padelis2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 123
- Πόντοι
- 291
lido...ftina kai aksia...2 komatia gamiountai sigoura me 100 ekei..
lido...ftina kai aksia...2 komatia gamiountai sigoura me 100 ekei..
Καλημερα καλη εβδομαδα,η ταυλανδη καλη? Γενικα λιντο καλυτερο ολων αυτη την εποχη?
Προ αμνημονευτων χρονων υπηρχε ενα στριπτητζαδικο στην πλατεια του Μπουρναζιου....
OH LA LA το ονομα αυτου με καλουτσικο ροστερ....
Σε ενα Σαββατο βεβαια μου εφυγαν τα μαλιοκεφαλα μου .....
Γνωριζει κανενας συναδελφος αν υπαρχει ακομα το συγκεκριμενο??
Ξερει κανείς που εχει παει η Βικτωρια με τα μπαλόνια και αν υπάρχει άλλη στην πιάτσα με τεράστια ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ποιο στριπ και ποια κοπελα ?Ρε τι γινεται!
Ημουν σε ενα στριπ τις προαλλες.
Μια απο τις κοπελες η οποια με ψιλοξερει εντος μαγαζιου μου λεγε τα δικα της και σε μια φαση με ρωταει αν θα ηθελα να κανουμε σεξ πανω στην πιστα. Τις λεω με τιποτα,ουτε μπροστα σε γατα δε μπορω να το κανω! Και επεμεινε λιγο λεγοντας οτι αν δεχτω θα παρουμε απο 100 (η 150 δε θυμαμαι καλα) ευρω!
Κριμα που ντρεπομαι...
ποιο στριπ και ποια κοπελα ?
οκ οπως θεςΒασικα δεν τα αναφερα για να μη φωτογραφισω ατομα... Παντως το κλαμπ ειναι μεσα στα 3-4 πιο δημοφιλη.
Kinky η' Lido?Βασικα δεν τα αναφερα για να μη φωτογραφισω ατομα... Παντως το κλαμπ ειναι μεσα στα 3-4 πιο δημοφιλη.
Φίλε για να νιώσεις καλύτερα έχω να σου πω ότι κ εγώ το ίδιο θα απαντούσα...Ρε τι γινεται!
Ημουν σε ενα στριπ τις προαλλες.
Μια απο τις κοπελες η οποια με ψιλοξερει εντος μαγαζιου μου λεγε τα δικα της και σε μια φαση με ρωταει αν θα ηθελα να κανουμε σεξ πανω στην πιστα. Τις λεω με τιποτα,ουτε μπροστα σε γατα δε μπορω να το κανω! Και επεμεινε λιγο λεγοντας οτι αν δεχτω θα παρουμε απο 100 (η 150 δε θυμαμαι καλα) ευρω!
Κριμα που ντρεπομαι...
Φίλε για να νιώσεις καλύτερα έχω να σου πω ότι κ εγώ το ίδιο θα απαντούσα...
Βασικα δεν τα αναφερα για να μη φωτογραφισω ατομα... Παντως το κλαμπ ειναι μεσα στα 3-4 πιο δημοφιλη.
Πέρα από αυτό,δεν είμαστε μαθημένοι να γαμάμε μπροστά σε τόσο κόσμο...Κ εγώ το ίδιο...we go there to see the show not be the show... ;)
Πέρα από αυτό,δεν είμαστε μαθημένοι να γαμάμε μπροστά σε τόσο κόσμο...
ρε συ μας δουλευεις;;αντιρουφιανος οταν ο αλλος ζηταει τη ρουφιανια;;σε μαλακες απευθυνεσαι ρε φλωρε;;πετας μια μαλακια και το παιζεις στο φτωχο σου μυαλο κατι πισω απο πληκτρα;;να μην φωτογραφισεις καποιον που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ;ποσο μαλακας παιζει να εισαι οταν ζητας να πιστεψουμε αυτη τη μαλακια;;Βασικα δεν τα αναφερα για να μη φωτογραφισω ατομα... Παντως το κλαμπ ειναι μεσα στα 3-4 πιο δημοφιλη.