Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.576
Πόντοι
2.411
Ενημέρωση για Babylon.

Επίσκεψη εχθές βράδυ. Λίγα πράγματα από κόσμο και από γυναίκες. Ξεχώρισα 2 περιπτώσεις.

1) Μία Βραζιλιάνα με κοντό μαλλί. Κωλάρα, βυζάρα και πολύ σεξουαλική γυναίκα. Με 200€ τα κάνει όλα. Δεν συγκράτησα το όνομα της.

2) Helen από Ρωσία. Γύρω στα 35. Σωματάρα petite, με ψεύτικο αλλά πολύ καλό βυζί. Και αυτή με 200€ τα κάνει όλα. Έχει γοητεία και μαγκιά η συγκεκριμένη.

Και μια πληροφορία για kinky opera.

Μια υπεύθυνη με το όνομα Veronica από την Αλβανία, είναι μέσα στην καύλα. Θα επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες.

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Ενημέρωση για Babylon.

Επίσκεψη εχθές βράδυ. Λίγα πράγματα από κόσμο και από γυναίκες. Ξεχώρισα 2 περιπτώσεις.

1) Μία Βραζιλιάνα με κοντό μαλλί. Κωλάρα, βυζάρα και πολύ σεξουαλική γυναίκα. Με 200€ τα κάνει όλα. Δεν συγκράτησα το όνομα της.

2) Helen από Ρωσία. Γύρω στα 35. Σωματάρα petite, με ψεύτικο αλλά πολύ καλό βυζί. Και αυτή με 200€ τα κάνει όλα. Έχει γοητεία και μαγκιά η συγκεκριμένη.

Και μια πληροφορία για kinky opera.

Μια υπεύθυνη με το όνομα Veronica από την Αλβανία, είναι μέσα στην καύλα. Θα επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες.
Η Βαλέρια είναι η μιλφ ή η μελαχροινή ;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
21
Έχω ενημερωθεί ότι η εμιλη από μουσσες exei κάνει μεταγραφή στο κινκυ οποίος μύστης την δει παρακαλώ να ενημερώσει.
Μια πιτσιρικά καστανομελαχρινη μοντέλε σώμα Ουκρανή η Πολωνή δεν θυμαμαι

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.213
Πόντοι
206
Έχω ενημερωθεί ότι η εμιλη από μουσσες exei κάνει μεταγραφή στο κινκυ οποίος μύστης την δει παρακαλώ να ενημερώσει.
Μια πιτσιρικά καστανομελαχρινη μοντέλε σώμα Ουκρανή η Πολωνή δεν θυμαμαι
Καλησπέρα φίλε. Θα αναφέρω πάλι αυτό που είχα γράψει παλιά γιατί βλέπω ότι λες για Kinky και ίσως και Πολωνή (Sorry για την επανάληψη αν δεν είναι αυτή)

Η Έμιλυ ποια ήταν ρε μάγκες? Δε λέτε τη Πολωνή που ήταν και Golden φαντάζομαι, που τώρα έχει πάει Kinky. Υπήρχε άλλη Έμιλυ Ουκρανή στο Mousses?
Αυτή που αναφέρομαι είναι αυτή πάντως Login • Instagram

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
21
Καλησπέρα φίλε. Θα αναφέρω πάλι αυτό που είχα γράψει παλιά γιατί βλέπω ότι λες για Kinky και ίσως και Πολωνή (Sorry για την επανάληψη αν δεν είναι αυτή)

Αυτή που αναφέρομαι είναι αυτή πάντως Login • Instagram
Όχι δεν λέω αυτή φίλε!
Λογικά θα δουλεύει από Σεπτέμβριο στο κινκη αυτή που λέω

MN2805

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2024
Like
6
Πόντοι
0
H Helen στο babylon είναι μια με μακρύ μαύρο μαλλί έτσι; Νομίζω κατάλαβα. Κάνει και πολύ καλό χορό αλλά δεν την είχα ρωτήσει για σεξ

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
959
Πόντοι
366
ρε παιδια για δωστε τα φωτα σας πηγα προσφατα caisa σαββατο κοπελες πολλες αλλα οσες ρωτησα και ρωτησα αρκετε καμια δεν εκανε πιπ,σεχ πανω τι φαση ξερετε ποιες κανουν?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
H Helen στο babylon είναι μια με μακρύ μαύρο μαλλί έτσι; Νομίζω κατάλαβα. Κάνει και πολύ καλό χορό αλλά δεν την είχα ρωτήσει για σεξ
Η Χέλεν είναι περιποιητική στο σεξ. Ήρεμη δύναμη. Γενικά όμορφη συμπεριφορά. Κοντούλα με πολύ ωραίο σώμα και καύλα πρόσωπο. Θυμίζει κάπως την γνωστή Ρωσίδα πορνοστάρ Crystal Rush. Μάλλον θα έλεγα και προς το καλύτερο.

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.590
Πόντοι
2.846
Η Χέλεν είναι περιποιητική στο σεξ. Ήρεμη δύναμη. Γενικά όμορφη συμπεριφορά. Κοντούλα με πολύ ωραίο σώμα και καύλα πρόσωπο. Θυμίζει κάπως την γνωστή Ρωσίδα πορνοστάρ Crystal Rush. Μάλλον θα έλεγα και προς το καλύτερο.
Σεξ με τι τιμή;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τιμή αναφέρει ο συναγωνιστής στο ποστ #15.647 πιο πάνω. Δηλαδή 200 για το μεγάλο πριβέ στο Babylon δυστυχώς. Οι γνωστές τουριστικές αντιλαϊκές τιμές που έχει καθιερώσει εδώ και καιρό η νυχτερινή διασκέδαση της Συγγρού. Ευτυχώς την είχαμε απολαύσει επανειλημμένα με 100 στο παρελθόν στο ΓκάζΙ.

Τελευταία τροποποίηση:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.093
Πόντοι
5.916
ρε παιδια για δωστε τα φωτα σας πηγα προσφατα caisa σαββατο κοπελες πολλες αλλα οσες ρωτησα και ρωτησα αρκετε καμια δεν εκανε πιπ,σεχ πανω τι φαση ξερετε ποιες κανουν?
Σε αυτό το μαγαζί ειλικρινά κάνουν τα πάντα για να το κλείσουν....έφεραν ένα τόνο σλατινες από τις οποίες αν κάποια είναι οκ εμφανισιακά , οι παροχές της κατά 97,9% θα είναι χειρότερες από την οποιαδήποτε μάπα Ουκρανό Ρουμάνα!!!! Εύγε τους πάντως! Τα καταφέρνουν μια χαρά...ολοταχώς για το κλείσιμο όπως συνέβη και στο ανατολή απεναντι

• Like
Αντιδράσεις: abcxyz

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Μάγκες έχω να πω ότι στο κινκυ στο απλό prive των 50 η υπεύθυνη σκάει μύτη τακτικά και ρωτάει σε κάθε χώρο αν όλα είναι εντάξει . Γίνεται δλδ έλεγχος μην τυχόν παίζει κάτι παραπάνω από χορο . Άνευ σχολίου ..

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Μάγκες έχω να πω ότι στο κινκυ στο απλό prive των 50 η υπεύθυνη σκάει μύτη τακτικά και ρωτάει σε κάθε χώρο αν όλα είναι εντάξει . Γίνεται δλδ έλεγχος μην τυχόν παίζει κάτι παραπάνω από χορο . Άνευ σχολίου ..
Oτι να ναι , έτσι ακριβώς για γέλια , Φούλ ξενέρωμα , στο τσικ δε της έβαλα χέρι , με αιφνιδιασε...!!

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.458
Πόντοι
3.246
Φιλαρακι το παρατηρησα και γω αυτο και το θεωρω απαραδεκτο εχω παει σε ολα τα στριπ της αθηνας αυτο το πραγμα μονο εκει γινεται

Εκει που ρωταει αν ειναι ολα ενταξει χρειαζεται να της πεις ενα ΟΧΙ , Μα ειναι δυνατον? Μαλλον δε θα γνωριζει τι σημαινει το πριβε
Εχω να πατησω εδω και κανα χρονο και δε σκοπευω να πατησω συντομα αν δε αλλαξει η κατασταση

Ασε που στον απλο χορο εχουν το παραθυρακι και τσεκαρουν απο κει ρε τι ειναι αυτοι ρε? :tooth:

Μαλλον το μαγαζι θελουν να το κανουν πορφυραδικο να κερνας μονο ποτα ξερω γω :tooth:
Α και κατι ακομα 10ε 25ε ποτο της κοπελας ειναι νερο , για ποτο κανονικο πρεπει να πληρωσεις 35ε

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.824
Πόντοι
746
Ρε πάμε καλά ρε.
Μήπως να φέρω τα θρησκευτικά μου βιβλία για να περάσω στο κατηχητικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom