Επισκέπτης
Απαπαπα κυκλοφορουν Ρουμανες !!!
Πορτοφολουδες δεν θα μεινει φραγκο !!
Ακους εκει στο τραπεζι !!!
Να πάρεις κ πριόνι...ηλεκτρικό...
xa xa xa !!!!
Απαπαπα κυκλοφορουν Ρουμανες !!!
Πορτοφολουδες δεν θα μεινει φραγκο !!
Ακους εκει στο τραπεζι !!!
Αυτό δεν παρατήρησα..
Ετοιμος !!!Να πάρεις κ πριόνι...ηλεκτρικό...
xa xa xa !!!!
Ετοιμος !!!
Denise ?
Μπορεί. Και μια άλλη Ρουμάνα με roz δαντελέ. Elena. Βελτιώνεται ο Δούναβης
Ψηλή, κοντό μαύρο μαλλάκι 23;
Τσου...
Κατσε να παρω μολυβι να κρατησω σημειωσεις γιατι εγω εχω νυχτα απο τα τρυπεραδικα !!!
Πάσο ρε παίχτη,απλά εγώ δεν είμαι τόσο ψαχτήρι με τις γκόμενες..προτιμώ αντρικές συζητήσεις όταν μιλάω για λεφτά..
Είσαι καλό παιδί...και φαίνεται άλλωστε...απλά είσαι λίγο απρόσεκτος...αλλά θα μάθεις...;)
εμενα θα με δεκτισ μαθιτι θα πλιροσουν αλι για μεναωχ ωχ...μην αρχίσεις και εσύ τώρα τα τρυπεράδικα...εκτός αν πληρώσεις ιδιαίτερα να σου μάθω κάποια πράγματα..
εμενα θα με δεκτισ μαθιτι θα πλιροσουν αλι για μενα
τα μαθαμε τα χαιρια σου κε σενα ,κολιτοσ με τον νικο τον ιρακλιοτι ισε,κε ετρογεσ μπριτζολα μαζι με ομπανΕδώ είναι και αυτός ?
Χαίρετε !
Την Πεμπτη εχω κανονισει εξοδο με 6 μελη παρεα, ελπιζω να μην εχει πολυ κοσμο για να εχουν αξια τα λεφτα μας.
Με δυο τρια νουμερα κινητων τηλεφωνων καθαριζω η θες κι αλλα ? ;)ωχ ωχ...μην αρχίσεις και εσύ τώρα τα τρυπεράδικα...εκτός αν πληρώσεις ιδιαίτερα να σου μάθω κάποια πράγματα..
Με δυο τρια νουμερα κινητων τηλεφωνων καθαριζω η θες κι αλλα ? ;)
Με δυο τρια νουμερα κινητων τηλεφωνων καθαριζω η θες κι αλλα ? ;)
άστον μη του λες τέτοια
γιατι εσυ ηξερες την αλεξανδρατου πριν γυνει γνωστη?γιατι εγω την ηξερα αποτοτε που δουλευε πορτα στην ιερα οδο σε ενα μαγαζι...πολυ πριν γινει γνωστη κ πιναμε κ καφεδακι στο καλαμακι σε μια καφετερια....την ειχα φασωσει κιολας!πως σου φανηκε??
Να σημειωσω οτι το κερασακι στην τουρτα ηταν η γκεστ σταρ Τζουλια Αλεξανδρατου!!η οποια ειχε ερθει με τον χρηστο ψωμοπουλο τον πρωην της αννας βισση.Νταξι με την τζουλια τον παιζαμε ολοι.