Saitama-Sensei
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Απο Golden εχει περασει κανεις τωρα που ανοιξαν να παρουμε πληροφοριες τι παιζει και πως ειναι μετα την καραντινα?
Ευχαριστω αδερφε!!!
Καλά εκεί στο toys τι κάνετε με της μάσκες σε όλα τα άλλα που πήγα δεν φοραγανε μάσκες για δες τε το λίγο αυτό γιατί δεν λέει μασκες.
Τι να τις κανουνε τις μασκες αρχηγε μου? Ο ιος δεν κολλαει με τα σταγονιδια κολλαει με την επαφη. Παρε αντισηπτικο για τα χερια καθαρισε τραπεζι και δε σε χαλαει τιποτα
Τόσους μήνες Τσιόδρας κι ακόμα γκάου είσαστε
Ο ιός κολλάει με τα σταγονίδια πρώτα από όλες τις άλλες μεθόδους! Καλά κάνουν και φοράνε μάσκα... τώρα αν δεν σας αρέσει άλλο θέμα! Αλλά δεν θα μας πείσετε πως αν η στρίππερ είναι φορέας και καθαρίσεις με το αντισηπτικό το τραπέζι μπορεί και να μην κολλήσεις....
Επίσκεψη στο ''ναό''αθενς μετά από αρκετό καιρό με μαρουλακι φορτωμένος και με πεος μισοσηκωμένο!κατ αρχας εχουνε γίνει κάποιες αλλαγές στο μαγαζί,παίζει θερμομέτρηση των πελατών στην είσοδο για να μπεις και τα τραπεζια εχουνε κενό αναμεσα ωστε να υπάρχει απόσταση.Επίσης οι χορεύτριες σχεδόν όλες εχουνε μάσκα την οποία βεβαια το μεγαλύτερο διάστημα την είχανε κατεβασμένη..παρουσες καμια 12ρια κοπέλες με κάποιες προσθηκες αρκετά καλές!
Ηπια τις ποτάρες μου βλέποντας το σοου και μόνο μια μετρια με ενοχλησε για ποτο την οποία φυσικά και απαξίωσα.κάτι με ετρωγε όμως για πριβεδάκι..Ωσπου βλέπω μπροστά μου το ultra sexy κοριτσάκι από ουκρανια φυσικα με οσο πιο καβλωτικό outfit γίνεται και με βαραει το εγκεφαλικό..με ενα γυρισμα της κεφαλής ανταποκρίθηκε και εκατσε πάνω μου..εννοειται οτι της προτεινα κατευθείαν για χορο στον οποιο ηταν αρκετα καλή αποκαλύπτοντας ενα ζευγάρι φυσικά βυζακια 3 αρια οπως πρέπει και ενα κολαράκι απιθανο. δεν αργησε να πέσει η πρόταση για πριβέ,παρά τις πιέσεις μου για φουλ το κορίτσι να μην ενδίδει με τπτ,ταζοντας μου χειρωνακτική ελάφρυνση και ''λίγο στομα''.δεν το χω ξανακάνει να ενδόσω σε 100ρι πριβε χωρις σεξ αλλα το εκανα..Πιστεψτε με αν ειχατε αυτο το πανέμορφο καβλακι με το πανέμορφο προσωπάκι και το κόκκινο κραγιονάκι στα χειλακια θα ενδίδατε.μεσα παίχτηκε γερή μάχη με φιλάκια-χωρίς γλώσσα όμως-,θηλασμός,γλύψιμο αιδοιου και κωλοτρυπίδας... εγινα τούρμπο. ωσπου το μωρό μου κατεβάζει το παντελόνι και βλέπει μπροστα της τα κάλη μου δεν αντεξε αφου την είχα κατακαβλώσει τόσο και τα υγρά χυνονταν ποτάμια πλεόν και ξεκινάει μια δυνατή ακα εννοείται!!!εμεινα μαλάκας με το ταλέντο της μικρής και εκατσα και απολαμβανα!αραχτος εγώ,μετα στα όρθια και δόστου!δεν ηθελα να τελείωσει!ωσπου τη βαζω να ξαπλώσει στον καναπέ και ξεκινάω ενα mouthfucking δυνατο καταθέτοντας ολο το υγρο πυρ στο στοματάκι της!φυσικά μου εδειξε τη γλωσσίτσα της η οποία ηταν πεντακάθαρη
το απόλαυσα αρκετά και θα ξαναπάω με την υπόσχεση της μικρής για full πακέτο την επόμενη!
Δυνατος παικτης !