Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.774
Κριτικές
9
Like
1.786
Πόντοι
216
+1 την εχω πατησει ποσες φορες περιμενοντας οτι θα εχει αλλαξει κατι. πλεον δεν ξαναπαω. Ελπιζω στο γκολντεν να ειναι διαφορετικα

μαλλον κατι κανω λαθος

Φιλε δεν κανεις κατι λαθος. Πρεπει να το πουλησεις οτι το εννοεις σοβαπα. Οταν το προτεινεις το καλυτερο ειναι να εισαι τελειως ξερος και ανεκφραστος αν δεν μπορεις ανεκφραστος με ενα ελαφρο γελακι κανεις τη δουλεια σου. Το μυστικο ειναι το γρηγορο "ὁχι" απο σενα: Μολισ προτεινεις και αχισει το παραμυθι της λεξ ξερα και ταχυτατα "ενταξει εχει τοσα μωρα εδω μονος μου δε θα φυγω" και μετα περιμενειςς να ερθει. Μολις πεσει το συρμα οτι τα λες αυτα δε θα φυγεις μονος σου. Εγγυηση Γκολεμης
 

alxgell

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο ''ναό''αθενς μετά από αρκετό καιρό με μαρουλακι φορτωμένος και με πεος μισοσηκωμένο!κατ αρχας εχουνε γίνει κάποιες αλλαγές στο μαγαζί,παίζει θερμομέτρηση των πελατών στην είσοδο για να μπεις και τα τραπεζια εχουνε κενό αναμεσα ωστε να υπάρχει απόσταση.Επίσης οι χορεύτριες σχεδόν όλες εχουνε μάσκα την οποία βεβαια το μεγαλύτερο διάστημα την είχανε κατεβασμένη..παρουσες καμια 12ρια κοπέλες με κάποιες προσθηκες αρκετά καλές! :rockon:
Ηπια τις ποτάρες μου βλέποντας το σοου και μόνο μια μετρια με ενοχλησε για ποτο την οποία φυσικά και απαξίωσα.κάτι με ετρωγε όμως για πριβεδάκι..Ωσπου βλέπω μπροστά μου το ultra sexy κοριτσάκι από ουκρανια φυσικα με οσο πιο καβλωτικό outfit γίνεται και με βαραει το εγκεφαλικό..με ενα γυρισμα της κεφαλής ανταποκρίθηκε και εκατσε πάνω μου..εννοειται οτι της προτεινα κατευθείαν για χορο στον οποιο ηταν αρκετα καλή αποκαλύπτοντας ενα ζευγάρι φυσικά βυζακια 3 αρια οπως πρέπει :tits2: και ενα κολαράκι απιθανο. :kneel: δεν αργησε να πέσει η πρόταση για πριβέ,παρά τις πιέσεις μου για φουλ το κορίτσι να μην ενδίδει με τπτ,ταζοντας μου χειρωνακτική ελάφρυνση και ''λίγο στομα''.δεν το χω ξανακάνει να ενδόσω σε 100ρι πριβε χωρις σεξ αλλα το εκανα..Πιστεψτε με αν ειχατε αυτο το πανέμορφο καβλακι με το πανέμορφο προσωπάκι και το κόκκινο κραγιονάκι στα χειλακια θα ενδίδατε.μεσα παίχτηκε γερή μάχη με φιλάκια-χωρίς γλώσσα όμως-,θηλασμός,γλύψιμο αιδοιου και κωλοτρυπίδας... :kissass2: εγινα τούρμπο. :erection: ωσπου το μωρό μου κατεβάζει το παντελόνι και βλέπει μπροστα της τα κάλη μου :rockon: δεν αντεξε αφου την είχα κατακαβλώσει τόσο και τα υγρά χυνονταν ποτάμια πλεόν και ξεκινάει μια δυνατή  :pipa1: :kneel: :kneel: :kneel: ακα εννοείται!!!εμεινα μαλάκας με το ταλέντο της μικρής και εκατσα και απολαμβανα!αραχτος εγώ,μετα στα όρθια και δόστου!δεν ηθελα να τελείωσει!ωσπου τη βαζω να ξαπλώσει στον καναπέ και ξεκινάω ενα mouthfucking δυνατο καταθέτοντας ολο το υγρο πυρ στο στοματάκι της!φυσικά μου εδειξε τη γλωσσίτσα της η οποία ηταν πεντακάθαρη :kneel:
το απόλαυσα αρκετά και θα ξαναπάω με την υπόσχεση της μικρής για full πακέτο την επόμενη!

Καλημέρα sandro86 για ποια κοπέλα λες
Μόλις γύρισα από αθενς
 
Εγγρ.
2 Φεβ 2019
Μηνύματα
12
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Για ενημερωστε μας λίγο σε συνάδελφοι, μετα κορονοβαιρους εποχες τι επικρατει? βλεπετε καμια διαφορα στην αντιμετωπιση που εχετε απο τα κοριτσια?
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
177
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
μετά το ανοιγμα νομιζω οτι το golden queens σαν να εχει καλυτερο ροστερ απο athens queens, ενω παλιοτερα το athens ηταν καλυτερο.
εχει κανεις καποια προσφατη εντυπωση και απο τα 2;

μονο αρνητικο στο golden ο μικρος χωρος και ο χωρος που γινονται οι χοροι.
 

labradora22

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2019
Μηνύματα
15
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ μάγκες μου προτείνω να μην ξαναπατήσει κανείς athens queens. Έχουμε όρεξη να φυτιλιάσουμε κάποια ευρώπουλα για λιγο μπαλαμούτι και απο εκει που δεν προλάβενες ποια να πρωτοβατέψεις επειδη κουνιόντουσαν πλέον πρεπει να τις φωνάζεις σαν τον τσοπάνη. Πραγματικά αηδιαστική εικονα να βλεπεις 50 μαλάκες να κοιταζονται μεταξυ τους και τις αργοσχολες να αραζουν στους καναπέδες. Μοιάζει σαν ειδος διαμαρτυριας αλλα απλα ειναι κακομαθημενα τσ@λακια που νομιζουν οτι ειναι κατι παραπανω απο ημι-πορνιδια. Δηλαδη πρεπει να εισαι φορτογκας παππους πλεον για να κανεις το κομματι σου? Δεν ειναι las vegas εδω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Μηνύματα
460
Κριτικές
10
Like
557
Πόντοι
31
Σωστά τα λες τυπε αλητοπουτανες είναι που τις έχουν κακομαθει οι λαγοί..Απλά όσο υπάρχουν κοροϊδα αυτές θα είναι στο μουνι τούς..καλα κάνουν αφού μπορούν και λουφαρουν γουστάρουν το ποτό..αραγμα και ξύσιμο στη μουναρα τους.. Τελείωσε αυτό το μαγαζί λόγω λάθος νοοτροπίας από την Διοίκηση μέχρι τις θρασοπουτανες
 

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Μηνύματα
512
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
Ψηνεται κανεις για παρεα αποψε βολτα σε strip?
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.917
Κριτικές
138
Like
21.413
Πόντοι
20.786
Ο Μασαζονομάχος ειναι πάντοτε εδώ για να προτείνει καλές περιπτώσεις πάντα με σεβασμό στον μέσο καυλωμένο πορνο καταναλωτή με απαιτήσεις.
 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
776
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205





Ο Μασαζονομάχος ειναι πάντοτε εδώ για να προτείνει καλές περιπτώσεις πάντα με σεβασμό στον μέσο καυλωμένο πορνο καταναλωτή με απαιτήσεις.
ετσι ειναι συναδελφε ... ρωταντας πας στην πολη
εγω δεν εχω εξερευνισει ιδιαιτερα τα κολομπαρα της αθηνας γιατι σχεδον παντα μα μαδαγαν
μονο επαρχια με ξεκαθαρισμα για γαμησι ...
τωρα στα στριπ αθηνα ειναι μονοδρομος η ερωτηση κατευθειαν στο ψητο ...
βεβαια μπορει να μεινεις ευχαριστημενος και με χορο αλλα οχι πριβε χωρις τελειωμα
εγω που δεν μπορω να μεινω αχυστος...
αυτα

 

Papa3187

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Μηνύματα
54
Like
66
Πόντοι
0
Πολλα τα λεφτα για να χυσεις (η και οχι) σε στριπ πληρωνοντας την ''ατμοσφαιρα'' πως δεν ειναι πουτανες και οι περισοτερες ειναι μπαζα επιπεδου μπουρδελου και αμα.



 

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
177
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
η Μολυ στο athens queens επεστρεψε μετα την καραντινα;
 

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
47
Like
42
Πόντοι
0
Live από το Κίνκυ Όπερα ξεχώρισαν Πωλίνα και Καρολίνα στην πίστα, γνωρίζει κανείς αν κάνουν τίποτα στο μεγάλο πριβέ;

Φίλος, μιας και ήσουν εκεί.. η Βερόνικα με τις υπερφυσικές βυζάρες ήταν εκεί κανονικά?
 

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Μηνύματα
119
Like
328
Πόντοι
21
καλησπερα ξερει καποιος αν επεστρεψαν στο γκολντεν η εβελινα και η αλισα;;;;
 

labradora22

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2019
Μηνύματα
15
Like
2
Πόντοι
0
Πριν 1-2 χρόνια είχα πολύ καλή χημεία με ενα φαβορί του μαγαζιού. Απο αυτες που κανείς δεν θα πει οχι σε χορό ή ποτό μιας και την βλέπεις πως μαζευει όποιον πάει και κάθετε. Δεν θα πω ονομα αλλα ειναι πιτσιρικα, στην ηλικια μου. Στην αρχη καναμε τους χορους με benefits δηλαδη πολυ περισσοτερη ωρα ο κάθε χορός επειδή ξεχνιόμασταν με κατι φασωματάκια, συζητησουλες κλπ. Οσο περνουσε ο καιρός, οταν με έβλεπε έτρεχε να με αγκαλιάσει, ερχότανε και καθοτανε στο τραπέζι χωρίς να ζητάει ποτό ή χορό απλα για να αράζουμε και να μιλαμε και ας ηταν και η δικοι μου στο τραπέζι και ας ηταν γεμάτο το μαγαζί. Γελούσαμε πολυ, μιλάγαμε για τις ζωές μας, μου ειχε εκμυστηρευτεί αρκετά προσωπικα πραγματα, μου ζήτησε fb, μου εστελνε μονη της να δει τι κανω (με τα λιγα ελληνικα που ηξερε) πάντοτε χωρίς να ζητάει να πάω απο το μαγαζι! Δυο φορές εκανα την πρόταση για βόλτα εκτος μαγαζιου και ηταν ''οχι'' παραδεχόμενη πως εχει γκόμενο (δυστυχως), αλλα καλύτερα ωστε να μην μπλεξουμε με κανα νταβά. Πλεον εχει εξαφανιστει απο το φβ, εγω στο athens queens δεν παω πλέον γιατι η παρέα εσπασε και μόνος δεν ψήνω και ετσι δεν εχω επαφες αν και ξερω πως δουλευει ακομα εκει. Δεν τα 'κονομησε απο εμενα γιατι και χορο που μπορεί να ζητουσε καμιά φορά ωστε να δικαιολογήσει τον χρόνο της, ηταν πακέτο -(Να σημειωσω πως στην εν λογο ιστορία δεν εχω αφήσει πάνω απο 50 ευρο έσες φορές πήγα στην συγκεκριμένη)-. Καμια φορα που καναμε χορο ειχαμε αναπτυξει τέτοια οικειότητα που απλα γελαγαμε με την φαση οτι ειναι πανω μου και προσπαθει να με καβλωσει για λεφτα. Νομιζω ειναι απο τις λιγες ιστοριες αληθινου ενδιαφεροντος απο stripper σε πελατη, αλλα ποτε δεν ξερεις τι εχει ο άλλος στο μυαλό του και που αποσκοπει. Μπορω να παραδεχτω οτι την ειχα ψηλοπατησει αλλα δεν εγινα καραγκιοζης. Πλεον την εχω στο μυαλο μου σαν μια φίλη απο το athens που αν ξαναπάω θα για πάρτυ της μιας και το μαγαζί ειναι τριμπούρδελο. Ένα αραλίκι με ενα πανέμορφο stripperaki, why not.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Silishhhhon11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2020
Μηνύματα
2
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα! Labradora22 αχ την πάτησες και εσύ με την Σοφία.Στην ίδια φάση ήμουν και εγώ, αλλά δεν ήταν ερωτευμένη μαζί μου όπως πίστευα.Στην αρχή στους πρωτους χορους σε φιλάει για να σε κάνει "δικό" της και να αφήνεις λεφτά μόνο για αυτήν ( όσα αφηνεις δεν έχει σημασία) ώστε να μην παιρνεις άλλες κοπελες. Αμα πας 2-3 φορές ακόμα και δει ότι παιρνεις μόνο αυτή σε χορό ή την κερνας κανα ποτακι θα σου δώσει κανα φουμπου.Αυτο συνεχίζεται κανα μηνα και αμα ανεβάζεις το κασε κάθε φορά θα σου δώσει καναν αριθμό για να σε κρατήσει στην αναμονή. Όπως εσένα και εμένα έχει 100 πελατες για πλακα να ξες. Έξω δεν προκειται να βγει, εμένα με ακυρωνε τελευταία στιγμή κάθε φορα. Σου πετάει και κανα "θες πριβε" Και παει λέγοντας μέχρι που μια φορά ήμουν στο μαγαζί με την παρεα μου και ο κολλητός μου την είδε που χορευε δίπλα του να φασώνει άλλο πελατη και πιο πριν την είχα φασωσει εγώ. Είναι η τακτική της αυτή. Ασε που οπως ειπες δεν θέλεις να μπλεξεις με τον νταβά να βρεις το μπελα σου Μην χάνετε τον χρόνο σας με πουτανες μάγκες. Αμα θέλετε να καβλαντισετε μια στο τόσο πηγαιντε αλκα που έχει και μουνια πελάτισσες και σόου να το ευχαριστηθειτε. Πάντα φιλικά, τα στριπ είναι πολυτελεια στις μέρες μας( δεν λέμε να πας με 20€ στη τσέπη να δεις κανα κωλο και να παρεις 2 χορους, λέμε να πας να το ευχαριστηθείς με κανα 150 ευρώ). Ψάξτε έξω κοπέλες έχει σωρό και θα έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο. Αλλιώς με 20€ φυλής και γεια σας . Πλέον είναι χάσιμο χρόνο η νυχτα. Καλά γαμησια στη παρεα!
 

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Μηνύματα
102
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω με τη φραση είναι πολυτέλεια πλέον τα στριπτιτζαδικα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom