taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
πού βρίσκεται ,για αρχή?δεν είναι θέμα που γνωρίζω καλά γι αυτο έκανα ερώτηση
πού βρίσκεται ,για αρχή?δεν είναι θέμα που γνωρίζω καλά γι αυτο έκανα ερώτηση
Πήγαινε με τον "ξάεφο",να μας "κάμετε" μια ενημέρωση Μαλλιά μου!το καινούργιο μαγαζί(φρέσκο φρέσκο) δεν το έχουν πάρει ακόμα είδηση τα λαγωνικά του σάιτ?
Συντροφοι καλησπερα μηπως καποιος γνωριζει αν το Σαββατο στο string ισχυουν το απλο ποτο/χορος στα 5 ευρω? η εχει αλλες τιμες? Ευχαριστω.
το string το έχει το ίδιο αφεντικό που έχει και το athens, οι τιμολογιακες πολιτικές είναι ίδιες ακριβώς.
Ευχαριστώ πολύ τα μέλη που με χαιρέτισαν και συνεχίζω τις πρόσφατες εν Ελλάδι σε πρώτη φάση εμπειρίες μου. Πριν από 1 εβδομάδα αποφασίζουμε με έναν αξιότιμο συνάδελφο από τη δουλειά να απομακρυνθούμε λίγο από τα τετριμμένα μονοπάτια της λεωφόρου Συγγρού και να πάμε στο νέο από ότι μας είπαν(3 μηνες μαγαζί) AVATAR στα βόρεια προάστεια και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή. Το μαγαζί αυτό ήταν μπουζουκομάγαζο στο παρελθόν και το μαγαζί άλλαξε προφανώς ιδιοκτησία και στρατηγική στην αθηναική νύχτα..Ο χώρος σαν πρώτη αίσθηση ικανοποιητικός και "ώριμος" για "σχέσεις" κάθε τύπου. Τί εννοώ? Ικανοποιητικοί αρχικά χώροι για να κάτσεις σαν άνθρωπος να πιείς το ποτό σου με ταυτόχρονη άψογη θέαση του χώρου του στριπτήζ από παντού. Σε σωστή θέση το μπάρ και τα πριβέ σε διακριτικότατο χώρο δίπλα από την είσοδο με κουρτίνα-κάλυψη-απόκρυψη. Κοπέλες αρκετές και όμορφες. Εγώ προσωπικά έπαθα πλάκα με μία λατίνα(μάλλον βραζιλιάνα) την ιζαμπέλα. Σας μιλώ ειλικρινά τέτοια οπτική ηδονή είχαν να δουν καιρό τα ματάκια μου.Εκπληκτική γυναίκα με φοβερό κορμί και κίνηση. Δυστυχώς όμως ήταν πιασμένη σε τραπέζι και δεν μπόρεσα να την δοκιμάσω σε πριβέ σπέσιαλ που πιστεύω θα δίνει ρέστα. Ο Συνάδελφος ελκύστηκε από μια πανέμορφη ρουμάνα με τατουάζ στο μπράτσο με φυσικές τορπίλες τρομερές μπορώ να πώ , την οποία και πήρε αβίαστα για πριβέ δίχως δεύτερη σκέψη. Πρέπει να έκανε το τραπέζι-πριβέ σε χρόνο dt Επιστρέφοντας και αφού έκατσε λίγο να συνέλθει μου είπε ότι πέρασε εκπληκτικά και τον κέρασε μία πεοβυζοπαιξία που θα θυμάται για καιρό. Στον καναπέ μας ήρθαν όλες οι υπόλοιπες κοπέλες αλλά πλην μίας ξανθιάς κοντής με ιδιαίτερο νάζι της οποίας δε θυμάμαι όμως το όνομα και της Νόρας μίας γαλλοαλγερινής πανέμορφης κοπέλας η οποία μου έκανε έναν πολύ ωραίο και σέξυ απλό χορό των 10 ευρώ, καμμία άλλη δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.! Γενικά είχε πολύ καλά κορίτσια αλλά 3 τοπ..την ιζαμπέλα, την ρουμάνα με το τατού και την Νόρα.
Μήπως την έλεγαν Μιλένα την ρουμάνα με τα tattoo?
το καινούργιο μαγαζί(φρέσκο φρέσκο) δεν το έχουν πάρει ακόμα είδηση τα λαγωνικά του σάιτ?
ναί φίλε μου νομίζω μιλένα!
Τριπτολέμου 12 Γκάζι..
και σάιτ που δουλεύει!
θα το δούμε και αυτό, ελπίζω να μην είναι φτιαγμένο από τα ίδια παλιά "υλικά"..
λοιπόν επειδή το θέμα με ενδιαφέρει, έκανα ένα πέρασμα χθές από το νέο μαγαζί το οποίο λέγεται toys club για να τσεκάρω κίνηση και να δώ με τί έχουμε να κάνουμε..Πριν περάσω μέσα στο μαγαζί είχα την αίσθηση ότι πρόκειται περί επαρχιακού κωλομπάρου δηλ. κοινώς χαμετυπείον, αλλά όταν πέρασα μέσα έβλεπα δεξιά και αριστερά μου αγγέλους!!!!! Το μαγαζί είναι μακρόστενο και σχετικά μικρό αλλά βγάζει μία όμορφη αύρα και πάνω από όλα οι γυναίκες που υπάρχουν εκεί είναι με μία λέξη..ΑΓΓΕΛΟΙ και ΔΙΑΒΟΛΟΙ μαζί!!! Είχε 8-10 κοπέλες αλλά όλες τους σχεδόν ΑΑ διαλογής από τη..κόρη ουκρανία και την μάνα ΡΩΣΙΑ. Ειδικά μία ντιάνα και μία γιάννα αποτελεί δίδυμο φωτιά για πολλά πράγματα!!!! Διέκρινα φοβερά κορμιά όχι μόνο για τα σημερινά..φτωχά δεδομένα που ζούμε και βλέπουμε στην Αθήνα, αλλά και για τις παλιές καλές εποχές γεγονός που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Κορμιά λαμπάδες, όμορφα καθαρά νεανικά πρόσωπα σε συνδυασμό με καλές υπηρεσίες νομίζω ότι συνθέτουν ένα πολύ ωραίο μίγμα για να καλοπεράσει ένας άντρας με την παρέα του εκεί!
που ειναι φιλε το μαγαζι?