cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
και διαθετει και εξαιρετικο gfe χορο...μην το ξεχναμε αυτο..ετσι κορινακι?
Καιρό έχω να επισκεφτώ το Κορινάκι μας...
και διαθετει και εξαιρετικο gfe χορο...μην το ξεχναμε αυτο..ετσι κορινακι?
Το ρεπορταζ απο Penthouse το βλεπω χλωμο.Εκανα κανεις τωρα τελευταια καμια καταθεση (συγνωμη επισκεψη θελω να πω ).
φίλε μου πήγα το προηγούμενο σαββάτο να δω τη πάιζει σαν μαγαζι και ξενέρωσα τελείως
??????????????????
Εγώ γι'αυτό μαζί με τα "ρούχα για στριπτιζάδικο" έχω και ένα παλιό "κινητό για στριπτιζάδικο" από τότε που έχασε φίλος το κινητό του στην Ανατολή.
Σε παρακαλώ μη λες αυτή τη λέξη!
Ύπουλο χτύπημα σε μια απόλυτα πετυχημένη θεραπεία απεξάρτησης, leonoro.
Συμπλήρωσε το άπερκατ σε παρακαλώ με ένα κροσέ περιγραφής κυρίαρχου σωματότυπου των πιπινίων!
μην μασας bluevertigo,συνεχισε να νιωθεις vertigo για τα στριπ και πιστεψε με δεν θα χασεις...τα υπουλα απερκατ του λεο θα βρουν ενα καλα σχηματισμενο τειχος αμυνης οπου οι φραπεδες δεν θα το διαπερνουν ουτε με καταπελτη!το συστημα αεραμυνας της εξαφανισης του ευρω κανει τον ιδιο τον πεταχθεντα φραπε να περνει κλιση μπουμεραγκ με τελικο προορισμο τον ιδιοκτητη του,τον stripper owner!
H Gemma, που η δυσλειτουργική τεχνολογία δε μ' άφησε να σας παρουσιάσω πριν. Μόνο αυτή θα μ' έκανε να επιστρέψω. Και η δήθεν κουλτουριάρα από τις Μούσσες ίσως. Χμμμ ίσως και μια από τις Ρουμάνες αδελφές του Lido. Τώρα που το σκέφτομαι και η Αρζεντίνα του Lolita έχει έτσι ένα μελαγχολικό βλέμμα που υπο προϋποθέσεις κι αυτό θα μπορούσε. Λες και η Τατιάνα; Μπα... Αν και δεν είμαι σίγουρος. Η Καρολάιν τι να κάνει;Πες μου ότι έιδες και τη Gemma ν' αρχίσω να ψάχνω διαμέρισμα περιμετρικώς του Star