λοιπόν, επειδή πήγαμε στο γκραντ ριτόρνο με μεγάλη παρέα προσφάτως για κάποια γιορτή και κεράσαμε όλοι χορούς και ποτά σας λέω τί μάθαμε για τις γκόμενες.
νατάσα 30άρα λεπτή ρωσσίδα με φτιαχτό μικρό βυζί = ξεπέτα. αλλάζει διάθεση ωσάν ανεμοδείκτης. ξεπέτα ακόμα και στο πριβέ με το φίλο μου. προσοχή μεγάλη. αλλού το 50άρικο.
ελένα=ξεπέτα και ούκ ολίγον ντίβα. ζήτησε δεύτερο ποτό στα έξι λεπτά. φυσικά και της είπαμε όχι.
ίσως να μην είναι έτσι όταν τις γνωρίζεις καλύτερα, αλλά εμείς τις δώσαμε πελατεία καθημερινή όταν το μαγαζί δεν είχε καθόλου μα καθόλου κόσμο και μας έπριζαν για ποτά/χορούς. θα μπορούσαν να είχαν καλύτερες υπηρεσίες, οι ηλίθιες. η μεν πρώτη κατηγορεί τους έλληνες αλλά έχει υιοθετήσει πλήρως όλα τα αρνητικά που περιγράφει.
μετά, μια ξανθιά ονόματι άλλοτε μαρία, άλλοτε σάντρα, άλλοτε λουσία, άλλοτε ξένια - όχι ξεπέτα, τουλάχιστον μ'εμάς. αλλά περισσότερο ήθελε να της κάνω μασάζ (έχω σπουδάσει το άθλημα) και να την πληρώνω. δηλαδή... εγωίστρια. χοροί καλής διαρκείας, τουλάχιστον με μένα. πουλάει παραμύθια τύπου <<μ'αρέσεις πολύ πάρε μου κι'άλλο ποτό>>. μην τσιμπήσετε, θά σαστε βλάκες. τηλ μάλλον δε δίνει. για χορό, καλή είναι. εάν την βρείτε, ίσως να έχει αλλάξει όνομα μέχρι να πάτε. έχει καμπύλες.
ρουσλάνα, συμπαθητικό κορίτσι, ξεπέτα ελαφρώς μόνο αν κάνετε έναν μόνο χορό. από 'κει και πέρα, αυξάνεται η διάρκεια.
κάτι πολωνάκια που έχει (μάλλον) καινούρια, δεν ξέρω, δεν δοκιμάσαμε.
άν ξέρει κανείς κάτι, ας μας πει.
το προσωπικό ευγενικό για κατάστημα του είδους.
καλά ξεκαυλώματα.