καλημερα παιδια. αναφορα απο επισκεψη χθες κατα την 1 στο κινκυ. ελαχιστος κοσμος 3-4 τραπεζια με παρεες η μονους που φαινονταν οτι βαριονταν. Απο κοπελες σχετικα μετριες προς καλες, οι περισοτερες απο ρουμανια η ουγγαρια κατα δηλωση τους. Εντυπωση κανουν 3. Η Κασσανδρα (αν δεν κανω λαθος) η πιο ωραια στο καταστημα, η ρομπερτα (αρκετα σκληρο προσωπο για μενα) και μια καινουργια που δεν εχω ξαναδει εκει νομιζω μαριανα η κατι τετοιο. Εχει ερθει στην Ελλαδα για καλοκαιρι μονο. μιλησα με την τελευταια και πηρα χορο. ειναι ψιλη γυρω στο 1.82-85 με τακουνια, μεγαλο στηθος, πολυ ωραιο ποπο , γενικα "καθαρη" ομορφια και γλυκια συμπεριφορα. Θα ελεγα πως το φορτε της ειναι η παρεα παρα κατι αλλο....
Παντως η καλυτερη φαινεται να ειναι η κασσανδρα με την οποια δεν μιλησα γιατι ηταν αγκαζε ολη νυχτα με αλλον πελατη.
Αυτα απο εμενα.
Υ.Γ.
επειδη πλησιαζει η γιορτη μου σε λιγες μερες την κασσανδρα ξερει κανεις αν μπορω να την συναντησω εξω???. θελω να κανονησω κατι για τη γιορτη μου με μια κοπελα σαν και αυτη. μπορει καποιος να με καθοδηγησει με π.μ. πλιζ... ;) ;) ;)
Παντως η καλυτερη φαινεται να ειναι η κασσανδρα με την οποια δεν μιλησα γιατι ηταν αγκαζε ολη νυχτα με αλλον πελατη.
Αυτα απο εμενα.
Υ.Γ.
επειδη πλησιαζει η γιορτη μου σε λιγες μερες την κασσανδρα ξερει κανεις αν μπορω να την συναντησω εξω???. θελω να κανονησω κατι για τη γιορτη μου με μια κοπελα σαν και αυτη. μπορει καποιος να με καθοδηγησει με π.μ. πλιζ... ;) ;) ;)