WaveringRad823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2021
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Παίδες την Παρασκευη θα περασουμε με τους κολλητους απο το μαγαζι. Αν καποιος ξερει για prive τι γινεται και ποσο ας στειλει ενα μηνυμα
Ποιο μαγαζί??Παίδες την Παρασκευη θα περασουμε με τους κολλητους απο το μαγαζι. Αν καποιος ξερει για prive τι γινεται και ποσο ας στειλει ενα μηνυμα
Ναι συγγνωμη νομιζα γραφω στο thread του μαγαζιου. Μιλάω για το Athens QueensΠοιο μαγαζί??
Αυτο γινοτανε παντα διοτι η νοοτροπια που ειχε ξεμεινει απο τις παλιες καλες εποχες ηταν "σου κανουμε και καλα την ιδιαιτερη τιμη να σε ανεχτουμε στο μαγαζι μας με το υφος των χιλιων καρδιναλιων κλπ και δεν βαζουμε μυαλο με την τωρινη κατασταση. Ο αλλος πια το σεβεται το χρημα και δεν το πεταει. Οι γκομενες βρεξει χιονιδει το μεροκαματο θα το παρουν εχουν και καβατζα τους εξωτερικους πελατες (οποιος μου λεει οτι το 99% δεν κανει και καλα βυξιτες προφανως ειναι τρολλ η μαγαζοπρομοτορας) και δεν τις προβληματιζει. Συμβουλη σε ολους τους συναγωνιστες: τα ιδια λεφτα (ισως λιγο παραπανω) θα σας παρουν βυζιτα οποτε μην τα δινετε σε στριπ.νομιζω στο Athens , πολυ δυσκολα θαρθουν στο τραπεζι...
για πες ρε συναγωνιστή τι παίζει, γιατί δεν έχει γράψει κανείς και είναι και στη γειτονιά :pΑξιαγάπητοι διαχειριστές του site,
Δεν βρίσκω τρόπο να σας απευθυνθώ αλλιώς για αυτό και γράφω σε αυτό το νήμα.
Βάλτε σας παρακαλώ μια καταχώρηση για το Queens of the north μια καταχώρηση πήγα εχθές πρώτη φορά
και θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου να έχουν όλοι οι συναγωνιστές μια ιδέα περίπου τι παίζει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Φιλικά,
Κονκισταδόρ
να πω εγω που πηγα την προηγουμενη Κυριακη... ο χωρος πολυ μικρος, καπως συνοικιακος. κοπελες νομιζω 5-6, μετρια πραγματα. θα ξαναπηγαινα μονο αν εμενα στη γειτονια και δεν ειχα καλυτερη επιλογη (πχ golden queens).για πες ρε συναγωνιστή τι παίζει, γιατί δεν έχει γράψει κανείς και είναι και στη γειτονιά :p
Καλή Φασούλα, πιο ακριβά από δυτικά πάρτε πορτοφόλια (10€ ο χορός). Ξανθό αγγελάκι η Πολινα, προσωπικη αγαπημένη η Ρουσλάνα πανύψηλη Ουκρανα μοντελέ μελαχρινή με ονειρική κωλαρα. Υπόλοιπες δεν πρόσεξα είσοδο 10€ είσοδος με ποτό + 1 χορό, όμορφος χώρος μικρή πίστα εξυπηρετικό προσωπικό.για πες ρε συναγωνιστή τι παίζει, γιατί δεν έχει γράψει κανείς και είναι και στη γειτονιά :p
Να σε ρωτήσω μια που πηγαίνεις σε στριπτίζ μήπως θυμάσαι πριν αρκετά χρόνια μια μελαχρινη μολνταβεζα με ονομα βικυ με μεγάλο στήθος.Πηγα και εγω την βολτα μου απο το Golden Queens. Στην εισοδο μου ζητησανε το πιστοποιητικο. Το μαγαζι γεματο κυριως με πιτσιρικια σε καποια φαση ηταν σχεδον ολοι οι καναπεδες για χορο γεμάτοι. Ηταν εκει και Εβελινα που παιζει στις τσοντες μαζι με 2 αλλες Ρουμανες αλογα. Απο κοπελες ξεχωρισα:
- Χριστινα ξανθια ρουμανα με ραστα μαλλι και φυσικο στηθος
- Αλεξια Τζαμαικανη φωτια
- Ινες μελαχροινο ρωσιδακι
- Μονικα μιλφ απο Ουγγαρια
- Μαγια ξανθια με απιστευτες ρωγες
- Νταρια μελαχροινη μαλλον απο Ουκρανια
- Νταρια ξανθια μιλφακι
Α ξεκίνησαν οι προσφορέςΚαλησπέρα στην παρέα!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο FBI Strip Show (LIDO), Μιχαλακοπούλου52, Αθήνα, έχουμε προσθέσει δύο νέες προσφορές:
Κυριακή έως και Πέμπτη
1 ΠΟΤΟ + 1 ΧΟΡΟΣ με μόλις 15€
αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να μας στείλουν προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ή στη σελίδα μας στο Instagram με τον κωδικο "SEXY"
Επίσης,
κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ
1 ΦΙΑΛΗ + 5 ΧΟΡΟΙ με μόλις 100€ (προσφορά ανά 5 άτομα)
στέλνοντας προσωπικό μήνυμα με τον κωδικό "FBI"
Σας περιμένουμε!
