Δεν πειράζει βγάλαμε συμπέρασμα!Τελικά αυτό έτσι όπως πάει θα κλείσει!Όλοι αρνητικές κρητικές γράφουν...Εγώ όταν πρωτοπήγα στην αρχή ενθουσιάστηκα από το χώρο και έγραψα θετική κρητική,όμως όταν ξαναπήγα μετά από δέκα μέρες απογοητεύτηκα!Μαύρο στο μαγαζί μπας και συμμορφωθούν!
λοιπον... τωρα που εχω ελληνικο πληκτρολογιον θα σας πω. εχω παει στο γκραν ριτορνο, στο κινκυ, στο αλκα, στο λιντο, στο ερωτικα και (δυστυχως τωρα) στον τοιχοδρομο.
ποτε δεν προσπαθησαν να μου φανε ουτε ενα ευρω σε στριπ μεχρι σημερα στην αθηνα. ουτε μια φορα. ομως, στον <<τοιχο>> καποιες εχουν ενα μινιμουμ των 20 ευρω για <<1>> χορο αλλα δεν σου λενε τιποτα. αρλουμπες. και το μανατζμεντ τις υποστιριζει. τους τα ειπα και στην εισοδο. δεν ξαναπαταω. καλυτερα απεναντι. λουξ χωρος, αλλα μεχρι εκει.... δεν λεει. καλουτσικη η κοπελιτσα στην εισοδο.
προειδοποιω για την δηθεν μαγια, ουκρανη. ομορφη, νεα και αρπαχτοτατη! προσοχη, μην κολλατε εις την προσωπιδα! τα λεφτα σας θελει και ανευ επαγγελματικοτητος! οταν λεω μακρυα, το εννοω. μακρυότατα!
κριμα, και ειχα θειο που ητο μανατζερ σε γνωστο στριπ. τα πραγματα εχουν χαλασει.
επειδη εμεινα εκτος ιντερνετ για κανα διμηνο, θελω να σας πω την γνωμη μου και για αλλα κλαμπ, να δωσω κατι στο σαιτ που με βοηθησε οταν δεν ειχα την παραμικρη ιδεα ποια στριπ ηταν καλα και ποια οχι. δηλαδη προ διετιας......
το γκραν ριτορνο συνεχιζει να εχει καποια ποιοτητα, αν και δεν υπαρχει λογος να σκεφτεστε τα περασμενα μεγαλεια με 30 κοπελες και 20 μουναρες. ξεχαστε τα! τουλαχιστον ειναι τιμιοι. οχι στα ποτα, φυσικα.... μονο στους λογαριασμους.... και εδιωξαν την μπαργουμαν που δε θυμοταν αν ειχες πληρωσει η οχι. φανταστειτε οτι πηγα μια φορα, και μετα απο 3 εβδομαδες, μου ζητησαν 15 ευρω για ποτο που υποτιθεται οτι δεν ειχα πληρωσει προ μηνος! παντως, δεν επεμεναν και δεν τους ξαναπληρωσα φυσικα. η καινουρια μπαργουμαν μαλλον γνωριζει απλη αριθμητικη....
το κινκυ παντα εχει καποιες ωραιες γυναικες, καθολου εξαερισμο (μου φανηκε), αδιαφορο προσωπικο, μερικα σοους, αυτα. ωραιες γυνακες θα βρειτε, παντως, εστω και 3 για τα γουστα του καθενος. ιδιως μια σαντρα μου εκανε εντυπωση, δεν την ειχα δει, ειχα εναμιση χρονο να περασω... πολυ ομορφη και μαλλον κρυα. με αγνοησε. ωραιο φορεμα, παντως...
κατα καποιον τροπο συμφωνω με τον <<παθε>> (και μαθε) αλλα ενταξει, η ποιοτης των γυναικων δεν ειναι τοσο χαλια οσο μας λεει. εκτος αν κανει συγκριση με τα προ δεκαετιας δεδομενα...
στο αλκα εχουν τις καλυτερες χειροτερες, αν με καταλαβατε... τα λιγοτερα μπαζα των αθηνων. καμια προσεγγιση. θελεις ποτο/χορο, αμεσως. δεν καταλαβαινουν οτι καποιοι απο μας θελουμε να ξεσκασουμε απο τη δουλεια/δουλεία του συγχρονου φεουδαρχισμου καποιες νυχτες και μια ανθρωπινη παρουσια θα ηταν χρησιμη για εμας. και θα εβγαζαν και πιο πολλα χρηματα.
τουτο δεν το καταλαβαινουν σε κανενα στριπ που γνωριζω...
το λιντο..... περασα την πεμπτη. ωραια ακακαινηση. ειχε αρκετες ωραιες γυναικες και δεν το περιμενα. καλος εξαερισμος, για τους μη καπνιζοντες. μολις βγηκα, 5 λεπτα αργοτερα, εγινε <<ντου>>. απο κει και περα δεν ξερω τι εγινε. παντως, απο οτι μου ειπε μια ρουμουνα, κανουν σεξ πανω, δεν ειναι απλο στριπ. τεινει προς το πορνειον..
η αστυνομια ητο ευγενικοτατη, οπως μου μετεδωσαν δυο νεαροι αυστραλοι οι οποιοι ηταν παροντες.
ταξιτζης τους προσφερε μεταφορα εις το κινκυ με 10 ευρω (εγω τους ειπα να χρησημοποιησουν την υπογεια διαβαση) και τους το εδειξα με τον δεικτη.
αυτα!