Στριποτσαρκα χθες.
Πρώτη στάση Babylon.
Ωραίος χώρος οι κοπέλες βέβαια σε μέσο όρο αρκετά μετριες και κάποιες συνταξιουχες όποτε ήπια το ποτό μου και αποχωρήσαμε.
Δεύτερη στάση kinky.
Eχουνε φύγει κάμποσες κοπέλες που προσωπικά μου άρεσαν δεν θυμάμαι ονόματα τώρα.Ειχε 2 καλές κοπέλες που όμως θυμόμουνα ότι μια δεν κάνει καλό χορό μια Ουκρανή πιτσιρικά ξανθούλα και μια άλλη μελαχρινή που δεν με άφηνε στο χορό
να χουφτώσω την προηγούμενη φορά που είχα πάει στο μαγαζί.Δεν είχε λοιπόν κάποια άλλη που να μου άρεσε όποτε φυγαμε και από κει.Παρεπιπτωντος για το κινκυ μου έχουμε πει ότι θα έρθει μια πιτσιρικά ονόματι εμιλυ που ήτανε σχετικά πρόσφατα στις μουσσες αν έχει κάποιος πληροφορίες ας μου πει.
Τρίτη στάση dream girls.
Εδώ για μένα ήτανε το αποκορύφωμα της μετριότητας.
Πέντε,εξι κοπέλες όλες και όλες άντε να άξιζε για τα δικά μου γούστα μια αλλά και αυτή δεν με εξιτάρε.
Οι άλλες(για μένα)ήτανε πολύ μέτριες.Αποχωρησαμε και από εκεί.
Τετάρτη στάση Athens queens.
Xαμος από τραποπιτσιρικια και μισογεμάτο το μαγαζί.
Εδώ κάπως καλούτσικα θα πω τα πράγματα αλλά όχι κάτι το φοβερό πάλι.
Πήρα μια Πολωνή κοκκινομάλλα για κάποιους χορούς να στανιαρω και φύγαμε για τα σπίτια μας.
Conclusion:Παιδες όντας στριπογνωστης αν και μικρός σε ηλικία πεσμένα τα πράγματα γενικά...
Λείπουν επίσης οι νεαρές 20αρες κυρίως Ουκρανές και Ρωσίδες που πετύχαινες σε αυτά τα μαγαζιά.
Αν έχει κάποιος άλλη άποψη για αυτό ας μας ενημερώσει για αλλά μαγαζιά εκτός από αυτά που προανέφερα!
Αυτά!