Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος να ρίξει καμμια ιδέα για strip με καλό prive αλλά ΚΑΙ αντρικό strip-tease; Το σενάριο είναι ότι πάμε με νεαρή κάτω των 20 και δοκιμάζει και γυναικείο και αντρικό πριβέ.
Πριν από 2 χρόνια το είχα κάνει στο Gold όπου την κοπέλλα είχαν αναλάβει η Κατρίν και ο Chris με εξαιρετική επιτυχία και οι δύο (μετά η μικρή με έστειλε στον Παράδεισο). Κανείς από τους δύο δε δουλεύει πλέον εκεί και το μαγαζί έχει πέσει. Επιπλέον τα μαγαζιά που ξέρω με σχετικά καλά πριβέ Lido &  Kinky δε διαθέτουν αντρικό.
το κινκυ διαθετει αντρικο και φυσικα και γυναικειο..  ;) θα περασεις καλα εκει..

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
το κινκυ διαθετει αντρικο και φυσικα και γυναικειο..  ;) θα περασεις καλα εκει..
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά 2 φορές που πήγα πρόσφατα είδα show όπου συμμετείχαν άντρες αλλά δεν τους είδα μετά ούτε καν να περνούν από τραπέζια που υπήρχαν γυναίκες. Εχεις δεί να κάνουν χορό σε πελάτισσες?

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Μπορεί κάποιος να ρίξει καμμια ιδέα για strip με καλό prive αλλά ΚΑΙ αντρικό strip-tease; Το σενάριο είναι ότι πάμε με νεαρή κάτω των 20 και δοκιμάζει και γυναικείο και αντρικό πριβέ.
Πριν από 2 χρόνια το είχα κάνει στο Gold όπου την κοπέλλα είχαν αναλάβει η Κατρίν και ο Chris με εξαιρετική επιτυχία και οι δύο (μετά η μικρή με έστειλε στον Παράδεισο). Κανείς από τους δύο δε δουλεύει πλέον εκεί και το μαγαζί έχει πέσει. Επιπλέον τα μαγαζιά που ξέρω με σχετικά καλά πριβέ Lido &  Kinky δε διαθέτουν αντρικό.

Μια φίλη μου είπε για αλκατραζ δεν ξέρω σίγουρα όμως

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά 2 φορές που πήγα πρόσφατα είδα show όπου συμμετείχαν άντρες αλλά δεν τους είδα μετά ούτε καν να περνούν από τραπέζια που υπήρχαν γυναίκες. Εχεις δεί να κάνουν χορό σε πελάτισσες?

Πριν μια εβδομαδα.

2 πολυ καλα μουνια και μαλλον του χωρου (παρατηρησα μια οικειοτητα με τον σερβιτορο) εκαναν αρκετους αντρικους χωρους. Μαλιστα σε καποια φαση καναμε και χωρο διπλα διπλα. Περιττο να πω οτι αποσυντονιστηκα με τα σχεδια που κανανε οι "πελατισσες" στους τυπους.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μια φίλη μου είπε για αλκατραζ δεν ξέρω σίγουρα όμως
Σ' ευχαριστώ αλλά το Alca έχω ακούσει ότι είναι αποστειρωμένο couple friendly ενώ εδώ μιλάμε για πιθανότητα τρίο με stripper και το 19χρονο.
Ευχαριστώ και πάλι και περιμένω απόψεις.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Πριν μια εβδομαδα.

2 πολυ καλα μουνια και μαλλον του χωρου (παρατηρησα μια οικειοτητα με τον σερβιτορο) εκαναν αρκετους αντρικους χωρους. Μαλιστα σε καποια φαση καναμε και χωρο διπλα διπλα. Περιττο να πω οτι αποσυντονιστηκα με τα σχεδια που κανανε οι "πελατισσες" στους τυπους.
Εννοείς ότι οι γκόμενες πήγαν στο πριβε; ή έπαιζαν απλό χορό με τους τύπους;
Καλή φάση πάντως  ;)
Για Kinky μιλάμε έτσι;

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείς ότι οι γκόμενες πήγαν στο πριβε; ή έπαιζαν απλό χορό με τους τύπους;
Καλή φάση πάντως  ;)
Για Kinky μιλάμε έτσι;

Απλους χορους επαιζαν, τουλαχιστον οσο εκατσα εγω.

Ναι για Kinky μιλαμε.

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
στο αλκα μου εχει τυχει να παρει χορο πελατισα κοπελα και εκατσαν διπλα μου το θεαμα και το τελιωμα ηταν φοβερο η γκομενα εχυσε αφου η ψηλη ξανθια τις εκανε φλυφομουνι....... :fuck1: :fuck1:

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ναι εχω δει και πολλες φορες μαλιστα...και πριβε διπλα μου εχει τυχει που η γκομενα του εκανα πιπα...στο λεω αυτο σιγουρα φιλε μου!

doctornic

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κρυο αερας βροχη αλλα και χιονι να ριξει σημερα την τσαρκα μου δεν την χαλαει τιποτα σημερα
ιδεα κανεις?

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
κρυο αερας βροχη αλλα και χιονι να ριξει σημερα την τσαρκα μου δεν την χαλαει τιποτα σημερα
ιδεα κανεις?
εγω θα σου πρωτεινω το στεκι μου (κινκυ οπερα) απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις...και αν τελικα πας περιμενω την αποψη σου...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Λέω να χτυπήσω και εγώ kinky σήμερα :rockon:

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
και πριβε διπλα μου εχει τυχει που η γκομενα του εκανα πιπα...στο λεω αυτο σιγουρα φιλε μου!

Λιγο μπερδεμενο σε βλεπω, δεν πιστευω να τον κολατσιζεις? :grin:

Παντως αν ισχυει αυτο το σκηνικο με την γκομενα, ε εχει χαθει εντελως το τοπι...

bioletaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Παντως αν ισχυει αυτο το σκηνικο με την γκομενα, ε εχει χαθει εντελως το τοπι...
:happy: να συμφωνησω και εγω .... μαζεψτε τον τυπο  :police: ειναι για :uzi:!!!!!!!!!!

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Βρειτε καμια πραγματικη γκομενιτσα να ξεζουμιζετε και μετα χτυπηστε οσα Kinky και Lido και Baby G θελετε μαγκες μου.. ;)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1

χαχαχα..οχι απλα λαθος μου  :P η γκομενα εκανε πιπα στον τυπακο που κανει το σοου με τις φωτιες...

gurusex

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ωρε μαστορια ! πολυ διαφημιση πεφτει και η δυσφημιση δεν κανει κακο μαζευει πελατες απο περιεργειαααααααααααα
εσεις το παραφουσκωσατε το καρβελι!  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
βαρεθηκα να σας ακουω αλλοοοοο!!!!!! :hammer:

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
κανενας συναγωνστης για παρεα στο baby gold υπαρχει;

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η κατάσταση πάντως σε στριπ και κωλόμπαρα έχει πιάσει πάτο. γειτονικά κωλόμπαρα έχουν κλείσει και στριπ που λειτουργούσαν για χρόνια έβαλαν κι αυτά λουκέτο.. αναφορές σε σχετικά αλλά και στο παρόν θρεντ για να μη λέμε τα ίδια.. οι κοπέλες σε πολλά μαγαζιά θυμίζουν νοικοκυρές της διπλανής πόρτας στο αρνητικότερο, οι υπηρεσίες εχουν ανέβει απ'την άλλη αλλά τι να το κάνεις?.. τις καθημερινές που παλιά ήταν απλώς ήσυχα τώρα είναι ψόφια ενώ και στα δύο είδη μαγαζιών -δεν θα αναφέρω παραδειγματα- γίνονται οι κλασικές κλεψιές στα ποτά..σου χρεώνουν τα δικά τους κερασμένα ενώ χρεώνουν και παραπάνω αριθμό ποτών από αυτά που έχεις κεράσει.. μαύρο σε όσους συνεχίζουν να μη σέβονται τα χρήματα των πελατών , μαύρο και σε μας που συνεχίζουμε και πηγαίνουμε έστω και (πολύ) αραιά..
Φιλε το πηρες χαμπαρι,μπραβο.Τα στριπ εχουν καταντησει εντελως για κλωτσιες.
Αντι να την "ψαξουν" λιγο με τις τιμες τα κοριτσια κλπ,αυτοι συνεχιζουν το ιδιο βιολι.
20-25 το γυναικειο,ρε πουστη μου... :jerking:  Απο 10 ευρω και συνηθως "μπομπα" το δικο μας ποτο :jerking: :jerking:

Γαμω το επιχειρηματικο τους δαιμονιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom