cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Thanks και τους 2 σας για τις πληροφορίες,
απλώς τελευταια περνάω βράδυ παρά βράδυ απόξω,
και με τρώει ο κώλος μου να μπω ;)
Ε δε θα τη γλιτώσεις νομίζω...
Thanks και τους 2 σας για τις πληροφορίες,
απλώς τελευταια περνάω βράδυ παρά βράδυ απόξω,
και με τρώει ο κώλος μου να μπω ;)
πάντα...Και μέσα τις τρώει ο κώλος τους για σ€να
Περνώντας χτές το βράδυ από Συγγρού είδα σκοτεινιά και μαυρίλα στο Baby O (τέως ). Ξέρει κανένας συναγωνιστής τίποτα; Κυκλοφορούσαν κάτι πληροφορίες οτι θα ξαναγίνει Sirocco. Αληθεύει;
μακαρι...να γινοταν το παλιο σιροκο της εποχης 96-2001!πραγματικα το καλυτερο μαγαζι που εγινε ποτε στην ελλαδα,τα καλυτερα κοριτσια,τα κλαυτερα καυλωτικα σκηνικα,ο ορισμος του τελειου πριβε και ολα τα συναφη....αξεχαστο θα μου μεινει που ετρεχα να προλαβω πριν τις 00.30 να ειμαι μεσα γιατι τοτε συνηθως ηταν προγραμματισμενο το πρωτο ΝΤΟΥ των κοριτσιων με μουσικη παρουσιαση απο τον ντι-τζει και μετα αφου κατεβαιναν ολες και λικνιζοντουσαν πανω στην πιστα αρχισαν να κανουν το τρενακι αε ολο το μαγαζι σηκωνοντας τις ψωλες ακομη και των ντουβαριων...μιλαμε ειχε απιστευτα μωρα..
Καπετανιε ειχε και κλαρινα....... με φοσφωριζέ μαγιώ! Και πατάρι με τους πρώτους φραπέδες! Ας περιμένουμε με ελπίδα...
Καπετανιε ειχε και κλαρινα....
Εγω τοτε ημουν κλαρινατζης,τωρα δεν με συγκινει ο φραπες αλλα το στυλ Κορινας-Λουιζας υπηρεσιες,
Tiποτα αλλο αντιστοιχου επιπεδου υπαρχει αφου τις εχεις καβατζωσει,τιποτα για μενα το μουτσο υπαρχειΕίναι οι (τωρινές) αγαπημένες μου!!!
Tiποτα αλλο αντιστοιχου επιπεδου υπαρχει αφου τις εχεις καβατζωσει,τιποτα για μενα το μουτσο υπαρχει
έχει εκπτώση το lolita captain ?
Απλά χαμηλότερη τιμή... όταν δε βάζουν δώρο (Πάσχα, Χριστουγέννων, Απόκρεω κλπ).
λαγονικο εισαι μεγαλε χιστι!!!!!
λαγονικο εισαι μεγαλε χιστι!!!!!
εγραψα κριτικη για το εροτικα,που ειναι?
εληφθη Καπταιν,τη Ναομι στο Αμαζον την επισκευτηκες?