Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

vagevag20

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
672
Πόντοι
81
Επίσκεψη χτες με ένα φίλο στο Αθενς Κουινς κατά τις 4παρα. Το μαγαζί γεμάτο και μέχρι τις 6παρα που φύγαμε κόσμος συνέχιζε να έρχεται. Χοροί στην πίστα συχνοι. Ο dj είχε κέφια και πέταγε κάτι μαλακιες ώρες ώρες που μας έπιαναν τα γέλια. Από κοπέλες μόνο μια Αλεσια ήρθε στο τραπέζι μας με την οποία έκανα διπλό χορό. (5€ ο χορός. ) από βυζι μέτριο αλλά κωλος όλα τα λεφτά.

Γενικά κοπέλες δεν είδα πολλές (σε σχέση με άλλη φορά που είχα πάει προ covid.) Και μου έκανε εντύπωση ότι δεν πολυπηγαιναν από μόνες τους σε τραπέζια αλλά έπρεπε να τις φωνάξεις.

Πάντως θεωρώ οτι το μαγαζί αξιζει...ειδικά από τη στιγμή που μένω και κοντά. Χαχαχα

Peter Pan(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2020
Κριτικές
14
Like
1.188
Πόντοι
371
Επίσκεψη χτες με ένα φίλο στο Αθενς Κουινς κατά τις 4παρα. Το μαγαζί γεμάτο και μέχρι τις 6παρα που φύγαμε κόσμος συνέχιζε να έρχεται. Χοροί στην πίστα συχνοι. Ο dj είχε κέφια και πέταγε κάτι μαλακιες ώρες ώρες που μας έπιαναν τα γέλια. Από κοπέλες μόνο μια Αλεσια ήρθε στο τραπέζι μας με την οποία έκανα διπλό χορό. (5€ ο χορός. ) από βυζι μέτριο αλλά κωλος όλα τα λεφτά.

Γενικά κοπέλες δεν είδα πολλές (σε σχέση με άλλη φορά που είχα πάει προ covid.) Και μου έκανε εντύπωση ότι δεν πολυπηγαιναν από μόνες τους σε τραπέζια αλλά έπρεπε να τις φωνάξεις.

Πάντως θεωρώ οτι το μαγαζί αξιζει...ειδικά από τη στιγμή που μένω και κοντά. Χαχαχα
Εγώ πήγα την Παρασκευή και όλα είναι όπως τα λες. Πολύ κόσμος και λίγες κοπέλες πού έπρεπε να τις φωνάξεις για να έρθουν στο τραπέζι.

Αυτό που με χάλασε πολύ είναι ότι είδα ένα σερβιτόρο να φέρεται άσχημα σε κοπέλες και να τις τραβάει για να πάνε σε πελάτες.

LordTsopanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
280
Έχουμε καποιο νέο για το καινούργιο στο Νέο Ηράκλειο;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Golden Queens Μπουρνάζι
Έχει γίνει ανανέωση σε χώρο και κοπέλες.
Ο χορός ο απλός στα 5€ όπως και το ποτό.
Αρκετός κόσμος ωραία ατμόσφαιρα που θύμιζε παλιές εποχές.Λιγο δύσκολο να το συναντήσουμε σε σημερινά ιδρύματα αυτό...
Λεπτομέρειες το ανέφερα και στο αντίστοιχο thread σε κριτική.

nikosMH

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
ποιο είναι το καλύτερο κλαμπ στη Λεοφ. Συγγρού κατά την γνώμη σας?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Golden Queens Μπουρνάζι
Έχει γίνει ανανέωση σε χώρο και κοπέλες.
Ο χορός ο απλός στα 5€ όπως και το ποτό.
Αρκετός κόσμος ωραία ατμόσφαιρα που θύμιζε παλιές εποχές.Λιγο δύσκολο να το συναντήσουμε σε σημερινά ιδρύματα αυτό...
Λεπτομέρειες το ανέφερα και στο αντίστοιχο thread σε κριτική.
Σου ζήτησαν να δείξεις εάν έχει το εμβόλιο φίλε ,?

LordTsopanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
280
Ναι ισχύει κι εμένα μου ζήτησαν πιστοποιητικό στο Golden

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Ναι ισχύει κι εμένα μου ζήτησαν πιστοποιητικό στο Golden
Δλδ με απλό τεστ γιοκ εκτός εάν πετύχω στην είσοδο 2 σερβιτόρους που ξέρω μήπως κάνουν την καλή από κορίτσια πως πάει η μαύρη που υπάρχει στ μαγαζί είναι η Ναόμι που είχε τ κοτσιδακια της μπλε πολύ καιρό??

Black(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
49
Πόντοι
0
Με μάσκες τι παίζει; Ο... χουρός είναι όπως παλιά ή κρατάνε αποστάσεις λόγω COVID?

vagevag20

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
672
Πόντοι
81
Με μάσκες τι παίζει; Ο... χουρός είναι όπως παλιά ή κρατάνε αποστάσεις λόγω COVID?
Στο αθενς που είχα πάει μόνο οι σερβιτόροι φόραγαν μάσκα. Χορό έναν που έκανα κανονικά όπως πριν.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Πηγα και εγω την βολτα μου απο το Golden Queens. Στην εισοδο μου ζητησανε το πιστοποιητικο. Το μαγαζι γεματο κυριως με πιτσιρικια σε καποια φαση ηταν σχεδον ολοι οι καναπεδες για χορο γεμάτοι. Ηταν εκει και Εβελινα που παιζει στις τσοντες μαζι με 2 αλλες Ρουμανες αλογα. Απο κοπελες ξεχωρισα:
- Χριστινα ξανθια ρουμανα με ραστα μαλλι και φυσικο στηθος
- Αλεξια Τζαμαικανη φωτια
- Ινες μελαχροινο ρωσιδακι
- Μονικα μιλφ απο Ουγγαρια
- Μαγια ξανθια με απιστευτες ρωγες
- Νταρια μελαχροινη μαλλον απο Ουκρανια
- Νταρια ξανθια μιλφακι

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Ρε μάγκες δεν είχα σκοπό να τη γράψω αυτή τη κριτική αλλά δε κρατήθηκα. Ότι πω είναι η άποψη μου όσον αφορά το αν αξίζει να πάς η όχι αλλά όσο το ότι γράψω είναι γεγονότα καί δεν υπερβάλλω. Τουλάχιστον από όπως ήταν όταν πήγα εγώ.
15 ευρώ είσοδος καί δε είχε κάν να καθήσεις ??. Πες ότι επειδη ήταν τίγκα αυτό το παραβλέπουμε. Απλώς λέω τι έγινε λοιπόν. 15ευρω για να στεκόμαστε όρθιοι. Γινόταν σόου ίνα Τεό Στην πίστα κατά την άποψη μου καθαρά εδώ πολύ χειρότερο από αλλά live sex που έχω δει αλλά αυτό είναι απόλυτα υποκειμενικο δε το κατατάσσω στα κακά τού μαγαζιού. Κοπέλες αρκετές αλλά μέσος όρος κάτω από 6 στα 10 μπορεί να λέω καί πολύ. Βρίσκω μια ωραία παίρνω χορό καί ξεκηνει το ωραίο... Μπαίνω όλα καλα καί πάω να πιάσω καί ακούω το θεϊκό"μην ακουμπάς δεν είσαι ο γκόμενος μου" ρε συς πάτε καλά;;;;; Έχετε σαλταρει τελείως;? Δε ξέρω εάν είναι έτσι η φάση εκεί γενικά η αυτή ήταν απλά μια υπέρ φόλα. Νομίζω τη λέγανε Νικόλ ψηλή καστανοξανθη. Ούτε καν σουτιέν δεν έβγαλε. Άμα έτσι είναι γενικά το καθεστώς εκεί μέσα αλλάξτε άμεσα το όνομα σε virgin opera. Μάλλον κινκι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τη σημενει εκεί μέσα. Αν είναι το μαγαζί καί τό καθεστώς γενικά έτσι εκεί πραγματικά απορώ γιατί έχει κόσμο; Για Τεό καί ίνα; Καλύτερα από τσόντα να τους δω που έχει και σενάριο!!

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
Ρε μάγκες δεν είχα σκοπό να τη γράψω αυτή τη κριτική αλλά δε κρατήθηκα. Ότι πω είναι η άποψη μου όσον αφορά το αν αξίζει να πάς η όχι αλλά όσο το ότι γράψω είναι γεγονότα καί δεν υπερβάλλω. Τουλάχιστον από όπως ήταν όταν πήγα εγώ.
15 ευρώ είσοδος καί δε είχε κάν να καθήσεις ??. Πες ότι επειδη ήταν τίγκα αυτό το παραβλέπουμε. Απλώς λέω τι έγινε λοιπόν. 15ευρω για να στεκόμαστε όρθιοι. Γινόταν σόου ίνα Τεό Στην πίστα κατά την άποψη μου καθαρά εδώ πολύ χειρότερο από αλλά live sex που έχω δει αλλά αυτό είναι απόλυτα υποκειμενικο δε το κατατάσσω στα κακά τού μαγαζιού. Κοπέλες αρκετές αλλά μέσος όρος κάτω από 6 στα 10 μπορεί να λέω καί πολύ. Βρίσκω μια ωραία παίρνω χορό καί ξεκηνει το ωραίο... Μπαίνω όλα καλα καί πάω να πιάσω καί ακούω το θεϊκό"μην ακουμπάς δεν είσαι ο γκόμενος μου" ρε συς πάτε καλά;;;;; Έχετε σαλταρει τελείως;? Δε ξέρω εάν είναι έτσι η φάση εκεί γενικά η αυτή ήταν απλά μια υπέρ φόλα. Νομίζω τη λέγανε Νικόλ ψηλή καστανοξανθη. Ούτε καν σουτιέν δεν έβγαλε. Άμα έτσι είναι γενικά το καθεστώς εκεί μέσα αλλάξτε άμεσα το όνομα σε virgin opera. Μάλλον κινκι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τη σημενει εκεί μέσα. Αν είναι το μαγαζί καί τό καθεστώς γενικά έτσι εκεί πραγματικά απορώ γιατί έχει κόσμο; Για Τεό καί ίνα; Καλύτερα από τσόντα να τους δω που έχει και σενάριο!!
σε ποιο μαγαζί φίλε..;;

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Ούτε απ' έξω...Με τα 15 ευρώ καλύτερα δύο πακέτα τσιγάρα

nickvoreia

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Καθως δεν βρηκα ξεχωριστο thread για το Queens of the North γραφω το σχολιο μου εδω. Συμπαθητικος χωρος και μοναδικη επιλογη στα βορεια προαστια. στην εισοδο απλη ερωτηση αν υπαρχει ποστοποιητικο. το ποτο στα 10€ μαζι με ενα χορο (τιμιοτατη προσφορα). μετριες καταστασεις απο κοπελες. ξεχωρισε η Αφροδιτη την οποια πηρα και για χορο. Nipple piercing και στις 2 ρογες εξαιρετικο κορμι. γενικα μια τιμια επιλογη για οσους μενουν βορεια.

PeoMastor01

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
64
Πόντοι
0
Κατεβαίνω Πειραιά μετά από καιρό, παίζει τίποτα

Stories

Νέο!

Stories