Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Σημείωση για τα prive
προφανώς στα περισσότερα μαγαζιά παίζει ανάλογα με την κοπέλα για αυτό και πρέπει να υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ συνενόηση από πριν (κατά προτίμηση είτε με ποτάκι είτε με απλό χωρό για να δοθεί χρόνος, στην χειρότερη όταν σου έρχεται να σε ψωνίσει.

Μου έχει τύχει στο ίδιο ακριβώς μαγαζί
Α περίπτωση απλό pirve μου πέρασε σκούφο και τριβόταν με όλο το σώμα μέχρι να τελειώσω, απλά δεν μπήκα σε καμία τρύπα (στα μείων ζήταγε μετά 5 ευρώ για το σκούφο)
Β περίπτωση ήρθε μου είπε με την μια ότι είναι "σίγουρο πράμα" στο prive ακόμα και το απλό (την ήξερα και από άλλο μαγαζί πιθανότατα το έκανε)
Γ περίπτωση δεν έκανε τίποτα παραπάνω από τον απλό χωρό εκτός από το να βγάζει και το stringακι και δεν δεχόταν με τίποτα διπλό prive
Δ περίπτωση την παίρνω για απλό χωρό την ρωτάω τι κάνεις στο prive, μου λέει "μην περιμένεις πολλά, καμιά μαλακία καμιά πίπα", την πάω αμέσως, τον βγάζω έξω, μου λέει, "τι κάνεις εκεί;", της λέω "τώρα δεν είπες ότι θα μου πάρεις πίπα;" απάντηση "εννοούσα στο διπλό"
Μεγαλη απατη τα στριπτητζαδικα σε αυτον τον τομεα φιλε για αυτο και εγω ιεμαι τοσες δεκαετιες στα ομπαρα

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Που να βγάλεις άκρη με τα πριβέ;Η καθεμία με σκοπό να αρπάξει φράγκα τάζει διάφορα.Και μετά τρως το άκυρο...

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
Που να βγάλεις άκρη με τα πριβέ;Η καθεμία με σκοπό να αρπάξει φράγκα τάζει διάφορα.Και μετά τρως το άκυρο...
Βγάζεις άκρη κ παιρνάς εξίσου καλά,σκοπός είναι η προετοιμασία κ το παιχνίδι ,οι περισσότερες έχουν το γκομενοφύλακα που του τα ακουμπάνε κ δυστυχώς αν είσαι πελάτης δεν έχει καμία απολύτως τύχη ,απλά ρωτάμε πια είναι τα σίγουρα κ προχωράμε .Να παιρνάται καλά

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδια .ενα Elit στο γκαζι καινουριο πήγε καείς ξερει τι παίζει ?επισεις ενα αλλο στην πειραιως AMERICAN PEEP BAR (lips) καπως έτσι .για κωλομπαροκαταστη τα έκοψα. ;Eχει παει κανείς?

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδια .ενα Elit στο γκαζι καινουριο πήγε καείς ξερει τι παίζει ?επισεις ενα αλλο στην πειραιως AMERICAN PEEP BAR (lips) καπως έτσι .για κωλομπαροκαταστη τα έκοψα. ;Eχει παει κανείς?
Φίλε το ελιτ το ξέρω μόνο σαν όνομα έχω περάσει απέξω αλλα δεν έχω μπει. Θεωρό ωστόσο ότι είναι δύσκολο να βρεις κάτι τρελό εκει

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Γενικά αμα θέλετε μικρά ηλικιακά μελοι του Μπου να οργανώσουμε επιδρομές στα στριπ κλαμπς στείλτε να οργανωθούμε. Είπα πιο μικρά γιατί είμαι και εγώ πιο μικρός και θα φένετε λίγο αστείο ξέρω αλλιώς για αυτό μόνο λέω για μικρούς μη φενιμαστε σαν πατέρας γιος αλλιώς δε με νοιάζει ?

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Γενικά αμα θέλετε μικρά ηλικιακά μελοι του Μπου να οργανώσουμε επιδρομές στα στριπ κλαμπς στείλτε να οργανωθούμε. Είπα πιο μικρά γιατί είμαι και εγώ πιο μικρός και θα φένετε λίγο αστείο ξέρω αλλιώς για αυτό μόνο λέω για μικρούς μη φενιμαστε σαν πατέρας γιος αλλιώς δε με νοιάζει ?

Δυστυχώς έγιναν απόπειρες στο παρελθόν αλλά χωρίς επιτυχία

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Δυστυχώς έγιναν απόπειρες στο παρελθόν αλλά χωρίς επιτυχία
Το μέλλον κοιτάμε να πετύχει. Όποιος ψήνει ας το πει το χουμε
Δεν νομίζω ότι είναι τίποτα το δύσκολο έλα κινητοποιηθείτε!!

Τελευταία τροποποίηση:

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
To Athens queens μεταφέρεται στο Ηράκλειο ως queens of the north ή απλά ανοίγουν ναι υποκατάστημα;
Το Athens είναι ανοιχτό γενικά αυτές τις μέρες κ, γνωρίζει κανείς ;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
To Athens queens μεταφέρεται στο Ηράκλειο ως queens of the north ή απλά ανοίγουν ναι υποκατάστημα;
Το Athens είναι ανοιχτό γενικά αυτές τις μέρες κ, γνωρίζει κανείς ;
Το Athens στο Χαϊδάρι εννοείς;
Μέχρι πριν λίγες μέρες είχε φώτα που πέρασα απ' έξω...

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Μια ερώτηση, απ ότι έχω καταλάβει με όσα έχω διαβάσει στο forum, το μαγαζί που μαζεύει τα πιο πολλά ζευγαρια είναι το alcatraz? Ψάχνουμε σε ποιο να παμε με τη κοπέλα μου, θέλει να έχει και ανδρικό στριπ.

Glober

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Κριτικές
3
Like
243
Πόντοι
280
Πήγε κανενας στο καινούργιο? Πρέπει να άνοιξε χθές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom