ok, θα σας πω τις εντυπώσεις μου από μια γρηγορη βολτα σε δυο ιδρύματα της Συγγρου.
Κατ' αρχην το πλαίσιο:
1. Ελειψα πάνω από 10 χρόνια από Ελλάδα , ετσι παρά την ηλικία μου από μια άποψη θεωρούμε Newbie καθως πρέπει να μαθω την αγορά από την αρχή.
2. Ειναι γνωστό πως το strip club είναι υπερτιμημένο αν ο αντικειμενικός σου στόχος είναι να ξε-καβλώσεις. Όμως η λογικη του strip club ειναι στην πραγματικοτητα ακριβως η αντίθετη, δηλ., να καβλώσεις. Εν πάση περιπτώση, θεωρησα καλό να ξεκινήσω την γνωριμία μου με την νυχτερινή Αθήνα από κάτι soft, όπως ενα στριπτιζάδικο.
Ξεκίνησα λοιπόν από το Kinky Opera, καθως είχα διαβάσει καλές κριτικές. Μπήκα στις 12μιση, είσοδος €10 με ποτό. Ο σερβιτόρος χαμογελαστός, πολύ γρηγορη ενημέρωση για τις τιμές των ποτών αλλά "για χορούς θα ρωτήσεις στο γκισε". Ουπς, πρωτο Red flag.
Με οδήγησε σε καναπέ μπροστά στην πίστα, κάτι που μου λέει ότι δίνει σήμα για δάγκωμα. Δεν μασάμε ωστόσο.
Μουσική πολύ δυνατή, στα μειον
Κοπέλες αρκετές, για όλα τα γούστα. Μπαμπατσικες, μεγαλες, μικρές, ψηλές, κοντές, είχε, δεν μπορώ να πω. Πολύ νυστέρι όμως ρε παιδί μου, αλλά εχω αντιληφθεί πως έτσι είναι η εποχή μας. Πώς εμείς πριν 30 χρόνια τρεχαμε να κάνουμε tattoo να δείξουμε μαγκες; (εποχές που ο Νικο έφαγε ξύλο στο Μοναστηράκι, κάποιοι θα ξέρουν) . Νομίζω ότι και οι κοπέλες συναγωνίζονται για το ποια θα φτιάξει το "καλύτερο" ραψιμο. Με το καλημέρα ήρθε μια κοπέλα, την εδιωξα ευγενικά.
15 λεπτά μετά αρχισαν να ανεβαίνουν τα κορίτσια στην πίστα: Μεγάλη απογοήτευση.
Strip Tease παιδιά σημαίνει πρόκληση με γδύσιμο. H κοπελα πρέπει να πεταει σιγά σιγα τα ρούχα της και να σε προκαλεί. Και όσο καλύτερα το κάνει, τόσο πιο πολύ χώνεις (φράγκα). Εγώ δεν είδα ούτε γδύσιμο, ούτε πρόκληση. Μηχανικές κινήσεις για ενα τρίλεπτο, βγαλσιμο σουτιεν και άμεση αποχώρηση. Δεν ξερω τί είναι αυτό, στριπ τιζ δεν είναι πάντως.
Βεβαια, για να είμαι εντάξει, τα παλικάρια μου εξήγησαν ότι είναι μαγαζί με show (καμπαρέ το λέγαμε αυτό), το οποίο αρχίζει κατά τις 2:30 και αυτες ήταν απλώς Gogogirls για προθέρμανση. Εμένα δεν με "ζέσταναν" πάντως.
Αντιθέτως ήρθε μια ωριμη κουκλάρα, Μπέτυ το όνομα, η οποία αποδέιχθηκε πολύ ευχάριστη. Αν κάποιος ξέρει για αυτήν πολύ θα ήθελα να μάθω. Της αγόρασα μια μαρκα ("ποτό", €10) για να φύγει, παρότι με διασκέδαζε, απλά γιατί αυτό ήταν το mood μου.
Από εκεί και πέρα άρχισε το πρίξιμο, ηρθαν τρεις μαζεμένες η μια μετά την άλλη, καμία ευχαρίστηση για ενα control freak οπως εγω, και σε συνδυασμό με το βαρετό θεαμα αποφάσισα να φύγω (στη μία).
Δεν πήγα μακρυά, επόμενη στάση Babylon. Το Babylon πλασάρεται ως "μπαρ με κοπέλες". Στην πόρτα μου εξήγησαν τα καθέκαστα : Χωρίς είσοδο, €10 το ποτό σου, ποτά στις κοπέλες από €10 και ανεβαίνεις, χοροί στον πάνω όροφο μέχρι εκεί που γουστάρεις. Με πάσαρε στη μανατζερ, από την οποία ζήτησα (α) να με βαλει μακρυά από τον κόσμο και (β) να μην με πρήξουν οι εργαζόμενες. Με εξυπηρέτησε και για τα δύο. Τον κανόνα εσπασε μια ονόματι MIA, που δεν μιλάει ελληνικά, την εστειλα αλλά με χαλασε πάνω που είχα αρχίσει να καβλώνω.
Η φάση μου αρεσε γιατί:
- Ο μέσος όρος ηλικίας είναι αναλογικά μικρός, και δεν τρελαίνομαι για milf
- Διαφωνώ ότι είναι μετριες, εγω βρήκα αρκετές όμορφες. Σε αντίθεση με το KO (ίδιος ιδιοκτήτης) δεν εχει Ουκρανικά άλογα, αν αυτό είναι το στυλ σας. Ποιό "φυσικές" κοπέλες, λίγο μαχαιρομένες κι αυτες (κανα βυζί, στανταράκια) αλλά οκ, σφιχτες εδειχναν οι περισσότερες.
- Υπάρχει αυτό το ανακάτεμα, φάση και καλά εχουμε πάρτυ, πίνουμε τα ποτάκια μας και χαμουρευόμαστε, μπανίζουμε και το διπλανό, και κάθε μισή ώρα ανεβαίνουν κορίτσια στον στύλο . Ο χορός τους βεβαια είναι ίδιος με το Kinky Opera, Μην περιμένετε κανενα σοβαρό ξεβράκωμα, είδα όμως περίσσοτερη διάθεση.
Ήρθε κάποια στιγμή η μανατζερ γαι φουλ ενημέρωση: Χορός γυμνόστηθος 3 λεπτά €10, full naked 10 λεπτά €50, μισή ώρα €100, γαμησι €150 με όποια κορίτσια το κάνουν ("ρώτα και θα σου πουνε τί κανουν, πίπα, κώλο κλπ"), €250 για μια ώρα, μου υπέδειξε εμμέσως και μια "άνετη", ομορφούλα αλλά όχι ο τύπος μου. Τα κορίτσια του μπαρ μόνο για ποτάκι.
Οκαυ, οι τιμές είναι προφανώς εξωφρενικές , και προφανώς όπως αποδείχθηκε διαπραγματεύσιμες, όμως για κάποιον που δεν του αρέσει να παζαρεύει όπως εγω ενοχλητικές. Όπως έλεγε και ο παπούς μου "λεφτά έχουμε, λεφτά για πέταμα δεν έχουμε". Προφανώς επίσης, δουλεια τους είναι να σε δαγκώσουν όσο μπορούν. Αν μπορεί να σε φτιάξει, να τα πάρει, άξια.
Για εμενα ήταν επίσης κρίσιμο ότι δεν είχα το πέσιμο από τις κοπέλες. Χαλαρά διαλεξα αυτην που ευχαριστούσε το ματι μου (δεν θα δωσω όνομα), αποδείχθηκε καλή επιλογή, με ξεκλείδωσε να μιλήσω (και φυσικά δεν πίστεψε ότι αυτό είναι εξαίρεση για εμένα), κάπως aggresive βεβαια, ανέβηκε στα πόδια μου, ήπιε τα ποτά της (σπετσιαλ ζήτησε, απλά πήρε και είπε κι ευχαριστώ), πήρε τον χορό της, εντάξει, δεν ηθελα τιποτα παραπάνω σημερα. Επαγγελματίας, περπατημενη, τα γνωστά κολπα (βλέμα, γλώσσα κλπ) αλλά δεν ξίνισε που δεν ημουν εύκολος, προσαρμόστηκε. Ρώτησα ποσα θελει για να της φαω το μουνί αλλά εφαγα στοπ. Προς τιμην της δεν δεχθηκε τζάμπα κέρασμα όπως η Μπέτυ νωρίτερα. Ευχαρίστως σε βαθος χρόνου να της δωσω και πιο large δωρα, αλλά θέλω αυτό το Tease που λέγαμε, ελα να τα πάρεις κομματι - κομματι.
Γενικά, εχοντας επίγνωση που βρισκομαι, η φαση στο Babylon μου άρεσε, απλά διότι πήρα αυτό που ζήτησα, και από το προσωπικό και από την κοπέλα. Οι τιμές είναι αυτές, ο κατάλογος αυτός, τί να κάνουμε. Άν θες ψωνίζεις, αρκεί που τήρησαν ότι υποσχέθηκαν.