Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Οχι δεν  λεμε την ιδια.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
kalispera paidia..protaris sto site kai thelw na rwtisw ti gnwmi sas se kati.leme me tin kopela moy na pame se kanena striptitzadiko to sabbato.theloume na doume wraio theama alla kai na mporei na xorepsei kapia prive kai gia tous dio mas.exete na mou protinete kati?apo oti eida ti megaliteri bathmologia pairnei to erotica live show.apo times ti pazei?

Με κοπέλα θα πας Alcatraz ή Kinky opera.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Πιο παλιά όλες οι γυναικοπαρέες πήγαιναν στο Baby Gold για τον Κρις (κι έναν άλλο επίσης ξανθούλη που δε θυμάμαι το όνομα του).

Έχω πολύ καιρό να περάσω από αυτό το μαγαζί και δε γνωρίζω αν οι εν λόγω κύριοι εργάζονται ακόμη εκεί.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μια απο τα ιδια και εγω πανω απο 3 χρονια.Γινοταν πανικος παλια.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μέχρι πριν το Καλοκαίρι και οι δύο ήταν ακόμη εκεί. Για μετά δεν ξέρω.

Η φάση είναι ότι τους χορούς τους κάναν επιτόπου, στα τραπέζια που ήταν οι γκόμενες  :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε σεις ...εχετε τρελλαθει;;αμα δεν καταλαβαινετε τι εννοει ο αλλος τι απαντατε οτι να'ανι;;
δεν ψαχνει για αντρα στριππερ...για κοπελλα που θα κανει χορο και στους δυο ψαχνει...
τι ακυρα του λετε;;
οπου και να πας φιλε θα σου κανει χορο η κοπελλα..και στους δυο συγχρονως...τα υπολοιπα δηλαδη ποσο που πως και γιατι θα τα συννενοηθεις μαζι της επι τοπου...
απο εκει και περα το τι μωρα εχει το καθε μαγαζι ειναι αλλο θεμα...ψαξτο λιγο και θα δεις..
δικη μου προταση αν θες να βγαλεις βιτσακι ειναι να πας ιλουσιονς σε αννα μαρια που γουσταρει και μωρα...
αλλα σαν μαγαζι ειναι χαμετυπειο....
αν θες να πας για σωου και για ατμοσφαιρα στις μεγαλες πιστες στη συγγρου...
αλλα αν θες μονο για την καβλα σου ανεξαρτητως ατμοσφαιρας και ποιοτητας μαγαζιου αβλεπι μπουρναζι και σε αυτην που σου ειπα...
χρηστιδης...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
ρε σεις ...εχετε τρελλαθει;;αμα δεν καταλαβαινετε τι εννοει ο αλλος τι απαντατε οτι να'ανι;;
δεν ψαχνει για αντρα στριππερ...για κοπελλα που θα κανει χορο και στους δυο ψαχνει...
τι ακυρα του λετε;;
οπου και να πας φιλε θα σου κανει χορο η κοπελλα..και στους δυο συγχρονως...τα υπολοιπα δηλαδη ποσο που πως και γιατι θα τα συννενοηθεις μαζι της επι τοπου...
απο εκει και περα το τι μωρα εχει το καθε μαγαζι ειναι αλλο θεμα...ψαξτο λιγο και θα δεις..
δικη μου προταση αν θες να βγαλεις βιτσακι ειναι να πας ιλουσιονς σε αννα μαρια που γουσταρει και μωρα...
αλλα αν θες μονο για την καβλα σου ανεξαρτητως ατμοσφαιρας και ποιοτητας μαγαζιου αβλεπι μπουρναζι και σε αυτην που σου ειπα...
χρηστιδης...

Έχουμε καταλάβει τι λέει. Απλά "απλώνουμε" λιγάκι την ενημέρωση και του δίνουμε κι άλλες λύσεις :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι λέει. Απλά "απλώνουμε" λιγάκι την ενημέρωση και του δίνουμε κι άλλες λύσεις  :)
ναι ρε....μα δεν ψαχνει ο τυπος για αντρα στριπερ..για κοπελλα να χορεψει μαζι με την δικια του και αυτον ψαχνει...
στην συγκεκριμενη ερωτηση ειναι ακυρες οι απαντησεις ..δεν λεω οτι δεν ειναι σωστες,απλα ο τυπος απο αυτα που ειπε δεν νομιζω να ενδιαφερεται να του κανει χορο κανενα παλιομουλαρο  :2funny: :2funny: :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μα εμείς για την κοπέλα του κάναμε τις προτάσεις, όχι γι' αυτόν  :cheesy:

Παλιομούλαρο ο Μίστερ Κρις???  :2funny: :2funny: :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ποτε δεν ξερεις :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
τι ακυρα του λετε;;
χρηστιδης...
Έχεις δίκιο φίλε...Τώρα που ξαναδιάβασα το ποστ του παιδιού αυτό εννοεί...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Πέρασμα απ' το Alcatraz.

Το καινούργιο Bar τα σπάει!!!

Δυστυχώς όμως πέσαμε σε μέρα με αρκετές απουσίες κοριτσιών...

Τα ρεπό είχαν μάλλον την τιμητική τους    :dunno:

Ολέσια και Μοντέστα παρούσες.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
kalispera paidia..protaris sto site kai thelw na rwtisw ti gnwmi sas se kati.leme me tin kopela moy na pame se kanena striptitzadiko to sabbato.theloume na doume wraio theama alla kai na mporei na xorepsei kapia prive kai gia tous dio mas.exete na mou protinete kati?apo oti eida ti megaliteri bathmologia pairnei to erotica live show.apo times ti pazei?

Το μονο που παιζει με ανδρικο ειναι το star στην μεταμορφωση(απο οσα εχω παει)
Στο EROTIKA δεν παιζει ......

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Πέρασμα απ' το Kinky Opera.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, δυστυχώς κι εδώ (όπως κι απέναντι) ο μ.ο. των κοριτσιών έχει πέσει αρκετά  :dunno:

Οι λατρεμένες ξανθοεσθονές (ακόμη πιο δυστυχώς) είναι πια είδος προς εξαφάνιση...

Η Black Diamond επί των επάλξεων.

Η Αλέξια κέρδισε την παράσταση (ο συναγωνιστής "άναψε" για τα καλά!)

Είσοδος 10Ε.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χτεσινο ντου στο εροτικα......θα γραψω κριτικη....καλα ηταν παντως :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Για λεγε θελω λεπτομεριες...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Σαββατιάτικη επίσκεψη στο Lido.

Είσοδος 15Ε.

Η παλιά Ρουμανοφρουρά την έκανε μάλλον για άλλες πολιτείες.

Άφησαν πίσω τους μόνο την Ντενίζα και την Εύα.

Από τις πιο βορειοανατολικές περιοχές, ξέμειναν η Αλεξάνδρα/Καλιφόρνια και η Αλίκη.

Κατά τα άλλα, τα ίδια.

Βίκυ/Λάουρα και Τρέισι σε "Black & White", Sirina καταστάσεις, η Χουανίτα (χωρίς την τσιρίδα της), στις κλασικές σοκολατί παρουσίες προστέθηκε κι ακόμη μία, κόσμος αρκετός κλπ κλπ κλπ

Μεταγραφές: η Ανδριάννα και η Έλενα από το "Ρασπούτιν".

Η εντυπωσιακή παρουσία της βραδιάς:  η Ραμόνα.

Κορμάρα της βραδιάς: η Βανέσσα.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πέρασμα απ' το Kinky Opera.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, δυστυχώς κι εδώ (όπως κι απέναντι) ο μ.ο. των κοριτσιών έχει πέσει αρκετά  :dunno:

Οι λατρεμένες ξανθοεσθονές (ακόμη πιο δυστυχώς) είναι πια είδος προς εξαφάνιση...

Η Black Diamond επί των επάλξεων.

Η Αλέξια κέρδισε την παράσταση (ο συναγωνιστής "άναψε" για τα καλά!)

Είσοδος 10Ε.

νομίζω ότι είναι αυτή που δούλευε στο γκραν ριτόρνο όταν πρωτοήρθε εις την πατρίδα μας. πρόσχαρη και καυλωτική, θα την έλεγα. πάντως το προσωπικό στο κίνκυ δε μ' αρέσει. ξέρεις αν είναι όντως ή ίδια;

σάββατο πήγα στο γκραν ριτόρνο. ποτέ δεν το έχω δει τόσο άδειο τέτοια μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom