Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

corvus4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα!

Ξέρετε σε ποιο μαγαζί συνεχίζει η Σόνια; Ρουμάνα γύρω στα 35, λεπτή, παλιότερα κοκκινομάλλα αργότερα μελαχρινή. Πάντα ήταν παρέα με την Ρεμπέκα αν βοηθά, επίσης Ρουμάνα μελαχρινή με μεγάλο στήθος.

Ήταν στο (παλιό) star και προ Lockdowns ήταν στο Athens Queens.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Εγω θελω να τονισω οτι εχει πιαστει το χερι τους σε πολλα στριπ να βαρανε μυγες. Απο 5 χορους δωρεαν με εισοδο, 2 ποτα τσαμπα, μπουκαλι 100 ευρω για 5 ατομα (20 εκαστος δηλαδη) μεχρι οτι τραβαει η ορεξη σας. αφου ξυπνησαν ποια ολοι με την κριση και την ακριβεια δεν το δινει ο αλλος ευκολα το πρασινο (κατοσταρικο) η πορτοκαλι (50ρικο) για να τριφτει μια γκομενα επανω του για 5 λεπτα ουτε κατοσταρικα στα δηθεν πριβε για να σου σπανε τα ρχιδιαα (ποδανα) οι αναφτρες που στην πατριδα τους θα δουλευανε σε κανα σουπερμαρκετ για 200 ευρω το μηνα και θα τις πηδαγανε τα αφεντικα τσαμπα. Θυμαμαι θρυλικη στριπτητζου της νυχτας στο πρωην Λιντο Παλας μου ελεγε οτι στην Ουκρανια δουλευε σε μπακαλικο (οχι σουπερ μαρκετ για 150 ευρω το μηνα και επαιρνε πιπα στο αφεντικο λεγοντας και ευχαριστω. Η ιδια δεν πηγαινε πριβε με κατω απο 150 ευρω. Αυτα για να ξερουνε τι καπνο φουμαρουνε οι δικιες σου που μας πασσαρουν για ναρεςμου κατι αισχροι προμοτορες. Τουλαχιστον στο κωλομπαρο ξερεις τι ποιοτητα θα πληρωσεις και τι θα σκσσεις. Αυτα και καλα μησιαγα σε ολους

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Δάσκαλε το στριπιτζάδικο είναι για αυτούς που το γουστάρουν ,συνήθως προτείνεται για μεγάλες παρέες και είναι η πιο light κατάσταση στο χώρο της νύχτας. Σε κάποια πέφτει (ή έπεφετε κάποτε;) και κανένα γαμήσι αλλά αν το δεις οικονομικά δεν αξίζει, το μόνο που κερδίζεις είναι να ζήσεις τη φαντασίωση.

για αυτό τα έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
Καλησπέρα στην παρέα!

Ξέρετε σε ποιο μαγαζί συνεχίζει η Σόνια; Ρουμάνα γύρω στα 35, λεπτή, παλιότερα κοκκινομάλλα αργότερα μελαχρινή. Πάντα ήταν παρέα με την Ρεμπέκα αν βοηθά, επίσης Ρουμάνα μελαχρινή με μεγάλο στήθος.

πριν 15 μερες athens queens ηταν

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Καλησπέρα στην παρέα!

axxxx sonia.....έρωτας...

Leviathansh

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν τα στριπ κλείνουν τον δεκαπεντάυγουστο ή γενικά την συγκεκριμένη εβδομάδα γιατί είμαι από Κύπρο και θα ήθελα να έρθω μια βόλτα προς Αθήνα. Ευχαριστώ.

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα. που θα βρούμε αυτό τον καιρό βυζαρουδες σε στριπ; Έχω καιρό να πετύχω κάποιο πραγματικό θωρηκτό.

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Παδια μια πιτσιρικα ονοματι μολλυ απο ουκρανια που ειναι στο athens queens ξερουμε. ποιες μερες δουλευει?

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Συναγωνιστές καλημέρα. που θα βρούμε αυτό τον καιρό βυζαρουδες σε στριπ; Έχω καιρό να πετύχω κάποιο πραγματικό θωρηκτό.
Και εγώ έχω καιρό να πετύχω κάνα καλό γενικά σε στριπ...
Όλο κάτι δευτερα βλέπω...

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Καλησπέρα στην παρέα!

Πάντως 35 δεν είναι με τίποτα, πρέπει να ήταν γύρω στα 25 όταν την πρωτοσυνάντησα στο lolitaclub το 2003. Mαζί με την κολλητή της τότε (ξεχνάω πλέον το όνομα) που λίγο μετά μπήκε στο survivor (το αρχικό το ορθόδοξο), και κάνανε μαζί την φωτογράφηση στο penthouse. Πάνω από 30 ήταν όταν δούλευε στο Erotica γύρω στο 10. Η κολλητή άνοιξε δικό της κομμωτήριο ή νυχάδικο, η Σόνια σταθερά συνέχισε το στρίπ.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Πάντως 35 δεν είναι με τίποτα, πρέπει να ήταν γύρω στα 25 όταν την πρωτοσυνάντησα στο lolitaclub το 2003. Mαζί με την κολλητή της τότε (ξεχνάω πλέον το όνομα) που λίγο μετά μπήκε στο survivor (το αρχικό το ορθόδοξο), και κάνανε μαζί την φωτογράφηση στο penthouse. Πάνω από 30 ήταν όταν δούλευε στο Erotica γύρω στο 10. Η κολλητή άνοιξε δικό της κομμωτήριο ή νυχάδικο, η Σόνια σταθερά συνέχισε το στρίπ.
πωω τι ειπες τωρα.. σονια απο λολιτα.. καλα..

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Παλληκάρια έχει απομείνει καμιά μαυρουλα σε στριπ πλέον; Παλιά πετυχαίνες κανένα μελανουρι.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ρε φίλε δεν έχω θέμα. Κοίταξα να δείς. Από αυτές τις γυναίκες οι ποίο πολλές έχουν αποκτηθεί από αυτή τη δουλειά μια νοοτροπία εντελώς ψυχρή. Μπορεί να κάνεις τα πάντα αλλά δεν θα το εκτιμήσει ποτέ πραγματικά. Ότι και να κάνεις για εκείνη θα είσαι πάντα ένα συμφέρον. Εγώ είχα ένα τράβηγμα 3 χρόνια ( είχαν μεσολαβήσει κάτι μαλακιες και με άλλες αλλά τίποτα μη φανταστείς). Είχα βοηθήσει σε δύσκολες φάσεις της και γενικά την είχα κορώνα και δυστυχώς ποτέ δε νομίζω ότι θα τη σβήσω από μέσα μου αν κα δε θέλω να τη ξαναδώ καν καλύτερα. Τέλος πάντων μη βγαίνω από το θέμα στο τέλος όταν κάτι που έκανα δεν ήταν σύμφωνη ξαφνικά με έκανε ένα άγνωστο ούτε να γυρίσει να σε κοιτάξει μετά που μαλώσαμε. Επίσης φίλε θα σου πω και το άλλο γιατί μου τα έλεγαν και δεν άκουγα μέχρι να πάθω. Αν πάει καλά είναι χειρότερο γιατί θα είσαι όπου είσαι αλλα αυτή θα είναι εκεί μέσα και ξέρεις πως αν σου πει πως μόνο χορεύει 99%100 σου λέει ψέματα... Πέρα του ότι ι χορός όπως θα ξέρεις δεν είναι και τόσο αθώος. Ότι και να κάνεις μου(αυτή τη φράση μου την έχουν πει 3000 φορές 3000 διαφορετικοί άνθρωποι δεν άκουσα εσύ να είσαι ποίο έξυπνος εδώ από ότι ήμουν) ΜΗΝ δεθείς συναισθηματικα για κανένα λόγο και για αυτό απεφυγε οποιαδήποτε ιστορία ούτε ραντεβού ούτε τίποτα πέρα από αυτά και πέρα από το ότι μπορεί να μπλέξεις άσχημα είναι και το ότι νομίζεις ότι έχεις έλεγχο στο ποσο σοβαρά θα τη δείς αλλά αυτό είναι δύσκολο έως και αδύνατο.
Aρχηγέ μόλις διάβασα αυτά που γράφεις εδώ και σχηματίστηκε ένα ειρωνικό χαμογελάκι στο πρόσωπό μου. Έχω κάνει σχέσεις με κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα , όλες ήταν τέλειες , ούτε τσακωμοί , ούτε τοξικότητα ούτε τίποτα, ξέρεις γιατί???? Επειδή όταν αποφάσισα να κάνω σχέση με πουτάνα ήμουν ήδη ανώτερος από αυτή σε όλα τα επίπεδα, πονηριά, απάθεια, πρόβλεψη τού τι θα συμβεί , και και και και.. Για να τα φτιάξεις με πουτάνα πρέπει πρώτα να γίνεις εσύ πουτάνα και να τα κάνεις Πουτάνα όλα..!! Ευτυχώς που πέρασες όλα αυτά που πέρασες γιατί πήρες εμπειρία και μπορεί να γλιτώσεις να γίνεις ρεζίλι πάλι στο άμεσο μέλλον.. Εμένα με ζαλίζει η άλλη στα τηλεφωνήματα στο FACE και δεν το σηκώνω γιατί γαμάω τη διπλανή της, με βλέπει στην κάμερα και βγάζει αφρούς..!!!

:headbaning2: :headbaning1: :ak:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Μετά από καιρό πήγα dream girls bar (πρώην lido).

Το lido ήταν το στέκι μου για 10 χρόνια προ covid.

Λίγος κόσμος και λείπουν οι εντυπωσιακές παρουσίες αλλά πέρασα τέλεια.

Χορό με μια μαύρη και μια Ρουμάνα.
Και οι δύο στον απλό χορό μου δώσανε το μουνι στο πιάτο.
Τα πάντα όλα στο πριβέ με 50.
Γενικά με όσες μίλησα το σεξ το προσφέρανε για πλάκα.

Με τη Ρουμάνα ήθελα πολύ να πάω αλλά προτίμησα την παλιά γνωστή μου Τζένιφερ.

Επαγγελματικό μασάζ και ταντρικο στο παπαρι. Πίπα σεξ. Έχυσα τα άντερα μου.

Καλά θα περάσετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom