Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια. αναφορα απο επισκεψη χθες κατα την 1 στο κινκυ. ελαχιστος κοσμος 3-4 τραπεζια με παρεες η μονους που φαινονταν οτι βαριονταν. Απο κοπελες σχετικα μετριες προς καλες, οι περισοτερες απο ρουμανια η ουγγαρια κατα δηλωση τους. Εντυπωση κανουν 3. Η Κασσανδρα (αν δεν κανω λαθος) η πιο ωραια στο καταστημα, η ρομπερτα (αρκετα σκληρο προσωπο για μενα) και μια καινουργια που δεν εχω ξαναδει εκει νομιζω μαριανα η κατι τετοιο. Εχει ερθει στην Ελλαδα για καλοκαιρι μονο. μιλησα με την τελευταια και πηρα χορο. ειναι ψιλη γυρω στο 1.82-85 με τακουνια, μεγαλο στηθος, πολυ ωραιο ποπο :dancing: :dancing: :dancing:, γενικα "καθαρη" ομορφια και γλυκια συμπεριφορα. Θα ελεγα πως το φορτε της ειναι η παρεα παρα κατι αλλο....
Παντως η καλυτερη φαινεται να ειναι η κασσανδρα με την οποια δεν μιλησα γιατι ηταν αγκαζε ολη νυχτα με αλλον πελατη.
Αυτα απο εμενα. :grin: :grin: :grin: :grin:
Υ.Γ.
επειδη πλησιαζει η γιορτη μου σε λιγες μερες  την κασσανδρα ξερει κανεις αν μπορω να την συναντησω εξω???. θελω να κανονησω κατι για τη γιορτη μου με μια κοπελα σαν και αυτη. μπορει καποιος να με καθοδηγησει με π.μ. πλιζ... ;) ;) ;) :helpplea: :helpplea: :helpplea:

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά καμιά πληροφορία? Ευχαριστώ και πάλι!

Αδερφέ,στρίπερ και φυσικά!Μας βάζεις δύσκολα!!!!
Τέλος πάντων θα προσπαθήσω!!!!Η Ρωξάνη από EROTICA έχει μαστάρια!Νομίζω τώρα έχει μετακομίσει προσωρινώς στο Anatoli!!Άλλη μια Ρωξάνη έπαιζε παλιά και σε ένα κωλαδικο στη μεταμόρφωση με μεγάλα φυσικά,αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα(ούτε αυτή ούτε το μαγαζί)!!
Τέλος υπάρχει και στος Μούσσες στην Καλλιθέα η Σιμόνα!!!!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
καλημερα παιδια. αναφορα απο επισκεψη χθες κατα την 1 στο κινκυ. ελαχιστος κοσμος 3-4 τραπεζια με παρεες η μονους που φαινονταν οτι βαριονταν. Απο κοπελες σχετικα μετριες προς καλες, οι περισοτερες απο ρουμανια η ουγγαρια κατα δηλωση τους. Εντυπωση κανουν 3. Η Κασσανδρα (αν δεν κανω λαθος) η πιο ωραια στο καταστημα, η ρομπερτα (αρκετα σκληρο προσωπο για μενα) και μια καινουργια που δεν εχω ξαναδει εκει νομιζω μαριανα η κατι τετοιο. Εχει ερθει στην Ελλαδα για καλοκαιρι μονο. μιλησα με την τελευταια και πηρα χορο. ειναι ψιλη γυρω στο 1.82-85 με τακουνια, μεγαλο στηθος, πολυ ωραιο ποπο :dancing: :dancing: :dancing:, γενικα "καθαρη" ομορφια και γλυκια συμπεριφορα. Θα ελεγα πως το φορτε της ειναι η παρεα παρα κατι αλλο....
Παντως η καλυτερη φαινεται να ειναι η κασσανδρα με την οποια δεν μιλησα γιατι ηταν αγκαζε ολη νυχτα με αλλον πελατη.
Αυτα απο εμενα. :grin: :grin: :grin: :grin:
Υ.Γ.
επειδη πλησιαζει η γιορτη μου σε λιγες μερες  την κασσανδρα ξερει κανεις αν μπορω να την συναντησω εξω???. θελω να κανονησω κατι για τη γιορτη μου με μια κοπελα σαν και αυτη. μπορει καποιος να με καθοδηγησει με π.μ. πλιζ... ;) ;) ;) :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Διαθεση για εκτος συναντησες? Πρεπει να βαρανε και μυγες τωρα γενικα..

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
παιδία γνωρίζει κανείς πια στριπερ έχει τα μεγαλύτερα φυσικά κανόνια (βυζιά) αυτόν τον καιρό στην Αθήνα? Εάν ναι σε πιο στριπτιζάδικο?
Ευχαριστώ πολύ!

Μαν φυσικά μαστάρια έχει κ η Κατερίνα από τις Μούσσες, αλλά πρέπει να σου αρέσουν οι γυναίκες μεγαλύτερου κυβισμού...

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Στο Κινκυ ηταν μια Ρουμπυ. Μια κουκλαρα απο Εσθονια, για το καλοκαιρι μονο. Αραγε ειανι ακομα ???

ekpemba

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ,στρίπερ και φυσικά!Μας βάζεις δύσκολα!!!!
Τέλος πάντων θα προσπαθήσω!!!!Η Ρωξάνη από EROTICA έχει μαστάρια!Νομίζω τώρα έχει μετακομίσει προσωρινώς στο Anatoli!!Άλλη μια Ρωξάνη έπαιζε παλιά και σε ένα κωλαδικο στη μεταμόρφωση με μεγάλα φυσικά,αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα(ούτε αυτή ούτε το μαγαζί)!!
Τέλος υπάρχει και στος Μούσσες στην Καλλιθέα η Σιμόνα!!!!!

Ευχαριστώ συνάδελφε. Παντώς είναι κρίμα η Ελλαδίτσα που έχει ξεπέσει τόσο πολύ:) Πρίν 2-3 χρόνια υπήρχαν στανταράκια πολύ καλά.Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση

ekpemba

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαν φυσικά μαστάρια έχει κ η Κατερίνα από τις Μούσσες, αλλά πρέπει να σου αρέσουν οι γυναίκες μεγαλύτερου κυβισμού...

xaxaxa...ναι αλλα μετά πρέπει να έρθει το "Κλαρκ" για να με σηκώσει:)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Συναγωνιστές,
μια ερωτηση προς τους ειδήμονες, γιατί δεν μπορώ να διαβάσω 617 σελίδες νήμα για να βρω την πληροφορία που θα σας ρωτήσω.

Θέλω να πάω μια φίλη μου (της το υποσχέθηκα) σε ένα στριπτιζάδικο - δεν έχει πάει ποτέ της.
Έχει την περιέργεια. Και μιλάμε για μεγάλη γυναίκα, δεν είναι κανένα κοριτσάκι.

Ποιο μαγαζί αυτή την εποχή τώρα έχει LIVE SEX SHOW, δηλαδή τύπους που πηδιούνται επί σκηνής? Υπάρχει τέτοιο πράμα?

Παλιά, υπήρχε ένα ζευγάρι που κάθε βράδυ έκανε βόλτα στα στριπτιζάδικα και πηδιόντουσε επί σκηνής (με αμοιβή από το μαγαζί βεβαίως). Τους είχα πετύχει στο Star (Μεταμόρφωση) αλλά πάνε πάνω από 6-7 χρόνια, και γενικώς έχω καιρό να πάω.

Υπάρχει τώρα κάτι αντίστοιχο?

(Υπήρχε και γκόμενα που γύριζε τα στριπτιζάδικα κάθε βράδυ παρέα με ένα τεράστιο κίτρινο φίδι, πύθωνας νομίζω, και ανέβαινε στη σκηνή και έκανε show μ' αυτό. Από τα ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ show που έχω δει).
Αλλά τώρα δεν ψάχνω για φίδι. Για πήδουλο επί σκηνής ψάχνω.

Πάσα βοήθεια δεκτή.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Αυτη η Κατια ρε παιχτες απο Κινκυ τι μουνος ειναυτος?? Νεα αφιξη??

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
στο μετρο σήμερα μοίραζαν πολλά φυλάδια απο μούσες με τα 5 ευρω το χορό :)
[/quote]

Παιδιά, Μούσσες μην πάτε, είναι χάλια, είχα πιστέψει έναν εδώ για μια καλή Φιλιππινέζα εκεί,
χορός άθλιος, μίλαγε με την διπλανή της που καθόταν σε καναπέ (?!), σε βλέπουν όλοι όταν παίρνεις απλό, άστα να πάνε..
πεταμένα λεφτά, μακάρι να έφτιαχνε το baby o και το Afrodite (ξέρω το πρώτο έχει κλείσει και το δεύτερο φυτοζωεί εδώ και 3-4 έτη).

cplinlove

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2013
Like
10
Πόντοι
0
Hail to KINKY OPERA! :rockon: :rockon:
Κάτια Η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, και ένα ακόμα αστεράκι, ξανθό με σκουλαρίκι στο κάτω χείλος, ατίθασο! (Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα).
:lheel: :lheel: :cum: :cum:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Hail to KINKY OPERA! :rockon: :rockon:
Κάτια Η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, και ένα ακόμα αστεράκι, ξανθό με σκουλαρίκι στο κάτω χείλος, ατίθασο! (Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα).
:lheel: :lheel: :cum: :cum:
Για πες για Κατια παιχτη. Εκανες τιποτα?

cplinlove

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2013
Like
10
Πόντοι
0
Κάτια πήρε ο έταιρος συναγωνιστής. Χορός σπέσιαλ, πενηνταρικάκι, χωρίς φραπεδάκι βέβαια, αλλά το κορίτσι τα αξίζει και με το παραπάνω!
Άλλη κατηγορία!!Εσθονή αν ενθυμούμαι καλώς..

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μπέλα μέ μαύρο μαλλί, λεπτή φωνή, καί εξωγήινο 100% φυσικό κορμί έχει πάρει κανείς πριβέ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom