clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.497
- Πόντοι
- 5.946
2019-2021Έλα ρε ποτέ δούλεψε αυτή toys?
2019-2021Έλα ρε ποτέ δούλεψε αυτή toys?
Η Βαλέρια είναι η μιλφ ή η μελαχροινή ;Ενημέρωση για Babylon.
Επίσκεψη εχθές βράδυ. Λίγα πράγματα από κόσμο και από γυναίκες. Ξεχώρισα 2 περιπτώσεις.
1) Μία Βραζιλιάνα με κοντό μαλλί. Κωλάρα, βυζάρα και πολύ σεξουαλική γυναίκα. Με 200€ τα κάνει όλα. Δεν συγκράτησα το όνομα της.
2) Helen από Ρωσία. Γύρω στα 35. Σωματάρα petite, με ψεύτικο αλλά πολύ καλό βυζί. Και αυτή με 200€ τα κάνει όλα. Έχει γοητεία και μαγκιά η συγκεκριμένη.
Και μια πληροφορία για kinky opera.
Μια υπεύθυνη με το όνομα Veronica από την Αλβανία, είναι μέσα στην καύλα. Θα επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες.
Veronica Milf από Αλβανία στο kinky opera!Η Βαλέρια είναι η μιλφ ή η μελαχροινή ;
Καλησπέρα φίλε. Θα αναφέρω πάλι αυτό που είχα γράψει παλιά γιατί βλέπω ότι λες για Kinky και ίσως και Πολωνή (Sorry για την επανάληψη αν δεν είναι αυτή)Έχω ενημερωθεί ότι η εμιλη από μουσσες exei κάνει μεταγραφή στο κινκυ οποίος μύστης την δει παρακαλώ να ενημερώσει.
Μια πιτσιρικά καστανομελαχρινη μοντέλε σώμα Ουκρανή η Πολωνή δεν θυμαμαι
Αυτή που αναφέρομαι είναι αυτή πάντως Login • InstagramΗ Έμιλυ ποια ήταν ρε μάγκες? Δε λέτε τη Πολωνή που ήταν και Golden φαντάζομαι, που τώρα έχει πάει Kinky. Υπήρχε άλλη Έμιλυ Ουκρανή στο Mousses?
Όχι δεν λέω αυτή φίλε!Καλησπέρα φίλε. Θα αναφέρω πάλι αυτό που είχα γράψει παλιά γιατί βλέπω ότι λες για Kinky και ίσως και Πολωνή (Sorry για την επανάληψη αν δεν είναι αυτή)
Αυτή που αναφέρομαι είναι αυτή πάντως Login • Instagram
Έγινε φίλε. Γράψε λάθος τότεΌχι δεν λέω αυτή φίλε!
Λογικά θα δουλεύει από Σεπτέμβριο στο κινκη αυτή που λέω
Θα μου έκανες χάρη πραγματικά!Έγινε φίλε. Γράψε λάθος τότε
Πάντως αν πάω Kinky και δω αυτή που λες θα ενημερώσω
Η Χέλεν είναι περιποιητική στο σεξ. Ήρεμη δύναμη. Γενικά όμορφη συμπεριφορά. Κοντούλα με πολύ ωραίο σώμα και καύλα πρόσωπο. Θυμίζει κάπως την γνωστή Ρωσίδα πορνοστάρ Crystal Rush. Μάλλον θα έλεγα και προς το καλύτερο.H Helen στο babylon είναι μια με μακρύ μαύρο μαλλί έτσι; Νομίζω κατάλαβα. Κάνει και πολύ καλό χορό αλλά δεν την είχα ρωτήσει για σεξ
Σεξ με τι τιμή;Η Χέλεν είναι περιποιητική στο σεξ. Ήρεμη δύναμη. Γενικά όμορφη συμπεριφορά. Κοντούλα με πολύ ωραίο σώμα και καύλα πρόσωπο. Θυμίζει κάπως την γνωστή Ρωσίδα πορνοστάρ Crystal Rush. Μάλλον θα έλεγα και προς το καλύτερο.
Σε αυτό το μαγαζί ειλικρινά κάνουν τα πάντα για να το κλείσουν....έφεραν ένα τόνο σλατινες από τις οποίες αν κάποια είναι οκ εμφανισιακά , οι παροχές της κατά 97,9% θα είναι χειρότερες από την οποιαδήποτε μάπα Ουκρανό Ρουμάνα!!!! Εύγε τους πάντως! Τα καταφέρνουν μια χαρά...ολοταχώς για το κλείσιμο όπως συνέβη και στο ανατολή απεναντιρε παιδια για δωστε τα φωτα σας πηγα προσφατα caisa σαββατο κοπελες πολλες αλλα οσες ρωτησα και ρωτησα αρκετε καμια δεν εκανε πιπ,σεχ πανω τι φαση ξερετε ποιες κανουν?
Oτι να ναι , έτσι ακριβώς για γέλια , Φούλ ξενέρωμα , στο τσικ δε της έβαλα χέρι , με αιφνιδιασε...!!Μάγκες έχω να πω ότι στο κινκυ στο απλό prive των 50 η υπεύθυνη σκάει μύτη τακτικά και ρωτάει σε κάθε χώρο αν όλα είναι εντάξει . Γίνεται δλδ έλεγχος μην τυχόν παίζει κάτι παραπάνω από χορο . Άνευ σχολίου ..
Φιλαρακι το παρατηρησα και γω αυτο και το θεωρω απαραδεκτο εχω παει σε ολα τα στριπ της αθηνας αυτο το πραγμα μονο εκει γινεταιΜάγκες έχω να πω ότι στο κινκυ στο απλό prive των 50 η υπεύθυνη σκάει μύτη τακτικά και ρωτάει σε κάθε χώρο αν όλα είναι εντάξει . Γίνεται δλδ έλεγχος μην τυχόν παίζει κάτι παραπάνω από χορο . Άνευ σχολίου ..