manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
προσπαθησα με φιλικο τροπο να σου πω να σταματησεις καπου γιατι ειχες αρχισει να ξεφευγεις και αισθανοσουνα ιουλιος καισαρας...
εκρινες και κρινεις τους παντες εχεις υφος καρδιναλιου που δεν επιδεχεται αμφισβητησης
κατηγορεις βριζεις μαγαζια και επιχειρηματιες επειδη δεν γουσταρεις εσυ (λες και σε παει κανεις σε κανενα μαγαζι με το ζορι...εγραψες μια δυο οτι ειναι ρημαδι το μπαντ απο εκει και περα το γαμησες ,δειχνεις εμμονη λες και εχεις κατι προσωπικο...αμα ειναι ρημαδι το ειπες το καταλαβαμε και θα φαει τα μουτρα του)
νομιζεις οτι εισαι ο δον κιχωτης που με την κριτικη σου στο μπου θα φτιαξεις τον στριποχωρο η τον σεξοχωρο σε προτυπα που εσυ θεωρεις σωστα...
σου ξαναλεω εχεις καθε δικαιωμα να κρινεις και μαγαζια και πουτανες και σερβις αλλα να δειχνεις εμπαθεια και να κοροιδευεις ανθρωπους που επενδυουν λεφτα οσαο και οπως μπορουνε προσπαθωνατς να κανουν κατι ,τελικα να μην κανουν να χανουν τα λεφτα τους να τρωνε τα πακετα τους και να εισαι εσυ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ εκ του ασφαλους πισω απο τα πληκτρα να ειρωνευεσαι και να χλευαζεις ειναι αν μη τι αλλο ΑΝΑΝΔΡΟ...
ο καθεναςς ειναι λογικο να θελει να κανει το καλυτερο και φυσικα να τα κονομησει...
αν δεν τα καταφερνει το προβλημα ειναι ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ και οχι εσενα του ΜΑΛΑΚΑ που θα παει να πιει μια βοτκα 5 ευρο και να ασκησει κριτικη εκατομμυριων ;) ;) ;)
εχεις γινει ρομπα....
αλλο η κριτικη αλλο το μενος και ο χλευασμος και η μανια...
αν μπορεις ΝΟΙΩΣΕ ...
δεν εχω διαθεση για διαπληκτισμους θα επρεπε ισως να στα στειπω με πιμι αλλα δεν το συνηθιζω....
ακομα αμα θες σταματα το κυνηγι των μαγισσων ΤΩΡΑ....κατι θα σωσεις...ασε τις ιντερνετικες διαμαχες και διασκεδαζε στα μαγαζια που γουσταρεις κανε την κριτικη σου (αλλοιμονο ειναι δικαιωμα σου ) αλλα μαθε ακομα και πισω απο την οθονη να σεβεσαι ....
προσπαθησε το...αξιζει....
Τελικά πολλοί κριμένοι ΜΑΛΑΚΕΣ υπάρχουν περισσότεροι από ότι πίστευα.
Ο καθένας να προμοτάρει και να προστατεύει τα συμφέροντα του
Εσύ είσαι ο Ιούλιος Κεσαράκος εδώ που αντί να γράψεις κάτι ενδιαφέρον η την άποψη σου για το μαγαζάκι σου έρχεσαι εδώ να μου κάνεις μάθημα ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
Αμφισβήτηση δέχομαι αλλά επι των σχολίων μου δεν μίλησες παρα μόνο γενικά ότι είμαι απόλυτος και ότι έχω προσωπικά με το μαγαζάκι σου. Για πες μας τι το ωραίο έχει εκεί μέσα από γυναίκες και από οργάνωση. Αυτή είναι απάντηση και επιχειρηματολογία. Αλλά τι να μας πεις αφού ξέρεις μόνος σου ότι δυστυχώς είναι χάλια το στέκι σου.
Ήρθα όταν άνοιξε και ξαναδοκίμασα και πάλι και πάλι αλλά τα χάλια δυστυχώς χειροτέρευαν και αν θυμάμαι οι τιμές σας ήταν και ψηλότερες στην αρχή και όχι 5 ευρώ που αναγκαστήκατε να ρίξετε τη τιμή μπας και μαζέψετε κάνα πεινασμένο για τζάμπα μάτι.
Δον Κιχώτης του στριποχόρου δεν είμαι αλλά δεν γουστάρω τους Δον Αρπαχτές που νομίζουν ότι δικαιούνται να μου πάρουν τα φράγκα που ξοδεύω και επίσης δεν θα δικαιολογήσω την επιχειρηματική προσπάθεια σε βάρος μου και ούτε πρέπει να επιβραβεύσω την εκμετάλλευση όλων των μαγαζιών προς τις καριόλες κορασίδες που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αμείβονται για την εργασία τους.
Άλλο καριόλες και άλλο να τις εκμεταλλεύονται οι επιχειρηματικές προσπάθειες….
Ναι κοροϊδεύω όποιον επενδύει για να κάνει κάτι όπως λες όταν ο σκοπός του είναι να προσπαθήσει απλά να μου τα αρπάξει αποδεικνύοντας μου στα μούτρα ότι με θεωρεί ΜΑΛΑΚΑ
Εγώ είμαι μαλακας εκ του ασφαλούς γιατί κύριε μου είμαι ο ΠΕΛΑΤΗΣ. Και αν δε κατάλαβες ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.
Αν δε σας αρέσει η κριτική των πελατών σας να φροντίσετε να κλείσει το σάιτ εδώ για να μη τολμάει κανείς να κάνει κριτική που δεν σας αρέσει.
Είσαι ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ γιατί δεν είσαι σε καμία περίπτωση φερέγγυος αφού πλέον δεν κρύβονται τα συμφέροντα σου και σίγουρα οι κριτικές σου και τα σχόλια σου έχουν σκοπό μόνο το προσωπικό σου όφελος
Δεν έχω καμία διάθεση να κυνηγήσω μάγισσες και να χλευάζω κανέναν. Απλά λέω αυτά που βλέπω και τίποτα άλλο. Δεν έχω διάθεση για ιντερνετικές διαμάχες παρα δεν θα κάνω το ΜΑΛΑΚΑ και να ακούω μαθήματα συμπάθειας από στριπομάγαζα.
Πάω όπου μου αρέσει και έχω ανοικτό μυαλό για αυτό και δοκιμάζω ότι νέο υπάρχει στη διασκέδαση που μου αρέσει. Άμα με υποτιμάνε το λέω και ρίχνω μαύρη πέτρα.
Αν θες να μην ασχολούμαι με σένα και το μαγαζάκι σου απλά αδιαφόρησε για την πάρτη μου και απλά αδιαφορώ για σας. Άμα όμως μας βρίζεις και μας την λες μη περιμένεις να φοβηθώ γιατί απλά θα σου απαντήσω και δεν σου αρέσει όπως βλέπω