Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μην ξεχάσεις το ρόστερ ε;

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
12 ηταν ολες και ολες....... :2funny: :2funny: :2funny:τι να ξεχασω

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Εννούσα, να ΜΗΝ ξεχάσεις να αναφέρεις αναλυτικά το ρόστερ στην κριτική σου. Αλλά αφού ήταν μόνο δώδεκα, μπορείς να το πεις κι εδώ!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οκ,εδω,,,σε λιγοοοο

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
12 να ειναι οι ωρες τους δεν φερνουν τιποτα καινουριο.ΤΟ παολακι που εφυγε ακουστηκε οτι ισως γυρισει συντομα για να δουμε...

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω! θα παω κινκυ οπερα να δω του λογου το αληθες :)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Θέλω πολύ να ρωτήσω τους ADMINISTRATORS αν τους αρέσει εδώ μέσα να τους αποκαλούν μαλάκες????

Μάλλον όχι αλλά από την άλλη μεριά όταν αποκαλούν ένα μέλος μαλάκα γιατί δεν αντιδρούν και το λιγότερο να διαγράψουν το ποστάρισα?

Δε θα μπω στη διαδικασία να κρίνω για το αν έχω δίκιο η άδικο στην συζήτηση μου με το μέλος γιατί προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν. Παρόλο αυτό η δουλειά των Admin είναι να προστατεύουν τα μέλη του μαγαζιού τους.

Έχω στείλει 2 μηνύματα και ζητώ να αφαιρεθεί αλλά με γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια.

Κύριε Admin… τι μλκς είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;; !!!!

Σου αρέσει? Αν σου αρέσει άστο εδώ μαζί με το δικό μου να μας χαίρονται τους μαλάκες

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Βέβαια υπάρχει και η λύση να με κάνετε MUTE

αν αυτός είναι ο σεβασμός σας προς τα μέλη σας τότε καιρός είναι να μην ασχολούμαι μαζί σας άλλο μετά από 5 χρόνια.

κάντε τη δουλειά σας σωστά ή φυτέψτε λάχανα

:headbang: :headbang: :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Θέλω πολύ να ρωτήσω τους ADMINISTRATORS αν τους αρέσει εδώ μέσα να τους αποκαλούν μαλάκες????

Μάλλον όχι αλλά από την άλλη μεριά όταν αποκαλούν ένα μέλος μαλάκα γιατί δεν αντιδρούν και το λιγότερο να διαγράψουν το ποστάρισα?

Δε θα μπω στη διαδικασία να κρίνω για το αν έχω δίκιο η άδικο στην συζήτηση μου με το μέλος γιατί προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν. Παρόλο αυτό η δουλειά των Admin είναι να προστατεύουν τα μέλη του μαγαζιού τους.

Έχω στείλει 2 μηνύματα και ζητώ να αφαιρεθεί αλλά με γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια.

Σου αρέσει? Αν σου αρέσει άστο εδώ μαζί με το δικό μου να μας χαίρονται τους μαλάκες
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Δεν έχεις λάβει ακόμα την κλασσική απάντηση τους ότι εδώ είναι μπουρδελoσάιτ τί περιμένεις και τί θέλεις να κάνουμε
Με αυτόν τον τρόπο δεν προάγεται καμμία ενημέρωση και καμμία συζήτηση.Αλλά τί να λέμε τώρα άλλα γιάλλα της παρασκευής το γάλα
Παιδάκια είναι δεν ξέρουν να διαχειριστούν..... άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Σεβασμος παρακαλω στο παλιο και αγαπητο manosbeach..!!

Επισκέπτης

ποιός σε είπε μαλάκα, ρε μαλάκα ;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Οι υπεύθυνοι του χωραφιού έχουν πολύ δουλειά

Γυρίζουν στα μπουρδέλα και τα στριποκωλάδικα να πουλήσουν διαφημισούλα και εκδούλευση. Μπας και αρπάξουν κανένα κοκαλάκι

Βλέπετε τώρα που ξύπνησαν οι Βλάχοι και δεν πετάνε τα λεφτά τους τα στριποκωλάδικα δεν έχουν λεφτά ούτε για μεροκάματα όχι για τζάμπα promotion…….

Δε καταλαβαίνουν ότι μια χούφτα  κολλημένοι μαζί με ένα μάτσο καυλωμένους τους βαστάνε το μαγαζί. Γιατί αν δεν γράφαμε εμείς το στραβό μας και το κοντό μας οι επισκέπτες δεν θα είχαν τι να διαβάσουν και από πού να ενημερωθούν.  Δεν θα υπήρχε κανένα ενδιαφέρον εδώ μέσα και καμιά ενημέρωση.

Δε βλέπουν ότι έχουν πια πάψει να προσφέρουν και ότι μόνο τα σχόλια των συμπασχόντων μας βαστάνε εδώ μέσα.

Αν δεν υπήρχαν και αυτά να μπούμε να κάνουμε τι εδώ μέσα

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Στα χρόνια που υπάρχει το χωράφι τούτο σίγουρα υπήρχαν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. μεταξύ συναγωνιστών. Πάντα λογικές αφού αλλα γούστα  και άλλες νοοτροπίες , είναι λογικό να μην συμφωνούμε μεταξύ μας σε όλα. Απόψεις είναι αυτές

Πάντα όμως υπήρχε ο μίνιμουμ σεβασμός και αυτοσεβασμός μεταξύ μας άντε που και που τα περνάμε και ρίχναμε και κάνα  γαμωσταυρίδι αλλά τα άπλα…..

Εδώ υπάρχει ένα σκατό με διάρκεια ούτε ενός μηνός εδώ μέσα που μας ανεβάζει και μας κατεβάζει μαλάκες και μας γαμάει τη μάνα., την αδερφή και το πατέρα  καθημερινά.

Οι διαχειριστές  λοιπόν ας βγάλουν το δάχτυλο από το κώλο τους και ας μαζέψουν τα σκατά ή το λιγότερο να διαγράψουν τα λερώματα τους.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στα χρόνια που υπάρχει το χωράφι τούτο σίγουρα υπήρχαν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. μεταξύ συναγωνιστών. Πάντα λογικές αφού αλλα γούστα  και άλλες νοοτροπίες , είναι λογικό να μην συμφωνούμε μεταξύ μας σε όλα. Απόψεις είναι αυτές

Πάντα όμως υπήρχε ο μίνιμουμ σεβασμός και αυτοσεβασμός μεταξύ μας άντε που και που τα περνάμε και ρίχναμε και κάνα  γαμωσταυρίδι αλλά τα άπλα…..

Εδώ υπάρχει ένα σκατό με διάρκεια ούτε ενός μηνός εδώ μέσα που μας ανεβάζει και μας κατεβάζει μαλάκες και μας γαμάει τη μάνα., την αδερφή και το πατέρα  καθημερινά.

Οι διαχειριστές  λοιπόν ας βγάλουν το δάχτυλο από το κώλο τους και ας μαζέψουν τα σκατά ή το λιγότερο να διαγράψουν τα λερώματα τους.
Ρε manos μην συγχύζεσαι και χαλιέσαι φίλε μου.
Γράφτον στα αρχίδια σου ή πάτα το κουμπάκι κάτω δεξιά.
Ο καθείς αυτοπροσδιορίζεται και απο τον τρόπο γραφής του  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οι υπεύθυνοι του χωραφιού έχουν πολύ δουλειά

Γυρίζουν στα μπουρδέλα και τα στριποκωλάδικα να πουλήσουν διαφημισούλα και εκδούλευση. Μπας και αρπάξουν κανένα κοκαλάκι

Βλέπετε τώρα που ξύπνησαν οι Βλάχοι και δεν πετάνε τα λεφτά τους τα στριποκωλάδικα δεν έχουν λεφτά ούτε για μεροκάματα όχι για τζάμπα promotion…….

Δε καταλαβαίνουν ότι μια χούφτα  κολλημένοι μαζί με ένα μάτσο καυλωμένους τους βαστάνε το μαγαζί. Γιατί αν δεν γράφαμε εμείς το στραβό μας και το κοντό μας οι επισκέπτες δεν θα είχαν τι να διαβάσουν και από πού να ενημερωθούν.  Δεν θα υπήρχε κανένα ενδιαφέρον εδώ μέσα και καμιά ενημέρωση.

Δε βλέπουν ότι έχουν πια πάψει να προσφέρουν και ότι μόνο τα σχόλια των συμπασχόντων μας βαστάνε εδώ μέσα.

Αν δεν υπήρχαν και αυτά να μπούμε να κάνουμε τι εδώ μέσα
προσπαθησα με φιλικο τροπο να σου πω να σταματησεις καπου γιατι ειχες αρχισει να ξεφευγεις και αισθανοσουνα ιουλιος καισαρας...
εκρινες και κρινεις τους παντες εχεις υφος καρδιναλιου που δεν επιδεχεται αμφισβητησης
κατηγορεις βριζεις μαγαζια και επιχειρηματιες επειδη δεν γουσταρεις εσυ (λες και σε παει κανεις σε κανενα μαγαζι με το ζορι...εγραψες μια δυο οτι ειναι ρημαδι το μπαντ απο εκει και περα το γαμησες ,δειχνεις εμμονη λες και εχεις κατι προσωπικο...αμα ειναι ρημαδι το ειπες το καταλαβαμε και θα φαει τα μουτρα του)
νομιζεις οτι εισαι ο δον κιχωτης που με την κριτικη σου στο μπου θα φτιαξεις τον στριποχωρο η τον σεξοχωρο σε προτυπα που εσυ θεωρεις σωστα...
σου ξαναλεω εχεις καθε δικαιωμα να κρινεις και μαγαζια και πουτανες και σερβις αλλα να δειχνεις εμπαθεια και να κοροιδευεις ανθρωπους που επενδυουν λεφτα οσαο και οπως μπορουνε προσπαθωνατς να κανουν κατι ,τελικα να μην κανουν να χανουν τα λεφτα τους να τρωνε τα πακετα τους και να εισαι εσυ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ εκ του ασφαλους πισω απο τα πληκτρα να ειρωνευεσαι και να χλευαζεις ειναι αν μη τι αλλο ΑΝΑΝΔΡΟ...
ο καθεναςς ειναι λογικο να θελει να κανει το καλυτερο και φυσικα να τα κονομησει...
αν δεν τα καταφερνει το προβλημα ειναι ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ και οχι εσενα του ΜΑΛΑΚΑ που θα παει να πιει μια βοτκα 5 ευρο και να ασκησει κριτικη εκατομμυριων  ;) ;) ;)
εχεις γινει ρομπα....
αλλο η κριτικη αλλο το μενος και ο χλευασμος και η μανια...
αν μπορεις ΝΟΙΩΣΕ ...
δεν εχω διαθεση για διαπληκτισμους θα επρεπε ισως να στα στειπω με πιμι αλλα δεν το συνηθιζω....
ακομα αμα θες σταματα το κυνηγι των μαγισσων ΤΩΡΑ....κατι θα σωσεις...ασε τις ιντερνετικες διαμαχες και διασκεδαζε στα μαγαζια που γουσταρεις κανε την κριτικη σου (αλλοιμονο ειναι δικαιωμα σου ) αλλα μαθε ακομα και πισω απο την οθονη να σεβεσαι ....
προσπαθησε το...αξιζει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom