dimos axithis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Χαχαχα καλό !!!!!
Απλά έψαχνα για ψαχνό στο lido .
Μάλλον έφυγε όμως ....
Απλά έψαχνα για ψαχνό στο lido .
Μάλλον έφυγε όμως ....
Φιλε εχω παει την Τεταρτη το βραδυ στο Star Live εχει ωραιες γκομενες αλλα αυτες που ειναι ωραιες πολυ ανεραστες και ξενερωτες οπως αλεξια ροξανα.
15 ευρω εισοδος
10 απλο
50 διπλο
μπορει και να κανω λαθος στο ονομα.....
αυτη με την βυζαρες ποια ειναι?
αμα θες μονο ματι πας αλκατραζ,αλλα μην περιμενεις σχεδον τιποτα απο πριβε..μετα κινκυ,μουσσες,ρασπουτιν εναν φραπε μπορει να βρεις ισως και κατι παραπανω,και για πιο φουλ σερβις λιντο, ανατολη,και ασφαλως δεν κανουν ολες τα ιδια.για αλλα δεν ξερω,απλα συμβουλη μου παντα να δειχνεις γνωστης της καταστασης και να ζητας ευθεως το τι θες..πολλες γκομενες οι οποιες παρεχουν το κατι παραπανω αν δουν οτι δεν διευκρινιζεις η δεν ξερεις ,θα προσπαθησουν να σου την κανουν ..Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει με τις γνώσεις του.Με έχει φάει ένας φίλος να πάμε σε stripclub.Έχω αρκετά χρόνια να πάω.Πολύ παλιά πήγαινα στο Star (Μεταμόρφωση) και σε ένα που ήταν λίγο πιο πάνω,το Status καθώς και στο Tutti Frutti.Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό; Επίσης αν μπορείτε να βοηθήσετε με το τι ακριβώς παίζει σε prive χορό και τι συνενόηση γίνεται - παλιά δεν υπήρχαν αυτά και έχω χαθεί λίγο.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
αμα θες μονο ματι πας αλκατραζ,αλλα μην περιμενεις σχεδον τιποτα απο πριβε..μετα κινκυ,μουσσες,ρασπουτιν εναν φραπε μπορει να βρεις ισως και κατι παραπανω,και για πιο φουλ σερβις λιντο, ανατολη,και ασφαλως δεν κανουν ολες τα ιδια.για αλλα δεν ξερω,απλα συμβουλη μου παντα να δειχνεις γνωστης της καταστασης και να ζητας ευθεως το τι θες..πολλες γκομενες οι οποιες παρεχουν το κατι παραπανω αν δουν οτι δεν διευκρινιζεις η δεν ξερεις ,θα προσπαθησουν να σου την κανουν ..
κανενα θηριο ανημερο ,ναταλυ, μηπως ξαναγυρισε να χαρουμε και λιγο σοου αλλα και τον κοριτσαρο,raminator?
απόλυτα σωστό το σχόλιον φίλτατε!
αμα θες μονο ματι πας αλκατραζ,αλλα μην περιμενεις σχεδον τιποτα απο πριβε..μετα κινκυ,μουσσες,ρασπουτιν εναν φραπε μπορει να βρεις ισως και κατι παραπανω,και για πιο φουλ σερβις λιντο, ανατολη,και ασφαλως δεν κανουν ολες τα ιδια.για αλλα δεν ξερω,απλα συμβουλη μου παντα να δειχνεις γνωστης της καταστασης και να ζητας ευθεως το τι θες..πολλες γκομενες οι οποιες παρεχουν το κατι παραπανω αν δουν οτι δεν διευκρινιζεις η δεν ξερεις ,θα προσπαθησουν να σου την κανουν ..
Είχαμε και βαφτίσια: το X-treme Ladies στη Συγγρού, επέστρεψε στο παλιό του όνομα και έγινε ξανά Diamond Dolls.
Άλλαξε και η μαρκιζα.
κανενα θηριο ανημερο ,ναταλυ, μηπως ξαναγυρισε να χαρουμε και λιγο σοου αλλα και τον κοριτσαρο,raminator?