Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

TyposPadou

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Λοιπον πηγα σημερα, σαββατο βραδυ, μετα απο 3 χρονια athens queens. Επειδη ηταν σκ, η μονη προσφορα που ειχε ηταν 10€ 1 χορος και 1 ποτο και μετα ηταν 5€ ο χορος… Κοπελες δεν ειναι καμια απο τις παλιες που ηταν τηβ τελευταια φορα που ημουν εκει. Ειχε αρκετα καλες κοπελες, 3-4 ηταν πολυ τοπ, το ονομα που κρατησα ηταν μια queen eliz με πολλα ταττοο, απιστευτο μουνι, και μια αλλη κοπεκα μαυρομαλλα απο σωσσια πρεπει να ταν απο την προφορα της. Γενικα ημουν πολλες ωρες εκει, δυστυχως δεν ειχαμε καλη θεση, και οι κοπελες δεν πηγαιναν γυρω γυρω αλλα σε 4-5 τραπεζα στγκακριμενα… περιμεναμε κ περιμεναμε κ δεν ειχε ερθει καμια για πανω απο 2 ωρες και οπου κοιταγες δεν εβρισκες καν κοπελα… απο τις 3:30 κ μετα ομως αφου εχαμε αποφασισει ποιες θελαμε, απλα πηγαιναμε εμεις να τις βρουμε κ δεν περιμεναμε να περασουν αυτες γιατι δεν πηγαινε αλλο… Αν εξαιρεσουμε αυτα, περασαμε καλα… θελω ομως να πιστευω πως καθημερινες δεν θα ειναι ετσι τα κοριτσια και θα πηγαινουν σε περισσοτερα τραπεζια ή εστω και απο τις 2 πλευρες κ δεν θα τις ψαχνουμε μιση ωρα…. Επισης γνωριζουμε για prive(παλια υπηρχαν 2 “prive” τωρα δεν γνωριζω)ποσο παει τι παιζει κλπ; Επισης να αναφερω πως ενα μεγαλο ποσοστο των κοριτσιων μιλαγε αγγλικα και καθολου ελληνικα (σε μενα τουλαχιστον). Τελος, οοταν μπηκαμε μας ζητηθηκε πιστοποιητικο για εμβολιο κλπ καθως και ταυτοτητα (απλα για το τυπικο δεν νομιζω να κοιταξε το ονομα καν), οπως και να χει ο ανθρωπος στην εισοδο πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος. Οπως ειπα, αμα γνωριζει καππιος το οτιδηποτε για πριβε χωρους ας μου απαντησει ή ας μου στειλει pm

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
kalhσπερα σε ολους. ξερετε ποιο στριπ ειναι μεικτο απο αποψη χορου;; επειδη ψηνεται η παρεα και θ εχουμε και μουνακια μαζι ψαχνουμε ενα στριπ που να εχει και αντρικο και γυναικειο χορο. ξερετε κανενα;;;
το αλκατραζ εχει πολλα σοου απο οτι βλεπω στα φεισ και ινστα αλλα ξερει κανεις αν εχει και αντρικο χορο;;;;

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
kalhσπερα σε ολους. ξερετε ποιο στριπ ειναι μεικτο απο αποψη χορου;; επειδη ψηνεται η παρεα και θ εχουμε και μουνακια μαζι ψαχνουμε ενα στριπ που να εχει και αντρικο και γυναικειο χορο. ξερετε κανενα;;;
το αλκατραζ εχει πολλα σοου απο οτι βλεπω στα φεισ και ινστα αλλα ξερει κανεις αν εχει και αντρικο χορο;;;;
Kinky opera;

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
Καθως δεν βρηκα ξεχωριστο thread για το Queens of the North γραφω το σχολιο μου εδω. Συμπαθητικος χωρος και μοναδικη επιλογη στα βορεια προαστια. στην εισοδο απλη ερωτηση αν υπαρχει ποστοποιητικο. το ποτο στα 10€ μαζι με ενα χορο (τιμιοτατη προσφορα). μετριες καταστασεις απο κοπελες. ξεχωρισε η Αφροδιτη την οποια πηρα και για χορο. Nipple piercing και στις 2 ρογες εξαιρετικο κορμι. γενικα μια τιμια επιλογη για οσους μενουν βορεια.
η Αφροδιτη ειναι μια μελαχρινη που ηταν ως περυσι στο golden queens ? δεν ειναι και πολλες με nipple piercing και στις 2 ρογες...

ειχε τπτ show ή απλα χορους των κοριτσιων;

Bollyrood1

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
97
Πόντοι
0
Παιδες στο Alcatraz μετα απο χωρο με μια Κατερινα απο Ρουμανια νομιζω (Υπερτουμπανο) μου ζητησε να παρουμε σαμπανια και να με κανει να τελειωσω. Δυστηχως το οικονομικο δεν το επτρεψε, ξερει κανεις η εχει εμπειρια το τι αλλο μπορεις να κανεις περα απο χορο και γνωριζει κανενας την Κατερινα εκτος του strip (ψυλη, μελαχρινη, σιλικονατα μεγαλα, μετριος κολος)

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
καλησπερα. οποιος γνωριζει απο αλκατραζ θελω τ φωτα του. καμια καλη προταη απο κοπελα για χορο ή για πριβεδακι και αν ξερετε τι παιζει απο τιμες...ευχαριστω

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
καλησπερα. οποιος γνωριζει απο αλκατραζ θελω τ φωτα του. καμια καλη προταη απο κοπελα για χορο ή για πριβεδακι και αν ξερετε τι παιζει απο τιμες...ευχαριστω
φίλτατε μην κάνεις το λάθος.......

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.286
Πόντοι
441
Δεν αξιζει το πριβέ στο Αλκατράζ δηλαδή ;;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Η Τζέσι στο Γκόλντεν έχει σόου με δονητη;

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
Λοιπον πηγα σημερα, σαββατο βραδυ, μετα απο 3 χρονια athens queens. Επειδη ηταν σκ, η μονη προσφορα που ειχε ηταν 10€ 1 χορος και 1 ποτο και μετα ηταν 5€ ο χορος… Κοπελες δεν ειναι καμια απο τις παλιες που ηταν τηβ τελευταια φορα που ημουν εκει. Ειχε αρκετα καλες κοπελες, 3-4 ηταν πολυ τοπ, το ονομα που κρατησα ηταν μια queen eliz με πολλα ταττοο, απιστευτο μουνι, και μια αλλη κοπεκα μαυρομαλλα απο σωσσια πρεπει να ταν απο την προφορα της. Γενικα ημουν πολλες ωρες εκει, δυστυχως δεν ειχαμε καλη θεση, και οι κοπελες δεν πηγαιναν γυρω γυρω αλλα σε 4-5 τραπεζα στγκακριμενα… περιμεναμε κ περιμεναμε κ δεν ειχε ερθει καμια για πανω απο 2 ωρες και οπου κοιταγες δεν εβρισκες καν κοπελα… απο τις 3:30 κ μετα ομως αφου εχαμε αποφασισει ποιες θελαμε, απλα πηγαιναμε εμεις να τις βρουμε κ δεν περιμεναμε να περασουν αυτες γιατι δεν πηγαινε αλλο… Αν εξαιρεσουμε αυτα, περασαμε καλα… θελω ομως να πιστευω πως καθημερινες δεν θα ειναι ετσι τα κοριτσια και θα πηγαινουν σε περισσοτερα τραπεζια ή εστω και απο τις 2 πλευρες κ δεν θα τις ψαχνουμε μιση ωρα…. Επισης γνωριζουμε για prive(παλια υπηρχαν 2 “prive” τωρα δεν γνωριζω)ποσο παει τι παιζει κλπ; Επισης να αναφερω πως ενα μεγαλο ποσοστο των κοριτσιων μιλαγε αγγλικα και καθολου ελληνικα (σε μενα τουλαχιστον). Τελος, οοταν μπηκαμε μας ζητηθηκε πιστοποιητικο για εμβολιο κλπ καθως και ταυτοτητα (απλα για το τυπικο δεν νομιζω να κοιταξε το ονομα καν), οπως και να χει ο ανθρωπος στην εισοδο πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος. Οπως ειπα, αμα γνωριζει καππιος το οτιδηποτε για πριβε χωρους ας μου απαντησει ή ας μου στειλει pm
Καλησπερα , κι εγω την ιδια εμπειρια ειχα , ιοι κοπελλες δεν σηκωνονταν με τιποτα !!!

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
Επίσκεψη χτες με ένα φίλο στο Αθενς Κουινς κατά τις 4παρα. Το μαγαζί γεμάτο και μέχρι τις 6παρα που φύγαμε κόσμος συνέχιζε να έρχεται. Χοροί στην πίστα συχνοι. Ο dj είχε κέφια και πέταγε κάτι μαλακιες ώρες ώρες που μας έπιαναν τα γέλια. Από κοπέλες μόνο μια Αλεσια ήρθε στο τραπέζι μας με την οποία έκανα διπλό χορό. (5€ ο χορός. ) από βυζι μέτριο αλλά κωλος όλα τα λεφτά.

Γενικά κοπέλες δεν είδα πολλές (σε σχέση με άλλη φορά που είχα πάει προ covid.) Και μου έκανε εντύπωση ότι δεν πολυπηγαιναν από μόνες τους σε τραπέζια αλλά έπρεπε να τις φωνάξεις.

Πάντως θεωρώ οτι το μαγαζί αξιζει...ειδικά από τη στιγμή που μένω και κοντά. Χαχαχα
νομιζω στο Athens , πολυ δυσκολα θαρθουν στο τραπεζι...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Στο αθενς έρχονται φουλ στο τραπέζι

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Όποιος ψήνει στριπ μαζί σήμερα να μου στήλει μύνημα.
1) δε φεσονω
2) είμαι στην ώρα μου δε στήνω
3) δε πριζω αρχιδια
4) με όποιον έχω πάει από το μπου περάσαμε σούπερ

thanasakis132

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
10
Πόντοι
0
Όποιος ψήνει στριπ μαζί σήμερα να μου στήλει μύνημα.
1) δε φεσονω
2) είμαι στην ώρα μου δε στήνω
3) δε πριζω αρχιδια
4) με όποιον έχω πάει από το μπου περάσαμε σούπερ
Είμαι 3000 χιλιόμετρα μακριά συναγωνιστή..γιορτές κάτω κ σβάρνα όλα?

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
Αλλη μια επισκεψη στο Athens...πολυ βελτιωμενο απο πλευρας να σουρχονται στο τραπεζι οι κοπελλες...παλιοτερα καθοντουσαν ολες λες και περιμεναν εμας να παμε ... τωρα , οι μισες περπατουσαν...και περισσοτερο...ηταν βεβαια και καποιες εντελως αρα
χτες...γουστο τους ...ιδιαιτερα μια με ασπρο πουκαμισο και κοκκινα εσωρουχα ....υπνος

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
Α ! και αμα πατε στο Βορειο , μην κανετε χορο με μια Αφροδιτη...ccccold... μμπππρρρ...μονο το καλοκαιρι...που εχει ζεστη...να παγωσουμε λιγο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom