Εδώ είμαστε για να λέμε την άποψη μας και όχι να κρίνουμε την άποψη άλλων.
Όσο αναφορά τα υπονοούμενα σου για το αν έχω πρόβλημα με αναγκάζεις να αναρωτούμαι μήπως εσύ έχεις πρόβλημα από τον σχολιασμό μου και με βάζεις σε υποψίες ειδικά όταν προμοτάρεις το μαγαζί με τον τρόπο που το κάνεις παραθέτοντας κείμενα και αφίσες.
Δεν εχω καμιά διάθεση να σε θίξω και ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που παπαγαλίζουν και το μέλλον να σε αποδείξει άξιο συναθλητή για να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα σχόλια σου για το αγαπημένο μας σπορ
Ρε συ, το ήξερα οτι δεν είσαι κ μεγάλο μυαλό..κ συνήθως αυτό πηγαίνει πακέτο με φασιστικά πρότυπα...αλλά το γράφω μαλακίες με το γράφω μεγάλες μαλακίες έχει διαφορά...
Εδώ είμαστε για να κάνουμε χαβαλέ...αν δεν θες σχολιασμό κ κριτική στην άποψή σου, γράφε την κ στέλνε την με πμ στον εαυτό σου.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα...στα παπάρια μου κι αν κλείσουν όλα τα μπουρδέλα εχμ στριπτιζαδικα...της πτωχευμένης...εσύ μάλλον έχεις μεγάλο πρόβλημα...αντίληψης όμως...
Γράφεις μερικές μαλακιούλες...μερικές ακόμη γενικότητες...κ τα υπόλλοιπα τ'αφήνεις στο μυαλό σου (ποιό;)..να τα μαντέψουμε...συγγνώμη αλλά έτσι δεν δέχομαι κριτική για οποιοδήποτε μαγαζί...εκτός αν μιλάμε για κάποιο εντελώς ανύπαρκτο...ή κάποιο πασίγνωστο είτε λόγω ιστορίας είτε λόγω "προσφορών"..
Κατά τ'άλλα...ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ...Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΠΑΡ'ΤΑ ΚΙ ΕΣΥ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ....(τι μλκς είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;)!!!!