taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
την επόμενη Πέμπτη νομίζωΤο νέο Αλκα άνοιξε;
την επόμενη Πέμπτη νομίζωΤο νέο Αλκα άνοιξε;
Κουβανές; Ενδιαφέρον αυτό ....Εγώ πηγαίνω Elite τελευταία μια χαρά απλά χρειάζεται μια ενίσχυση έχει κάτι κουβανες αλλά είναι χάλια ελπίζω να ενισχυθεί.
Έχει ανοίξει κανονικά . Πήγα Πέμπτη που πέρασε και λείπουν τα δυνατά χαρτιά .... Τον Δεκέμβριο πριν κλείσει είχαν κάτι ουκρανεζες με βυζάρες καινούργιες αλλά και κάποιες δυνατές παλιές όπως η παντερα. Τώρα μόνο μια Ρουμάνα με βυζάρες νταρντανα και την ξανθούλα καύλα την μαρίνα. Γενικά πρέπει να έχεις κουπόνι από την είσοδο το οποίο το περνεις από τον πορτιέρη στην εξοδο η από τό σιτε του κλαμπ. Έχει ένα χορό μετο ποτό σου Παρ σαβ και τις υπόλοιπες δύο χορούς και ποτό σου με 10 γιούρια.Για πάμε λίγο να ανεβάζουμε πληροφορίες σχετικά με τα στρίπς.
Athens queens έχουμε γνώση τι γίνεται?
Περασμένα μεγαλεία τι μπάζα είναι αυτά που ζει μέσα τραγικό μαγαζί ούτε απ' έξω πια το να δίνεις 100 για αυτές η μεθυσμένος πρέπει να είσαι η να χάνεις στα μυαλά η σαβουρογ .Αν δεν αλλάξει το ρόστερ ούτε απ' έξω.Ξέρει κανείς κάτι για toys? Είναι ανοιχτό ακόμα?
Ανοιχτό αλλά αδιάφορο ρόστερ πλέον...Ξέρει κανείς κάτι για toys? Είναι ανοιχτό ακόμα?
Έχει αναφερθεί εδώ και μέρες στο δικό του θέμα ότι δουλεύει κανονικά.Το ΑλκατραΖ ποτέ ανοιγει;
Ναι άνοιξε τη προηγούμενη εβδομάδα.Έχει αναφερθεί εδώ και μέρες στο δικό του θέμα ότι δουλεύει κανονικά.
Τι εννοεις καλο;; Απο ποια πλευρα;Παιδιά καλησπέρα θα κατέβω Αθήνα αυτές τις μέρες από Θεσσαλονίκη έχετε να με προτείνει κάνα καλό στριπ κλαμπ γιατί δεν έχω ιδέα..έχω ακούσει μόνο για το Γκόλντεν κουινς
Ίσως το κορυφαίο στριπ της Αθήνας είναι το Alcatraz.Παιδιά καλησπέρα θα κατέβω Αθήνα αυτές τις μέρες από Θεσσαλονίκη έχετε να με προτείνει κάνα καλό στριπ κλαμπ γιατί δεν έχω ιδέα..έχω ακούσει μόνο για το Γκόλντεν κουινς
Να περάσεις καλά να έχει ωραίες κοπέλες μη πετάξεις τα λεφτά σου και το μετανιώσειςΤι εννοεις καλο;; Απο ποια πλευρα;
Της Ελλάδας μάλλον...Ίσως το κορυφαίο στριπ της Αθήνας είναι το Alcatraz.
Καλημερα... Εχει πολλες ωραιες κοπελες και πολλες..Απλα περνας πολυ ωραια..Πως θα θα πεταξεις τα λεφτα σου... Αναλογα τι ζητας;;;Να περάσεις καλά να έχει ωραίες κοπέλες μη πετάξεις τα λεφτά σου και το μετανιώσεις
Την τελευταία φορά που πέρασα ηταν ότι χειρότερο.FBI λέει τίποτα;