xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.616
- Πόντοι
- 17.436
Καλά εντάξει δεν θα έτρεχαν και όλοι στα στριπ.Αλλα κάτι χάνουνναι... τα χοτελ ειναι γεματα τωρα... καθε μερα που περναει χανουν καλα λεφτα !!!
Καλά εντάξει δεν θα έτρεχαν και όλοι στα στριπ.Αλλα κάτι χάνουνναι... τα χοτελ ειναι γεματα τωρα... καθε μερα που περναει χανουν καλα λεφτα !!!
Για παράταση δύσκολο.Χάνουν και αυτοί λεφτά και εμείς απόλαυση και κάποιες κοπέλες εκτός από λεφτά και απόλαυση γιατί κάποιες το γουστάρουν πολυ χάνετε γενικά η κανονικότατα... Η Συγγρού απο εκεί που είναι φωτεινός δρόμος τύπου las Vegas για κάποιους και γίνετε χαμός και πάμε για διασκέδαση την ερημώνουν και εκτός αυτού και μαγαζιά εκτός του είδους είναι το ίδιο άδικο. Μπιλιάρδα ας πούμε και τετια. Είναι εντελώς παράλογο πόσο μάλλον διότι τα στριπ είναι πολύ ποιο ακυνδινα απο τα απλά κλαμπ που τώρα λειτουργούν κανονικά με όλους τύφλα μεσα γύρω στα 150 άτομα μινιμουμ... Ας κάνουμε υπομονή και στο άνοιγμα ας ομρησουμε όλοι και για διασκέδαση και για να τους στηρίξουμε!! Υπομονή ρεει!! Ελπίζουμε να μη δώσουν ΠΑΛΙ παράταση
Φίλε το ίδιο λέγαμε και για της 1 κι όμως δεν άνοιξαν. Και εγώ πιστεύω θα ανοίξουν 15 αλλα ας μην βιαζόμαστε να πανηγυρίσουμε. Αε ελπίσουμε να τηρηθεί η τελευταία ανακοίνωσηΓια παράταση δύσκολο.
Μέσα του μήνα θα ανοίξουν όπως όλα τα μαγαζιά διασκέδασης.Θα δούμε τι θα παιχτεί
Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Αλλά δυστυχώς αρχίζω να φοβάμαι ότι ούτε 15 θα ανοίξουμε κανονικά έπρεπε να πουν πολύ απλά μόνο εμβολιασμενοι η με τεστ μέσα και απλά τα πράγματα.οσο το αυτό πού λες είναι σωστό η διασπορά είναι ακραία μεγαλύτερη στα κλαμπς από τα 15χρονα παρά από τα στριπ.Θα ανοίξουν 15 λογικά, αλλά το θέμα είναι ότι θα είχαν ανοίξει πολύ νωρίτερα αν δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί αυτιστικοί αρνητές των εμβολίων και ψέκες . Βλέπουμε τι γίνεται στη νυχτερινή διασκέδαση με όλους τους καθυστέρες (κυρίως πιτσιρικάδες), και δίνουν πάτημα στην Κούλα και στους λοιπούς να μας πηγαίνουν γαμιόντας. Το Σάββατο πάλι ουρές των 50+ ατόμων να μπουν και μάλιστα το 70% ψωλαρία. Τι στον μπούτσο, για αλληλομαλακία πάνε?
Με τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται δεν πρόκειται να ανοίξει κάτι πριν από τις 15.Εάν είναι κάποιος που περάσει είτε τυχαία από εκεί είτε μένει κοντά η κάτι τέτοιο καί μάθει καλό θα ήταν να μας πει.
Και αν ανοίξουν 15.ούτε καν για αυτό είμαι σίγουροςΜε τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται δεν πρόκειται να ανοίξει κάτι πριν από τις 15.
Οι περισσότεροι λογικά θα ανοίξουν 14 αργά το βράδυ μετά τις 12
Θα δείξει.Για να δούμε.Και αν ανοίξουν 15.ούτε καν για αυτό είμαι σίγουρος
Μακάρι έστω έτσι να γίνει Νομίζω εκτός απο εμβολιασμενους στα μαγαζιά γενικά θα μπορούν να μπαίνουν και όσοι δείξουν αρνητικό rapid που θα ισχιει για κάποιε ώρεςΘα δείξει.Για να δούμε.
Μόνο για εμβολιασμενους...
Δυστυχώς δύσκολα με την άνοδο των κρουσμάτων.Δε βλέπω να μας ανοίγουν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι να κάνω λάθος
Δυστυχώς δύσκολα με την άνοδο των κρουσμάτων.
Θα δούμε τις ανακοινώσεις
Ξέρουμε πότε θα ανακοινώσουν;;Δυστυχώς δύσκολα με την άνοδο των κρουσμάτων.
Θα δούμε τις ανακοινώσεις