το κινκυ διαθετει αντρικο και φυσικα και γυναικειο.. ;) θα περασεις καλα εκει..Μπορεί κάποιος να ρίξει καμμια ιδέα για strip με καλό prive αλλά ΚΑΙ αντρικό strip-tease; Το σενάριο είναι ότι πάμε με νεαρή κάτω των 20 και δοκιμάζει και γυναικείο και αντρικό πριβέ.
Πριν από 2 χρόνια το είχα κάνει στο Gold όπου την κοπέλλα είχαν αναλάβει η Κατρίν και ο Chris με εξαιρετική επιτυχία και οι δύο (μετά η μικρή με έστειλε στον Παράδεισο). Κανείς από τους δύο δε δουλεύει πλέον εκεί και το μαγαζί έχει πέσει. Επιπλέον τα μαγαζιά που ξέρω με σχετικά καλά πριβέ Lido & Kinky δε διαθέτουν αντρικό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά 2 φορές που πήγα πρόσφατα είδα show όπου συμμετείχαν άντρες αλλά δεν τους είδα μετά ούτε καν να περνούν από τραπέζια που υπήρχαν γυναίκες. Εχεις δεί να κάνουν χορό σε πελάτισσες?το κινκυ διαθετει αντρικο και φυσικα και γυναικειο.. ;) θα περασεις καλα εκει..
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Μπορεί κάποιος να ρίξει καμμια ιδέα για strip με καλό prive αλλά ΚΑΙ αντρικό strip-tease; Το σενάριο είναι ότι πάμε με νεαρή κάτω των 20 και δοκιμάζει και γυναικείο και αντρικό πριβέ.
Πριν από 2 χρόνια το είχα κάνει στο Gold όπου την κοπέλλα είχαν αναλάβει η Κατρίν και ο Chris με εξαιρετική επιτυχία και οι δύο (μετά η μικρή με έστειλε στον Παράδεισο). Κανείς από τους δύο δε δουλεύει πλέον εκεί και το μαγαζί έχει πέσει. Επιπλέον τα μαγαζιά που ξέρω με σχετικά καλά πριβέ Lido & Kinky δε διαθέτουν αντρικό.
Μια φίλη μου είπε για αλκατραζ δεν ξέρω σίγουρα όμως
Aληταλια
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά 2 φορές που πήγα πρόσφατα είδα show όπου συμμετείχαν άντρες αλλά δεν τους είδα μετά ούτε καν να περνούν από τραπέζια που υπήρχαν γυναίκες. Εχεις δεί να κάνουν χορό σε πελάτισσες?
Πριν μια εβδομαδα.
2 πολυ καλα μουνια και μαλλον του χωρου (παρατηρησα μια οικειοτητα με τον σερβιτορο) εκαναν αρκετους αντρικους χωρους. Μαλιστα σε καποια φαση καναμε και χωρο διπλα διπλα. Περιττο να πω οτι αποσυντονιστηκα με τα σχεδια που κανανε οι "πελατισσες" στους τυπους.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Σ' ευχαριστώ αλλά το Alca έχω ακούσει ότι είναι αποστειρωμένο couple friendly ενώ εδώ μιλάμε για πιθανότητα τρίο με stripper και το 19χρονο.Μια φίλη μου είπε για αλκατραζ δεν ξέρω σίγουρα όμως
Ευχαριστώ και πάλι και περιμένω απόψεις.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Εννοείς ότι οι γκόμενες πήγαν στο πριβε; ή έπαιζαν απλό χορό με τους τύπους;Πριν μια εβδομαδα.
2 πολυ καλα μουνια και μαλλον του χωρου (παρατηρησα μια οικειοτητα με τον σερβιτορο) εκαναν αρκετους αντρικους χωρους. Μαλιστα σε καποια φαση καναμε και χωρο διπλα διπλα. Περιττο να πω οτι αποσυντονιστηκα με τα σχεδια που κανανε οι "πελατισσες" στους τυπους.
Καλή φάση πάντως ;)
Για Kinky μιλάμε έτσι;
Aληταλια
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εννοείς ότι οι γκόμενες πήγαν στο πριβε; ή έπαιζαν απλό χορό με τους τύπους;
Καλή φάση πάντως ;)
Για Kinky μιλάμε έτσι;
Απλους χορους επαιζαν, τουλαχιστον οσο εκατσα εγω.
Ναι για Kinky μιλαμε.
ναι εχω δει και πολλες φορες μαλιστα...και πριβε διπλα μου εχει τυχει που η γκομενα του εκανα πιπα...στο λεω αυτο σιγουρα φιλε μου!Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά 2 φορές που πήγα πρόσφατα είδα show όπου συμμετείχαν άντρες αλλά δεν τους είδα μετά ούτε καν να περνούν από τραπέζια που υπήρχαν γυναίκες. Εχεις δεί να κάνουν χορό σε πελάτισσες?
εγω θα σου πρωτεινω το στεκι μου (κινκυ οπερα) απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις...και αν τελικα πας περιμενω την αποψη σου...κρυο αερας βροχη αλλα και χιονι να ριξει σημερα την τσαρκα μου δεν την χαλαει τιποτα σημερα
ιδεα κανεις?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Λέω να χτυπήσω και εγώ kinky σήμερα
Aληταλια
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και πριβε διπλα μου εχει τυχει που η γκομενα του εκανα πιπα...στο λεω αυτο σιγουρα φιλε μου!
Λιγο μπερδεμενο σε βλεπω, δεν πιστευω να τον κολατσιζεις?
Παντως αν ισχυει αυτο το σκηνικο με την γκομενα, ε εχει χαθει εντελως το τοπι...
bioletaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να συμφωνησω και εγω .... μαζεψτε τον τυπο ειναι για !!!!!!!!!!Λιγο μπερδεμενο σε βλεπω, δεν πιστευω να τον κολατσιζεις?
Παντως αν ισχυει αυτο το σκηνικο με την γκομενα, ε εχει χαθει εντελως το τοπι...
omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Βρειτε καμια πραγματικη γκομενιτσα να ξεζουμιζετε και μετα χτυπηστε οσα Kinky και Lido και Baby G θελετε μαγκες μου.. ;)
χαχαχα..οχι απλα λαθος μου η γκομενα εκανε πιπα στον τυπακο που κανει το σοου με τις φωτιες...Λιγο μπερδεμενο σε βλεπω, δεν πιστευω να τον κολατσιζεις?
ελα ρε ενα λαθος εκανα...μην το περνεις ετσι!να συμφωνησω και εγω .... μαζεψτε τον τυπο ειναι για !!!!!!!!!!
primalgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανενας συναγωνστης για παρεα στο baby gold υπαρχει;
broytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε το πηρες χαμπαρι,μπραβο.Τα στριπ εχουν καταντησει εντελως για κλωτσιες.η κατάσταση πάντως σε στριπ και κωλόμπαρα έχει πιάσει πάτο. γειτονικά κωλόμπαρα έχουν κλείσει και στριπ που λειτουργούσαν για χρόνια έβαλαν κι αυτά λουκέτο.. αναφορές σε σχετικά αλλά και στο παρόν θρεντ για να μη λέμε τα ίδια.. οι κοπέλες σε πολλά μαγαζιά θυμίζουν νοικοκυρές της διπλανής πόρτας στο αρνητικότερο, οι υπηρεσίες εχουν ανέβει απ'την άλλη αλλά τι να το κάνεις?.. τις καθημερινές που παλιά ήταν απλώς ήσυχα τώρα είναι ψόφια ενώ και στα δύο είδη μαγαζιών -δεν θα αναφέρω παραδειγματα- γίνονται οι κλασικές κλεψιές στα ποτά..σου χρεώνουν τα δικά τους κερασμένα ενώ χρεώνουν και παραπάνω αριθμό ποτών από αυτά που έχεις κεράσει.. μαύρο σε όσους συνεχίζουν να μη σέβονται τα χρήματα των πελατών , μαύρο και σε μας που συνεχίζουμε και πηγαίνουμε έστω και (πολύ) αραιά..
Αντι να την "ψαξουν" λιγο με τις τιμες τα κοριτσια κλπ,αυτοι συνεχιζουν το ιδιο βιολι.
20-25 το γυναικειο,ρε πουστη μου... Απο 10 ευρω και συνηθως "μπομπα" το δικο μας ποτο
Γαμω το επιχειρηματικο τους δαιμονιο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27