Δεν μου θυμιζει κατι..Να σε ρωτήσω μια που πηγαίνεις σε στριπτίζ μήπως θυμάσαι πριν αρκετά χρόνια μια μελαχρινη μολνταβεζα με ονομα βικυ με μεγάλο στήθος.
Εχει δουλέψει στο baby O και στο baby gold
Φιλαράκι δεν ξέρω αν σου απάντησε κανείς, πήγα πριν κανένα μήνα Αλκατράζ με 2 φίλες και το πριβέ ήταν 50 για την τύπισσα που πήρα και 50 για τον τύπο που πήραν τα κοριτσιά (50χ2) γιατί τον πήραν ταυτόχρονα και οι 2!καλησπερα. οποιος γνωριζει απο αλκατραζ θελω τ φωτα του. καμια καλη προταη απο κοπελα για χορο ή για πριβεδακι και αν ξερετε τι παιζει απο τιμες...ευχαριστω
Και ως συνήθως το πριβέ δεν έλεγε τίποτα...Ειδικά στο AlcatrazΦιλαράκι δεν ξέρω αν σου απάντησε κανείς, πήγα πριν κανένα μήνα Αλκατράζ με 2 φίλες και το πριβέ ήταν 50 για την τύπισσα που πήρα και 50 για τον τύπο που πήραν τα κοριτσιά (50χ2) γιατί τον πήραν ταυτόχρονα και οι 2!
Οι φίλες περάσανε σίγουρα καλύτερα από εμένα από αυτά που μου είπανΚαι ως συνήθως το πριβέ δεν έλεγε τίποτα...Ειδικά στο Alcatraz
Αν θες πες μας πιο χορευτη και κοπελα προτιμισατε και αν ειχατε καλο service...μποπεις να στειλεις και πμ αν εχεις προβλημα να τα γραψεις σε κοινη Θεα...Καλο βραδυΦιλαράκι δεν ξέρω αν σου απάντησε κανείς, πήγα πριν κανένα μήνα Αλκατράζ με 2 φίλες και το πριβέ ήταν 50 για την τύπισσα που πήρα και 50 για τον τύπο που πήραν τα κοριτσιά (50χ2) γιατί τον πήραν ταυτόχρονα και οι 2!
Ok πάλι καλά...Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτό στο έγραψα παραπάνωΟι φίλες περάσανε σίγουρα καλύτερα από εμένα από αυτά που μου είπαν
δεκα ευρω εχει ο χορος ?Καλησπέρα στην παρέα!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο FBI Strip Show (LIDO), Μιχαλακοπούλου52, Αθήνα, έχουμε προσθέσει δύο νέες προσφορές:
Κυριακή έως και Πέμπτη
1 ΠΟΤΟ + 1 ΧΟΡΟΣ με μόλις 15€
αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να μας στείλουν προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ή στη σελίδα μας στο Instagram με τον κωδικο "SEXY"
Επίσης,
κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ
1 ΦΙΑΛΗ + 5 ΧΟΡΟΙ με μόλις 100€ (προσφορά ανά 5 άτομα)
στέλνοντας προσωπικό μήνυμα με τον κωδικό "FBI"
Σας περιμένουμε!
την μουνάρα με τα μπλέ... πως την λένε και αν ξέρετε, περνάει πριβέ φούλ? έχει δοκιμάσει κανείς?
Φίλε δεν θύμαμαι όνοματα γιατί ήμουνα λίγο ζάντα αλλά το παλικάρι ήταν Έλληνας και είχε τατουάζ μπάτμαν κάτω στη κοιλιά οπότε δεν θα είναι δύσκολον να εντοπίσεις.Αν θες πες μας πιο χορευτη και κοπελα προτιμισατε και αν ειχατε καλο service...μποπεις να στειλεις και πμ αν εχεις προβλημα να τα γραψεις σε κοινη Θεα...Καλο βραδυ