Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στο  μούσσες  κατοικοεδρέυουν  συνήθως  3-4  brutal τύποι ( εμφανώς ) .  Κοντά  εκεί  υπάρχει  και  ένα  στέκι  αφανών  , όποτε  οι εμφανείς  δεν είναι αρκετοί . Οπότε  μου  προξενεί  μεγάλη  εντύπωση  το γεγονός .
Ιδίως  το ότι  δεν  υπήρξε  άλλη  συνέχεια  ορατή  από τον  κολητό του  ανωτέρω .

Απορώ
Απορώ
Απορώ
Απορώ

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Η φτώχεια νέες τέχνες κατεργάζεται……..

Μπλε μύλοι και πράσινα άλογα, λυπάμαι αλλά το μαγαζάκι είναι τραγικό σε εικόνα και περιεχόμενο.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Μπλε μύλοι και πράσινα άλογα, λυπάμαι αλλά το μαγαζάκι είναι τραγικό σε εικόνα και περιεχόμενο.

μάλλον έχεις πρόβλημα..

μετά την αλλαγή φρουράς το μαγαζάκι είναι αρκετά τίμιο.

όμορφες γκόμενες έχει, περνάς 2ωρο-3ωρο χαλαρά και αν είσαι κ των χορών πάλι καλά θα περάσεις.

και ναι, η παραφωνία είναι η ξεπετουά φάση των κοριτσιών αλλά άμα το έχεις το άθλημα μια χαρά τις φέρνεις στην πραγματικότητα.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παγκράτι παρίσι σε ένα τέταρτο! :huh:  :uglystupid:  :uglystupid:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.093
Πόντοι
6.495
Στο  μούσσες  κατοικοεδρέυουν  συνήθως  3-4  brutal τύποι ( εμφανώς ) .  Κοντά  εκεί  υπάρχει  και  ένα  στέκι  αφανών  , όποτε  οι εμφανείς  δεν είναι αρκετοί . Οπότε  μου  προξενεί  μεγάλη  εντύπωση  το γεγονός .
Ιδίως  το ότι  δεν  υπήρξε  άλλη  συνέχεια  ορατή  από τον  κολητό του  ανωτέρω .

Απορώ
Απορώ
Απορώ
Απορώ

Δεν ξέρω τι απέγινε. Μπορεί ο τύπος να έφαγε και καμιά καρπαζιά από τους μπράβους. Όπως και να έχει, αυτοί νομίζω πως "επεμβαίνουν" σε περιπτώσεις που κάνεις φασαρία σε κοπέλα, αν δεν πληρώσεις, αν τσακωθούνε τίποτα μαλάκες από διαφορετικές παρέες. Αν ο άλλος πλάκωνε τη γυναίκα του, τουλάχιστον σε πρώτη φάση μάλλον θα κάθονταν να γελάνε.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μάλλον έχεις πρόβλημα..

μετά την αλλαγή φρουράς το μαγαζάκι είναι αρκετά τίμιο.

όμορφες γκόμενες έχει, περνάς 2ωρο-3ωρο χαλαρά και αν είσαι κ των χορών πάλι καλά θα περάσεις.

και ναι, η παραφωνία είναι η ξεπετουά φάση των κοριτσιών αλλά άμα το έχεις το άθλημα μια χαρά τις φέρνεις στην πραγματικότητα.

Αγαπητε, γνωμη σου και γνώμη μου…. Αν δεν σου αρέσει η αποψη μου  ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Εδώ είμαστε για να λέμε την άποψη μας και όχι να κρίνουμε την άποψη άλλων.

Όσο αναφορά τα υπονοούμενα σου για το αν έχω πρόβλημα με αναγκάζεις να αναρωτούμαι μήπως εσύ έχεις πρόβλημα από τον σχολιασμό μου και με βάζεις σε υποψίες ειδικά όταν προμοτάρεις το μαγαζί με τον τρόπο που το κάνεις παραθέτοντας κείμενα και αφίσες.

Δεν εχω καμιά διάθεση να  σε θίξω και ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που παπαγαλίζουν  και το μέλλον να σε αποδείξει  άξιο συναθλητή για να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα σχόλια σου για το αγαπημένο μας σπορ

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Αγαπητε, γνωμη σου και γνώμη μου…. Αν δεν σου αρέσει η αποψη μου  ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Εδώ είμαστε για να λέμε την άποψη μας και όχι να κρίνουμε την άποψη άλλων.

Όσο αναφορά τα υπονοούμενα σου για το αν έχω πρόβλημα με αναγκάζεις να αναρωτούμαι μήπως εσύ έχεις πρόβλημα από τον σχολιασμό μου και με βάζεις σε υποψίες ειδικά όταν προμοτάρεις το μαγαζί με τον τρόπο που το κάνεις παραθέτοντας κείμενα και αφίσες.

Δεν εχω καμιά διάθεση να  σε θίξω και ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που παπαγαλίζουν  και το μέλλον να σε αποδείξει  άξιο συναθλητή για να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα σχόλια σου για το αγαπημένο μας σπορ
Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα η εικόνα ήταν όπως την περιγράφεις..Μετριότητα,βαρεμάρα,κατάθλιψη!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εχτες επισκεψη στο ερωτικα..... :rockon:.ενα ωραιο βραδυ :tits2:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
κανενα καινουριο υπηρχε η τα ιδια ?

Επισκέπτης
Εδώ είμαστε για να λέμε την άποψη μας και όχι να κρίνουμε την άποψη άλλων.

Ρε συ, το ήξερα οτι δεν είσαι κ μεγάλο μυαλό..κ συνήθως αυτό πηγαίνει πακέτο με φασιστικά πρότυπα...αλλά το γράφω μαλακίες με το γράφω μεγάλες μαλακίες έχει διαφορά...

Εδώ είμαστε για να κάνουμε χαβαλέ...αν δεν θες σχολιασμό κ κριτική στην άποψή σου, γράφε την κ στέλνε την με πμ στον εαυτό σου.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα...στα παπάρια μου κι αν κλείσουν όλα τα μπουρδέλα εχμ στριπτιζαδικα...της πτωχευμένης...εσύ μάλλον έχεις μεγάλο πρόβλημα...αντίληψης όμως...
Γράφεις μερικές μαλακιούλες...μερικές ακόμη γενικότητες...κ τα υπόλλοιπα τ'αφήνεις στο μυαλό σου (ποιό;)..να τα μαντέψουμε...συγγνώμη αλλά έτσι δεν δέχομαι κριτική για οποιοδήποτε μαγαζί...εκτός αν μιλάμε για κάποιο εντελώς ανύπαρκτο...ή κάποιο πασίγνωστο είτε λόγω ιστορίας είτε λόγω "προσφορών"..

Κατά τ'άλλα...ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ...Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΠΑΡ'ΤΑ ΚΙ ΕΣΥ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ....(τι μλκς είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;)!!!!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
12 ολες και ολες :rockon:....1 νεο αλβανιδι υπηρχε... :pipa2:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
ΤΟ 2ο ελληνακι παντως το σουταρανε.Φαινεται σε καποιους δεν αρεσε αυτα που εκανε εντος του δωματιου ;)

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα! Αρτιαφιχθεντας.. αυριο θα παω για κανα ποτακι... που να παω ρε παιδια για να μην χασω την ωρα μου αδικα?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ρεεεεεεε......γιατι δεν φαινονται οι κριτικες μου;;;;;; ο λαος θελει ενημερωσηηηηηηηηη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom