pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ωραίο πράμα με τα κατά περίπτωσιν απομονωτήρια
Ήτο το πρώτο κουρτινάδικο ?
νομίζω. είχα ακούσει αλλά δεν είχα τιμήσει.Ωραίο πράμα με τα κατά περίπτωσιν απομονωτήρια
Ήτο το πρώτο κουρτινάδικο ?
νομίζω. είχα ακούσει αλλά δεν είχα τιμήσει.
της παραλίας ή της συγγρού ?Δεν πιστεύω να μιλάμε γι΄αυτά τα μαγαζιά έτσι?
-Δεν υπάρχει τέτοιο μαγαζί χωρίς παρελκόμενα εκτός εάν εννοείς όλα να γίνουν σαν το παλιό diamonds and pearls (οπότε δεν θα βγάζουν φράγκο)
Tης παραλίας απέναντι απο το ροντέο που κατεδαφίστηκετης παραλίας ή της συγγρού ?
Σε ποιο μαγαζί έγιναν οι συλλήψεις έχουμε μάθει? Κάτι άκουγα και στο ράδιο το πρωί οτι το κλείσανε αλλά ποιο μαγαζί δεν είπαν
Παίδες αν κάποιος είναι συχνός πελάτης στα strip clubs θα ήθελα να με βοηθήσει. Σε ποιό μαγαζί παίζει αυτή την εποχή stripper με τα μεγαλύτερα ΦΥΣΙΚΑ βυζιά στην πιάτσα; Δε με ενδιαφέρει ηλικία, ύψος, βάρος, φατσα, εθνικότητα, αρκεί να είναι τσεκαρισμενα η μεγαλύτερη φυσική βυζαρού stripper στην Αθήνα. Ευχαριστώ.
τελικά...μάλλον το αγόρι είχε κάβλες (καύλες)...κ πήρε τα στριπ με την λαοθάλασσα παραμάζωμα...
το μέρος πασίγνωστο...απ'την ηχοκίνηση...κ το άθενς κουίνς...φτάσαμε στο μπλου....πόσο κάνει 1+1 ? αααα, 11 ? και γαμώώώώώώώ...
1-2 κοπέλες έκαναν καλούς χορούς...η εξυπηρέτηση των κοριτσιών πάσχει...
οι χοροί δεν κρατάνε πολύ...το πριβέ μούφα....
τελικά πήρε 1 πριβέ κ 14 απλούς χορούς...(40+140=180€)....
τελικά έκανε το κέφι του κ απλά αποχώρησε...(ρε αυτό ήταν τραγούδι της Άτζελας ή του Λεπά ?)
χωρίς να μετανοιώσει για τίποτα...
ειναι πολλα το γκομενακια στο playstation και ξεχναει ο μπεμπηςΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ....
Άλλωστε, όλα είναι απλά μαθηματικά και φυσική.
Το σκατό πέφτει πάντα προς τα κάτω.
Χθες έγινε της πουτάνας στις Μούσες, απ' ότι μου είπε φιλαράκι που βρισκόταν εκεί. Πήγανε σε κάποια φάση δύο ζευγάρια, γύρω στα 35 οι κυρίες και λίγο μεγαλύτεροι οι ματσουλαρέοι, και σε κάποια φάση τον έναν από αυτούς τον ανέβασε μία κοπέλα ου μαγαζιού στην πίστα και άρχισε και τη χούφτωνε και τέτοια. Στο μεταξύ δικιά του τον έκραζε κατέβα κάτω και τέτοια. Όταν ο τύπος κατέβηκε η γκόμενα άρχισε και τον κοπάναγε. Στην αρχή ο ματσουλαρέος το πήρε και καλά στην πλάκα και μετά την άρχισε στα μπουνίδια, σε φάση που τον κρατάγανε 4-5 άτομα και η γκόμενα ήτανε μες στα αίματα
Χθες έγινε της πουτάνας στις Μούσες, απ' ότι μου είπε φιλαράκι που βρισκόταν εκεί. Πήγανε σε κάποια φάση δύο ζευγάρια, γύρω στα 35 οι κυρίες και λίγο μεγαλύτεροι οι ματσουλαρέοι, και σε κάποια φάση τον έναν από αυτούς τον ανέβασε μία κοπέλα ου μαγαζιού στην πίστα και άρχισε και τη χούφτωνε και τέτοια. Στο μεταξύ δικιά του τον έκραζε κατέβα κάτω και τέτοια. Όταν ο τύπος κατέβηκε η γκόμενα άρχισε και τον κοπάναγε. Στην αρχή ο ματσουλαρέος το πήρε και καλά στην πλάκα και μετά την άρχισε στα μπουνίδια, σε φάση που τον κρατάγανε 4-5 άτομα και η γκόμενα ήτανε μες στα αίματα