Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
προσπαθησα με φιλικο τροπο να σου πω να σταματησεις καπου γιατι ειχες αρχισει να ξεφευγεις και αισθανοσουνα ιουλιος καισαρας...
εκρινες και κρινεις τους παντες εχεις υφος καρδιναλιου που δεν επιδεχεται αμφισβητησης
κατηγορεις βριζεις μαγαζια και επιχειρηματιες επειδη δεν γουσταρεις εσυ (λες και σε παει κανεις σε κανενα μαγαζι με το ζορι...εγραψες μια δυο οτι ειναι ρημαδι το μπαντ απο εκει και περα το γαμησες ,δειχνεις εμμονη λες και εχεις κατι προσωπικο...αμα ειναι ρημαδι το ειπες το καταλαβαμε και θα φαει τα μουτρα του)
νομιζεις οτι εισαι ο δον κιχωτης που με την κριτικη σου στο μπου θα φτιαξεις τον στριποχωρο η τον σεξοχωρο σε προτυπα που εσυ θεωρεις σωστα...
σου ξαναλεω εχεις καθε δικαιωμα να κρινεις και μαγαζια και πουτανες και σερβις αλλα να δειχνεις εμπαθεια και να κοροιδευεις ανθρωπους που επενδυουν λεφτα οσαο και οπως μπορουνε προσπαθωνατς να κανουν κατι ,τελικα να μην κανουν να χανουν τα λεφτα τους να τρωνε τα πακετα τους και να εισαι εσυ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ εκ του ασφαλους πισω απο τα πληκτρα να ειρωνευεσαι και να χλευαζεις ειναι αν μη τι αλλο ΑΝΑΝΔΡΟ...
ο καθεναςς ειναι λογικο να θελει να κανει το καλυτερο και φυσικα να τα κονομησει...
αν δεν τα καταφερνει το προβλημα ειναι ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ και οχι εσενα του ΜΑΛΑΚΑ που θα παει να πιει μια βοτκα 5 ευρο και να ασκησει κριτικη εκατομμυριων  ;) ;) ;)
εχεις γινει ρομπα....
αλλο η κριτικη αλλο το μενος και ο χλευασμος και η μανια...
αν μπορεις ΝΟΙΩΣΕ ...
δεν εχω διαθεση για διαπληκτισμους θα επρεπε ισως να στα στειπω με πιμι αλλα δεν το συνηθιζω....
ακομα αμα θες σταματα το κυνηγι των μαγισσων ΤΩΡΑ....κατι θα σωσεις...ασε τις ιντερνετικες διαμαχες και διασκεδαζε στα μαγαζια που γουσταρεις κανε την κριτικη σου (αλλοιμονο ειναι δικαιωμα σου ) αλλα μαθε ακομα και πισω απο την οθονη να σεβεσαι ....
προσπαθησε το...αξιζει....

Τελικά πολλοί κριμένοι ΜΑΛΑΚΕΣ  υπάρχουν περισσότεροι από ότι πίστευα.
Ο καθένας να προμοτάρει και να προστατεύει τα συμφέροντα του

Εσύ είσαι ο Ιούλιος Κεσαράκος εδώ που αντί να γράψεις κάτι ενδιαφέρον η την άποψη σου για το μαγαζάκι σου έρχεσαι εδώ να μου κάνεις μάθημα ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

Αμφισβήτηση δέχομαι αλλά επι των σχολίων μου δεν μίλησες παρα μόνο γενικά ότι είμαι απόλυτος και ότι έχω προσωπικά με το μαγαζάκι σου. Για πες μας τι το ωραίο έχει εκεί μέσα από γυναίκες και από οργάνωση. Αυτή είναι απάντηση και επιχειρηματολογία. Αλλά τι να μας πεις αφού ξέρεις μόνος σου ότι δυστυχώς είναι χάλια το στέκι σου.

Ήρθα όταν άνοιξε και ξαναδοκίμασα και πάλι και πάλι αλλά τα χάλια δυστυχώς χειροτέρευαν και αν θυμάμαι οι τιμές σας ήταν και ψηλότερες στην αρχή και όχι 5 ευρώ που αναγκαστήκατε να ρίξετε τη τιμή μπας και μαζέψετε κάνα πεινασμένο για τζάμπα μάτι.

Δον Κιχώτης του στριποχόρου δεν είμαι αλλά δεν γουστάρω τους Δον Αρπαχτές που νομίζουν ότι δικαιούνται να μου πάρουν τα φράγκα που ξοδεύω και επίσης δεν θα δικαιολογήσω την επιχειρηματική προσπάθεια σε βάρος μου και ούτε πρέπει να επιβραβεύσω την εκμετάλλευση όλων των μαγαζιών προς τις καριόλες κορασίδες που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αμείβονται για την εργασία τους.

Άλλο καριόλες και άλλο να τις εκμεταλλεύονται οι επιχειρηματικές προσπάθειες….

Ναι κοροϊδεύω όποιον επενδύει για να κάνει κάτι όπως λες όταν ο σκοπός του είναι να προσπαθήσει απλά να μου τα αρπάξει αποδεικνύοντας μου στα μούτρα ότι με θεωρεί ΜΑΛΑΚΑ

Εγώ είμαι μαλακας εκ του ασφαλούς γιατί κύριε μου είμαι ο ΠΕΛΑΤΗΣ. Και αν δε κατάλαβες ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.

Αν δε σας αρέσει η κριτική των πελατών σας να φροντίσετε να κλείσει το σάιτ εδώ για να μη τολμάει κανείς να κάνει κριτική που δεν σας αρέσει.

Είσαι ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ γιατί δεν είσαι σε καμία περίπτωση φερέγγυος αφού πλέον δεν κρύβονται τα συμφέροντα σου και σίγουρα οι κριτικές σου και τα σχόλια σου έχουν σκοπό μόνο το προσωπικό σου όφελος

Δεν έχω καμία διάθεση να κυνηγήσω μάγισσες και να χλευάζω κανέναν. Απλά λέω αυτά που βλέπω και τίποτα άλλο. Δεν έχω διάθεση για ιντερνετικές διαμάχες παρα δεν θα κάνω το ΜΑΛΑΚΑ και να ακούω μαθήματα συμπάθειας από στριπομάγαζα.
Πάω όπου μου αρέσει και έχω ανοικτό μυαλό για αυτό  και δοκιμάζω ότι νέο υπάρχει στη διασκέδαση που μου αρέσει. Άμα με υποτιμάνε το λέω και ρίχνω μαύρη πέτρα.

Αν θες να μην ασχολούμαι με σένα και το μαγαζάκι σου απλά αδιαφόρησε για την πάρτη μου και απλά αδιαφορώ για σας. Άμα όμως μας βρίζεις και μας την λες μη περιμένεις να φοβηθώ γιατί απλά θα σου απαντήσω και δεν σου αρέσει όπως βλέπω

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε μανο, εισαι εντελως ντενεκες ????????????????

ελεος ρε φιλε, τι σεντονια ειναι αυτα ? αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις ?

αντι να προσπαθησεις να καταλαβεις τους λογους για τους οποιους το κεφαλι σου ειναι αδειο, προσπαθεις να αποδειξεις το αντιθετο, ανοίγοντάς το και δειχνοντας το απολυτο κενο που υπαρχει εκει μεσα.  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

χαλαρωσε ρε φιλε, πηγαινε καμια βολτα, παρε τηλεφωνο κανενα τρυπακι να το πας για ψαρι τετοια ωραια μερα και ελα μετα να μας τα ξαναπεις απ την αναποδη........

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τελικά πολλοί κριμένοι ΜΑΛΑΚΕΣ  υπάρχουν περισσότεροι από ότι πίστευα.
Ο καθένας να προμοτάρει και να προστατεύει τα συμφέροντα του

Εσύ είσαι ο Ιούλιος Κεσαράκος εδώ που αντί να γράψεις κάτι ενδιαφέρον η την άποψη σου για το μαγαζάκι σου έρχεσαι εδώ να μου κάνεις μάθημα ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

Αμφισβήτηση δέχομαι αλλά επι των σχολίων μου δεν μίλησες παρα μόνο γενικά ότι είμαι απόλυτος και ότι έχω προσωπικά με το μαγαζάκι σου. Για πες μας τι το ωραίο έχει εκεί μέσα από γυναίκες και από οργάνωση. Αυτή είναι απάντηση και επιχειρηματολογία. Αλλά τι να μας πεις αφού ξέρεις μόνος σου ότι δυστυχώς είναι χάλια το στέκι σου.

Ήρθα όταν άνοιξε και ξαναδοκίμασα και πάλι και πάλι αλλά τα χάλια δυστυχώς χειροτέρευαν και αν θυμάμαι οι τιμές σας ήταν και ψηλότερες στην αρχή και όχι 5 ευρώ που αναγκαστήκατε να ρίξετε τη τιμή μπας και μαζέψετε κάνα πεινασμένο για τζάμπα μάτι.

Δον Κιχώτης του στριποχόρου δεν είμαι αλλά δεν γουστάρω τους Δον Αρπαχτές που νομίζουν ότι δικαιούνται να μου πάρουν τα φράγκα που ξοδεύω και επίσης δεν θα δικαιολογήσω την επιχειρηματική προσπάθεια σε βάρος μου και ούτε πρέπει να επιβραβεύσω την εκμετάλλευση όλων των μαγαζιών προς τις καριόλες κορασίδες που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αμείβονται για την εργασία τους.

Άλλο καριόλες και άλλο να τις εκμεταλλεύονται οι επιχειρηματικές προσπάθειες….

Ναι κοροϊδεύω όποιον επενδύει για να κάνει κάτι όπως λες όταν ο σκοπός του είναι να προσπαθήσει απλά να μου τα αρπάξει αποδεικνύοντας μου στα μούτρα ότι με θεωρεί ΜΑΛΑΚΑ

Εγώ είμαι μαλακας εκ του ασφαλούς γιατί κύριε μου είμαι ο ΠΕΛΑΤΗΣ. Και αν δε κατάλαβες ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.

Αν δε σας αρέσει η κριτική των πελατών σας να φροντίσετε να κλείσει το σάιτ εδώ για να μη τολμάει κανείς να κάνει κριτική που δεν σας αρέσει.

Είσαι ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ γιατί δεν είσαι σε καμία περίπτωση φερέγγυος αφού πλέον δεν κρύβονται τα συμφέροντα σου και σίγουρα οι κριτικές σου και τα σχόλια σου έχουν σκοπό μόνο το προσωπικό σου όφελος

Δεν έχω καμία διάθεση να κυνηγήσω μάγισσες και να χλευάζω κανέναν. Απλά λέω αυτά που βλέπω και τίποτα άλλο. Δεν έχω διάθεση για ιντερνετικές διαμάχες παρα δεν θα κάνω το ΜΑΛΑΚΑ και να ακούω μαθήματα συμπάθειας από στριπομάγαζα.
Πάω όπου μου αρέσει και έχω ανοικτό μυαλό για αυτό  και δοκιμάζω ότι νέο υπάρχει στη διασκέδαση που μου αρέσει. Άμα με υποτιμάνε το λέω και ρίχνω μαύρη πέτρα.

Αν θες να μην ασχολούμαι με σένα και το μαγαζάκι σου απλά αδιαφόρησε για την πάρτη μου και απλά αδιαφορώ για σας. Άμα όμως μας βρίζεις και μας την λες μη περιμένεις να φοβηθώ γιατί απλά θα σου απαντήσω και δεν σου αρέσει όπως βλέπω
ενταξει μανο δεν το συνεχιζω...εισαι τελειως αλλου γιαλλου...καμμια σχεση αυτα που γραφεις...σου ειπα πεντακαθαρα πως ειναι δικαιωμα σου να γραψεις την κριτικη σου ...ειπα πως το μαγαζι οντως δεν ειναι υψηλων απαιτησεων δεν τσουλαει και φυσικα οι επιχειρηματιες (δικαιως) φαγανε πακετο....
καλη συνεχεια....

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλα ρε μανο, εισαι εντελως ντενεκες ????????????????

ελεος ρε φιλε, τι σεντονια ειναι αυτα ? αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις ?

αντι να προσπαθησεις να καταλαβεις τους λογους για τους οποιους το κεφαλι σου ειναι αδειο, προσπαθεις να αποδειξεις το αντιθετο, ανοίγοντάς το και δειχνοντας το απολυτο κενο που υπαρχει εκει μεσα.  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

χαλαρωσε ρε φιλε, πηγαινε καμια βολτα, παρε τηλεφωνο κανενα τρυπακι να το πας για ψαρι τετοια ωραια μερα και ελα μετα να μας τα ξαναπεις απ την αναποδη........

Καλά εσένα νέε που εγγράφηκες στο σάιτ στις 09/02 σε έβαλε ο δικός σου δικηγόρο?
Εκτός από τενεκέδες ξεγάνωτους μήπως ειδικεύεσαι και στη παπαγαλία

Απάντησα στο σχόλιο επί προσωπικού αφού προκλήθηκα.
Εσύ έχεις κάτι να πεις για κάποιο μαγαζί ? Αν ναι πες το άλλως κοίτα τη δουλειά σου και μην δίνεις σημασία στα λεγόμενα σεντόνια μου. Αν δε γουστάρεις να τα διαβάζεις μη τα διαβάζεις.

Αν εγώ είμαι τενεκές με άδειο κεφάλι και λέω μαλακίες άσε να το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του εκτός αν νομίζεις ότι με τα σχόλια σου για μένα επηρεάζεις απόψεις
Αλλά νομίζετε τα παπαγαλάκια και οι στριπομαγαζάτορες ότι τρώμε σπόρια σαν και σας

Πρέπει να σας ενόχλησα πολύ  αλλά η βλακεία σας δεν έχει σταματημό που εκτίθεστε καθημερινά
Το κακό για σας είναι ότι θέλετε να απαντάτε βρε παπαγάλοι και δεν καταλαβαίνετε ότι όσο θα προσβάλετε τη νοημοσύνη μου και των άλλων εδώ μέσα θα τα ακούτε ανελλιπώς.

Και που είσαστε εγώ είμαι ένας μαλάκας  που δεν έχει δουλειά να κάνει και απλά αγναντεύει τη θάλασσα και θα συνεχίσει να απαντάει σε κάθε παπαγάλο .
Η  καλύτερη μου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά εσένα νέε που εγγράφηκες στο σάιτ στις 09/02 σε έβαλε ο δικός σου δικηγόρο?
Εκτός από τενεκέδες ξεγάνωτους μήπως ειδικεύεσαι και στη παπαγαλία

Απάντησα στο σχόλιο επί προσωπικού αφού προκλήθηκα.
Εσύ έχεις κάτι να πεις για κάποιο μαγαζί ? Αν ναι πες το άλλως κοίτα τη δουλειά σου και μην δίνεις σημασία στα λεγόμενα σεντόνια μου. Αν δε γουστάρεις να τα διαβάζεις μη τα διαβάζεις.

Αν εγώ είμαι τενεκές με άδειο κεφάλι και λέω μαλακίες άσε να το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του εκτός αν νομίζεις ότι με τα σχόλια σου για μένα επηρεάζεις απόψεις
Αλλά νομίζετε τα παπαγαλάκια και οι στριπομαγαζάτορες ότι τρώμε σπόρια σαν και σας

Πρέπει να σας ενόχλησα πολύ  αλλά η βλακεία σας δεν έχει σταματημό που εκτίθεστε καθημερινά
Το κακό για σας είναι ότι θέλετε να απαντάτε βρε παπαγάλοι και δεν καταλαβαίνετε ότι όσο θα προσβάλετε τη νοημοσύνη μου και των άλλων εδώ μέσα θα τα ακούτε ανελλιπώς.

Και που είσαστε εγώ είμαι ένας μαλάκας  που δεν έχει δουλειά να κάνει και απλά αγναντεύει τη θάλασσα και θα συνεχίσει να απαντάει σε κάθε παπαγάλο .
Η  καλύτερη μου
ρε μαλακα ηρεμησε...μην φανταζεσαι εχθρους που σε καταδιωκουν...ποιος φοβηθηκε τα γραφομενα σου;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει μανο δεν το συνεχιζω...εισαι τελειως αλλου γιαλλου...καμμια σχεση αυτα που γραφεις...σου ειπα πεντακαθαρα πως ειναι δικαιωμα σου να γραψεις την κριτικη σου ...ειπα πως το μαγαζι οντως δεν ειναι υψηλων απαιτησεων δεν τσουλαει και φυσικα οι επιχειρηματιες (δικαιως) φαγανε πακετο....
καλη συνεχεια....

Έμενα κύριε Hristidi μπορεί να με έχει χτυπήσει στο μυαλό ο πολύς καθαρός αέρας και τα πολλά κύματα που χαζεύω καθημερινά και να μην κατάλαβα τα λεγόμενα σου . αλλά αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας
Να επαναλάβω ότι τα σχόλια μου δεν αφορούν μόνο το Bad Ladies αλλά το σύνολο των μαγαζιών και την κατάσταση της πιάτσας που πλέον είναι τραγική.
Για μένα τα μαγαζιά αυτά είναι μέρος διασκέδασης και τίποτα άλλο. Ούτε γκόμενα ψάχνω εκεί μέσα ούτε να την δω άντρακλας μέσα στο πριβέ
Να χαβαλεδιάσω και να δω κάνα καλό μουνί αλλά πλέον όλο και λιγότερο αυτό είναι εφικτό λόγω της άθλιας ποιότητας των τεμαχίων
Καλή συνέχεια επίσης

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαλακα ηρεμησε...μην φανταζεσαι εχθρους που σε καταδιωκουν...ποιος φοβηθηκε τα γραφομενα σου;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε φαντάζομαι τίποτα αλλά όταν το κάθε φλόκι πετάγετε και μου τη λέει στο 3ο του μήνυμα εδώ μέσα μάλλον άστοχος είναι αφού δεν έχει κάτι να πει παρά να μου τη πει :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έμενα κύριε Hristidi μπορεί να με έχει χτυπήσει στο μυαλό ο πολύς καθαρός αέρας και τα πολλά κύματα που χαζεύω καθημερινά και να μην κατάλαβα τα λεγόμενα σου . αλλά αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας
Να επαναλάβω ότι τα σχόλια μου δεν αφορούν μόνο το Bad Ladies αλλά το σύνολο των μαγαζιών και την κατάσταση της πιάτσας που πλέον είναι τραγική.
Για μένα τα μαγαζιά αυτά είναι μέρος διασκέδασης και τίποτα άλλο. Ούτε γκόμενα ψάχνω εκεί μέσα ούτε να την δω άντρακλας μέσα στο πριβέ
Να χαβαλεδιάσω και να δω κάνα καλό μουνί αλλά πλέον όλο και λιγότερο αυτό είναι εφικτό λόγω της άθλιας ποιότητας των τεμαχίων
Καλή συνέχεια επίσης
το νου σου μην σου πεταχτει κανας παπαγιανικος μεσα απο την οθονη εκει που χαλαρωνεις στα κυματα και ρεμβαζεις...
δεν ξερεις τι ειδους πουστη εμπλεξες...
εμενα χεσε με ...αρνι ειμαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το νου σου μην σου πεταχτει κανας παπαγιανικος μεσα απο την οθονη εκει που χαλαρωνεις στα κυματα και ρεμβαζεις...
δεν ξερεις τι ειδους πουστη εμπλεξες...
εμενα χεσε με ...αρνι ειμαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο δεν ασχολείται μαζί μου δεν με ενδιαφέρει το παλικάρι.
Καλά να είναι

Εγώ τη δουλειά μου κοιτάζω και να περνάω καλά. Βλέπεις πληρώνω και έχω τις μινιμουμ απαιτήσεις μου.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Άντε και κάτι ενδιαφέρον

Επίσκεψη στο Ρασπούτιν. Τεμάχια πολλά τα περισσότερα με λοοκ στριπερ αν και μερικά προχωρημένης ηλικίας και γενικά εμφανώς κουρασμένες. Κυκλοφορούν και μερικά φρέσκα τεμάχια.
Ρόστερ μη ζητάτε γιατί λογω παρατεταμένης μαλακίας ο σκληρός μου δίσκος δεν κάνει αποθήκευση
Αντρικό ποτό πολύ φτηνό και γυναικείο σε καλή τιμή, 15 ευρώ με καλή παραμονή ανά ποτό στο τραπέζι. Τον χορό που συμπεριλαμβάνει το ποτό δεν τον έκανα γιατί δε γουστάρω χορούς
Τίμια πρόταση

Για να μη ξεχάσω και την αγαπημένη μου συνήθεια δηλαδή να γκρινιάζω.
Απορώ οι ιδιοκτήτες που έχουν πετύχει αρκετά καλά τη συνταγή στο Ρασπούτιν γιατί δεν την χρησιμοποιούν και στα άλλα τους μαγαζιά? Το έχουν δοκιμάσει αλλά δεν τους βγαίνει για τον απλούστατο λόγω ότι τα τεμάχια σε princess, Cleopatra  είναι απαράδεκτα και στο Diamond και τα τεμάχια είναι απαράδεκτα και τα γυναικεία ποτά είναι ακριβά

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Μετά από επίσκεψη στο παρακείμενο VILLAGE,και καθώς είχαμε χρονικό περιθώριο πριν την επίσημη βραδυνή έξοδο κατεβήκαμε με φίλο τα σκαλιά του Cleopatra ένα χρόνο σχεδόν μετά την τελευταία επίσκεψη.
Χώρος που θυμίζει δεκαετία 80, προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό,κόσμος ελάχιστος.Ποτό 10 ευρώ-αν και μια ταμπέλα στην είσοδο έλεγε για 6 ως τιμή γνωριμίας...
Σόου στην πίστα? Υπάρχει..Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε??Αυτά που είδαν τα μάτια μας θα μας στοιχειώνουν για μέρες..Μακράν οι πλέον -δε θα πώ άθλιες/άσχημες/χοντρές- ακατάλληλες γυναίκες για στριπτιζ!!οι γυναίκες αυτές δεν κάνουν ούτε για τελειωμένο κωλόμπαρο.σώματα που ξεχείλιζαν από λίπος,πρόσωπα που θα έκαναν άνετα καριέρα σε θρίλερ..Ειλικρινά δεν έχω δει κάτι παρόμοιο.Νόμιζα πώς πηγαίνοντας σε Bad Ladies,Anatoli κτλ, τα είχα δει όλα..όχι το βαρέλι δεν έχει πάτο..
Σπάσαμε το ρεκόρ μικρότερης παραμονής σε στριπ και ευτυχώς που το υπόλοιπο βράδυ το περάσαμε σε club του κέντρου όπου οι κοπέλες ήταν χάρμα οφθαλών.
Συμπέρασμα:προσβολή στην αισθητική!!ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μανο χαλαρωσε ρε αγορινα.....

παιζουμε μαζι σου απλα. βρηκαμε μαλακα να τσιμπαει και κανουμε πλακιτσα. στα λεω αυτα γιατι βαριεμαι να διαβαζω τα σεντονια σου.

αντε, γραψε τωρα αλλες δυο σελιδες να στανιάρεις.....  :P

Επισκέπτης
Μετά από επίσκεψη στο παρακείμενο VILLAGE,και καθώς είχαμε χρονικό περιθώριο πριν την επίσημη βραδυνή έξοδο κατεβήκαμε με φίλο τα σκαλιά του Cleopatra ένα χρόνο σχεδόν μετά την τελευταία επίσκεψη.
Χώρος που θυμίζει δεκαετία 80, προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό,κόσμος ελάχιστος.Ποτό 10 ευρώ-αν και μια ταμπέλα στην είσοδο έλεγε για 6 ως τιμή γνωριμίας...
Σόου στην πίστα? Υπάρχει..Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε??Αυτά που είδαν τα μάτια μας θα μας στοιχειώνουν για μέρες..Μακράν οι πλέον -δε θα πώ άθλιες/άσχημες/χοντρές- ακατάλληλες γυναίκες για στριπτιζ!!οι γυναίκες αυτές δεν κάνουν ούτε για τελειωμένο κωλόμπαρο.σώματα που ξεχείλιζαν από λίπος,πρόσωπα που θα έκαναν άνετα καριέρα σε θρίλερ..Ειλικρινά δεν έχω δει κάτι παρόμοιο.Νόμιζα πώς πηγαίνοντας σε Bad Ladies,Anatoli κτλ, τα είχα δει όλα..όχι το βαρέλι δεν έχει πάτο..
Σπάσαμε το ρεκόρ μικρότερης παραμονής σε στριπ και ευτυχώς που το υπόλοιπο βράδυ το περάσαμε σε club του κέντρου όπου οι κοπέλες ήταν χάρμα οφθαλών.
ωραία η ενημέρωσή σου αγόρι.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μανο χαλαρωσε ρε αγορινα.....

παιζουμε μαζι σου απλα. βρηκαμε μαλακα να τσιμπαει και κανουμε πλακιτσα. στα λεω αυτα γιατι βαριεμαι να διαβαζω τα σεντονια σου.

αντε, γραψε τωρα αλλες δυο σελιδες να στανιάρεις.....  :P

Αν βαριέσαι κόψε τη μαλακία και πιάσε το κέντημα

Και την άλλη φορά πες τα σε κάποιον που ενδιαφέρεται για τις μαλακίες σου

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.504
Πόντοι
2.357
Μηπως εισαι ολιγον υπερβολικος ?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Μηπως εισαι ολιγον υπερβολικος ?
δεν υπήρχε μία, για δείγμα , απλά ανεκτή παρουσία!
έχω βρεθεί σε στριπ-καταγώγεια στον Πύργο,στην Καλαμάτα,στην Πάτρα παντού έβλεπες έστω μία που θα μπορούσες να καθήσεις μαζί της.τέτοιο χάλι πουθενά..πριν από ένα χρόνο που είχα πάει υπήρχαν τουλάχιστον 2-3 που βλέπονταν..φυσικά γούστα είναι αυτά..μια δοκιμή θα σε πείσει,αν και δε το συνιστώ..χίλιες φορές καλύτερο το Moulin Bleu!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μπορεί κάποιος να ρίξει καμμια ιδέα για strip με καλό prive αλλά ΚΑΙ αντρικό strip-tease; Το σενάριο είναι ότι πάμε με νεαρή κάτω των 20 και δοκιμάζει και γυναικείο και αντρικό πριβέ.
Πριν από 2 χρόνια το είχα κάνει στο Gold όπου την κοπέλλα είχαν αναλάβει η Κατρίν και ο Chris με εξαιρετική επιτυχία και οι δύο (μετά η μικρή με έστειλε στον Παράδεισο). Κανείς από τους δύο δε δουλεύει πλέον εκεί και το μαγαζί έχει πέσει. Επιπλέον τα μαγαζιά που ξέρω με σχετικά καλά πριβέ Lido &  Kinky δε διαθέτουν αντρικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom