ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Δεν είναι έτοιμο ακόμη...Συγγρού στην ανοδο απεναντι απ την παντειο
Δεν είναι έτοιμο ακόμη...Συγγρού στην ανοδο απεναντι απ την παντειο
Ισχύεινομίζω η καλύτερη αυτή την περίοδο των τελευταίων 6-7 μηνών
Πήγαινε caissa που έχει πολλές γυναίκες Συγγρού είναι κοντά στο κοτσοβολοΓειά σας καλά στριπτίτζαδικα που να είναι ανοιχτά Αθήνα ξέρετε κανένα ψάχνω με την παρέα μου να πάμε σήμερα σε ένα καλό έχουμε πάει μόνο στο Γκάζι τα δύο που έχει και θέλουμε να πάμε και σε μερικά άλλα
Πότε τελικά;Στο παλιο LIDO
Σε 2 βδομαδες απ οτι ακουσαΠότε τελικά;
Caissa έχει ωραίες Golden αλλά στο golden πολύ κόσμο και έχει κάποιες ωραίες καινούργιες αλλά είναι φολες χάλια χορό . Άνοιγει Babylon 20 του μηνός φαντάζομαι χωρίς να έχω πάει τελευταία Αλκατράζ θα έχει καλές απλά δεν πάω επειδή δεν γουστάρω το πολύ ψεύτικο πολυ επαγγελματικά παρόλα που είναι όλοι γνωστοί μου εκεί .Που κυκλοφορούμε αυτό το διάστημα;
Που υπάρχουν ωραία μωρά;
Ευχαριστώ
Caissa έχει ωραίες Golden αλλά στο golden πολύ κόσμο και έχει κάποιες ωραίες καινούργιες αλλά είναι φολες χάλια χορό . Άνοιγει Babylon 20 του μηνός φαντάζομαι χωρίς να έχω πάει τελευταία Αλκατράζ θα έχει καλές απλά δεν πάω επειδή δεν γουστάρω το πολύ ψεύτικο πολυ επαγγελματικά παρόλα που είναι όλοι γνωστοί μου εκεί .
Ευχαριστώ φίλε νάσαι καλάCaissa έχει ωραίες Golden αλλά στο golden πολύ κόσμο και έχει κάποιες ωραίες καινούργιες αλλά είναι φολες χάλια χορό . Άνοιγει Babylon 20 του μηνός φαντάζομαι χωρίς να έχω πάει τελευταία Αλκατράζ θα έχει καλές απλά δεν πάω επειδή δεν γουστάρω το πολύ ψεύτικο πολυ επαγγελματικά παρόλα που είναι όλοι γνωστοί μου εκεί .
αν τον θυμόμαστε λέει????? δεν θα ξεχάσει ποτε την φλοκιά που ξεπήδησε και τον βρήκε στο μέτωπο.....τον άσπρισα. Το ίδιο "ειδεχθές" συμβάν είχε συμβεί και στο baby gold στα πολύ καλά του χρόνια 2003-2007 όταν ένας άμοιρος αλλοδαπός που είχε έρθει μόνος να απολαύσει το σόου και τις στρίπερ, έφαγε πολύ σπέρμα στα μαλλιά και στο κούτελο διότι ξεπήδησε ως πίδακας(σαν τα συντριβάνια στις πλατείες ένα πράμα) και έτυχε να είναι στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.Θυμάστε οι παλιοί έναν ανώμαλο Πακιστανό υπάλληλο στο Rasputin που έπαιρνε μάτι στους χορούς; Διάσημος είχε γίνει στο Πανελλήνιο.
ναι , συμφωνω...Πήγα το Σάββατο string ρε παιδιά τι ήταν αυτό το πράγμα τι μπάζα είχε μέσα ούτε μια ωραία κάτι χοντρές είχε έλεος μόνο στριπ δεν λέγεται αυτό για τελειωμένο κολομπαρο είναι.Ουτε απ' έξω πια εκτός και αλλάξει όλο το ρόστερ.
25 μου ειπανε εμενα...20 του μηνός ανοίγει το Babylon
πολυκοσμια...Καλη επιλογη ειναι και το Golden Queens..
ναι , πηγα εγω... η ιδια κατασταση...τα κοριτσια μονα τους καθιστα , και τα αγορια μονα τους...σε δυο ωρες , ηρθε στο τραπεζι μου μια κοπελλα , χαχαΚανένα νέο από Athens Queens ? Το επισκέφτηκε κανείς εδώ ;
Ευχαριστώ για την ενημέρωση !ναι , πηγα εγω... η ιδια κατασταση...τα κοριτσια μονα τους καθιστα , και τα αγορια μονα τους...σε δυο ωρες , ηρθε στο τραπεζι μου μια κοπελλα , χαχα
Και πριν την καραντίνα έτσι ήταν.Σαν κωλομπαρο επαρχίας.Πήγα το Σάββατο string ρε παιδιά τι ήταν αυτό το πράγμα τι μπάζα είχε μέσα ούτε μια ωραία κάτι χοντρές είχε έλεος μόνο στριπ δεν λέγεται αυτό για τελειωμένο κολομπαρο είναι.Ουτε απ' έξω πια εκτός και αλλάξει όλο το ρόστερ.
Καλα εσυ πιστευεις οτι μαζι με τον χορο θελεις να σου εχουν και καρτα για χορο.. Ξερω εγω ενα που εχει το ποτο 40 ευρω!!! Δεν γινονται αυτα που λες.. Θα πας σε μαγαζι θα παρεις ποτο και θα παρεις ξεχωριστα χορο... Ετσι ειναι..Το βράδυ θέλω να πάω με την παρέα μου σε ένα στριπτίτζαδικο στην Αθήνα ξέρετε κανένα καλό που μαζί με το ποτό έχει και κάρτα για χορό είχαμε πάει στο Athens qouen και δεν είχε και δεν πιστεύω τώρα να δόσεις 5€ για χορό τριών λεπτών κατά την γνώμη μου δεν αξίζει