Βρέθηκα χθες στα ΒΠ και λόγω του καιρού,λόγω βαρεμάρας αποφάσισα από το να πάω νότια , να πιω ένα ποτό στο Raspoutin.
Είχα πάρα (μα πάρα πολύ ) καιρό να πάω..και όμως σαν μην πέρασε μια μέρα..Ως χώρος δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό.
Ο κόσμος ήταν λιγοστός..Κοπέλες οι Sunny ,Souzana, Λαρίσα (κοντά μαλλιά,καρφάκι), Άντζι,Σμαράγδα, Ανδριάννα ,Σίσσυ, Γιάννα (ερότικα),Μέλεκ.
Χορός στην πίστα full nude, dj υποφερός, από την εξυπηρέτηση δεν είχα παράπονο (το λέω γιατί έχω ακούσει διάφορα, εμένα μου φέρθηκαν ευγενέστατα).
όσον αφορά στις κοπέλες..Ο μέσος όρος ηλικίας είναι αυξημενος..δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ,όμως είναι ευγενικές και σε καμία περίπτωση δεν έγιναν φορτικές, δε θύμωσαν ή έβρισαν!
Ποτό 10 ευρώ, γυναικείο απλό 12, χορός 12 ,πριβέ δε γνωρίζω.
Προσέχετε πού παρκάρετε! Μαύρο σκοτάδι τριγύρω και ύποπτες φάτσες στα στενά.Προσωπικά το άφησα στο παρακείμενο πάρκινγκ (με αντίτιμο φυσικά)..
Παρατήρηση α)H Sunny από κοντά είναι fuckable (χωρίς να είναι μοντέλο,χωρίς να έχει τέλειο σώμα) και βλέποντας και την ταινία της κρίμα που δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλύτερο με αυτή την κοπέλα (για όσους δεν έχουν δει την ταινία , την περισσότερη ώρα γελάνε σα λυκειόπαιδα σε πενθήμερη ενώ ο ατάλαντος σε όλα παρτενερ της δεν καταφέρνει να κάνει ικανοποιητικά τη δουλειά του με αποτέλεσμα η όλη φάση να μοιάζει αγγαρεία).
β)Μην περιμένετε να έρθουν νέες κοπέλες. Και αυτές που μένουν, μένουν απλά γιατί έχουν συνηθίσει/βολευτεί εδώ..
Αν είστε στην περιοχή, για ένα ποτό δεν είναι άσχημα.Πέρασα καλύτερα από ό,τι στο Σταρ και σε πιο λογικές τιμές.
Κριτική δεν ανεβάζω, γιατί δεν κάθησα πολύ ώρα και μπορεί να μου ξέφυγε κάτι..