Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Kανα ρεβιου απο αλκα τωρα προσφατα? Λεω να το τιμησω αυτες τις μερες..

Ολες οι γνωστες εκει περα ειναι, τα σοου μου φανηκαν πολυ καλυτερα απο οτι συνηθως, ο νεος χορος και αυτος μου αρεσε..
Απο κει και επειτα μην με ρωτησεις για χορους γιατι δεν συνηθιζω να κανω χορους στο Αλκα, το βρισκω ολιγον ηλιθιο αλλα τεσπα αποψεις ειναι αυτες.. :sunglasses:
Δωρο δεν ειχε παντως, χθες που πηγαμε.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Ολες οι γνωστες εκει περα ειναι, τα σοου μου φανηκαν πολυ καλυτερα απο οτι συνηθως, ο νεος χορος και αυτος μου αρεσε..
Απο κει και επειτα μην με ρωτησεις για χορους γιατι δεν συνηθιζω να κανω χορους στο Αλκα, το βρισκω ολιγον ηλιθιο αλλα τεσπα αποψεις ειναι αυτες.. :sunglasses:
Δωρο δεν ειχε παντως, χθες που πηγαμε.

Πληροφοριακα.. Παρατηρησες τον χορο του πριβε και του απλου χορου? Ο ενας διπλα στον αλλο και χορος για πριβε στην ουσια δεν υπαρχει.. Μεγαλο - για το μαγαζι αυτο

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πληροφοριακα.. Παρατηρησες τον χορο του πριβε και του απλου χορου? Ο ενας διπλα στον αλλο και χορος για πριβε στην ουσια δεν υπαρχει.. Μεγαλο - για το μαγαζι αυτο

Προσωπικα - ειναι οι χοροι στο Αλκα ετσι και αλλιως, καλυτερα τηλεφωνακια και εξω  :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όπου δεν πίπτει ο φραπές πίπτει η παραδειγματική άρνησις του χορεύοντος τοισ πριβεσι έρια..(δοτική στριπτιζιακή μπάι μπακάλης κορπορέισιον) :rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Μετά  από  αρκετό  καιρό  επίσκεψη  σήμερα  στο  Αλκατράζ.
Πάρκινγκ  σχετικά  εύκολα  σε  διπλανό  στενό (προσοχή  σε  σκοτεινά  σημεία  στην  περιοχή, έχουν σημειωθεί πολλές  διαρρήξεις  αυτοκινήτων), υπάρχει  όμως  και  παρκαδόρος.Γενικά πάντως δε βρίσκεις έυκολα κοντά.
Είσοδος και ένα δαχτυλο μας δείχνει το ταμείο!! Χρονια πολλά, καλή χρονιά κτλ είναι προφανώς πολυτέλεια για  το  προσωπικό!!
Πληρωνουμε τα 15 ευρώ και μπαίνουμε.Με το που μπαίνει κάποιος μέσα δεσπόζει το οβάλ  μπαρ ,στη  συνέχεια  τα  τραπέζια και αριστερά-δεξιά οι καναπέδες..Οι χοροί γίνονται πίσω και δεξιά με χώρισμα κουρτίνας.Η αλήθεια είναι ότι ο καλοκαιρινος χώρος (Ντέρτι) ήταν σαφώς ανώτερος, άνετος,με καλύτερη οπτική.
Καθώς στο μαγαζί δεν υπάρχει μετρ (?) ή αν υπάρχει είναι εξαφανισμένος/άσχετος καθόμαστε μόνοι μας στο μπαρ παρότι παρατήρησα πώς άλλοι έπαιρναν την πρωτοβουλία και κάθονταν όπου ήθελαν..
Στο μπαρ 2 μπαργούμεν, παραγγέλνουμε και μάλλον αγνοούν πώς μαζί με το ποτό κανονικά θα έπρεπε να φέρνουν και νερό..Ποτό ούτε καθαρό,ούτε πυρηνικά βόμβα.
Κορίτσια αρκετά , για  όλα  τα  γούστα με 3-4 όμως πραγματικά ανωτάτου επιπέδου..Οι υπόλοιπες συμπαθητικές, χωρίς να δημιουργούν αποστροφή (σημαντικό έτσι όπως έχουν καταντήσει σήμερα τα στριπτιζάδικα).
Όνόματα ..Ρωξάνη,Βικτώρια,Μόνικα,Μικαέλα
Πέρασαν αρκετές άλλες οι οποίες δεν έκαναν τον κόπο να συστηθούν και φυσικά απορρίφθηκαν (όταν μια κοπέλα δε ξοδεύει 30¨ για να πει το ονομά της πριν ζητήσει οτιδήποτε ,γιατί να ξοδέψω εγώ τα λεφτά μου??).
Χορός  στην πίστα καλός (topless), σόου ικανοποιητικά και προσεγμένα.
Μουσική πολύ καλή και ο Dj ξέρει πότε και πόσο πρέπει να μιλά.
Πήρα έναν απλό χορό ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός , δε θα βαθμολογήσω όμως με βάση αυτόν ,διότι την κοπέλα τη ξέρω και δε θα είμαι αντικειμενικός.Θα βαθμολογήσω με βάση την εμειρία του φίλου μου που πήρε 2 χορούς με διαφορετικές κοπέλες και οι οποίοι ήταν κανονικοί σε διάρκεια χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα αισθησιακοί.
Πριβέ φυσικά δεν πήραμε!
Γενικές παρατηρήσεις..
α)Χόρος καλός αλλά μόνο για καθημερινή.Παρασκευή/Σάββατο και αργίες μόνο αν είστε 18-22 ετών και θέλετε να στριμωχτείτε.Και πάλι βέβαια καλύτερα να πάτε σε κλαμπ.Εκεί θα έχετε την πιθανότητα να γνωρίσετε και κοπέλες.Εδώ αν είστε στο μπαρ δε θα βλέπετε παρά τον μπροστινό σας.
β)Πελάτες περιποιημένοι,μοδάτοι,πολλές γυναικοπαρέες.
γ)Το προσωπικό είναι ανεπαρκές όσον αφορά στα προσόντα.Δε ξέρω αν είχαν πολύ δουλειά τις προηγούμενες ημέρες αλλά ήταν επιεικώς απαράδεκτοι.
δ)Οι κοπέλες είναι όμορφες, πολλές το παίζουν ντίβες,χρειάζεται νέο αίμα.
Συμπερασματικά το Αλκατραζ είναι από τα καλύτερα στριπ όσον αφορά στις κοπέλες/σόου, το προδίδει όμως η ανεπαρκής αίθουσα και το προσωπικό.
Προσωπικά θα ξαναπάω καθημερινή για να βγάλω οριστικά συμπεράσματα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Το mousses και το illusions είναι "αδερφάκια"; Μου φαίνεται ότι από καιρού εις καιρόν παίζουν τεμάχια και σερβιτόροι από το ένα στο άλλο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το mousses και το illusions είναι "αδερφάκια"; Μου φαίνεται ότι από καιρού εις καιρόν παίζουν τεμάχια και σερβιτόροι από το ένα στο άλλο.

όπως η ντόνα ας πούμε ή η θείτσα με τα μαστάρια,ε?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πολλεσ κορασιδες επεστρεψαν........με ορεξη.......αν και ειναι σε σχεση!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Το μαγαζακι στο περιστερι δουλευει,και αν ναι τι παιζει?

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
όπως η ντόνα ας πούμε ή η θείτσα με τα μαστάρια,ε?
Η Δονα ειναι εξαιρετικη σε ολα της...και σε απλο..και σε πριβε..τα δινει ολα...και ωραιο μωρο...τρομερη κορμαρα..

Η Ειρηνη η μιλφαρα ειναι μονιμα ιλουζιονς...εχει τους πελατες της...δεν χανει το μεροκαματο..

Αξιζει παντως...σε κανει τουρμπο...

polwnos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μετά  από  αρκετό  καιρό  επίσκεψη  σήμερα  στο  Αλκατράζ.
Πάρκινγκ  σχετικά  εύκολα  σε  διπλανό  στενό (προσοχή  σε  σκοτεινά  σημεία  στην  περιοχή, έχουν σημειωθεί πολλές  διαρρήξεις  αυτοκινήτων), υπάρχει  όμως  και  παρκαδόρος.Γενικά πάντως δε βρίσκεις έυκολα κοντά.
Είσοδος και ένα δαχτυλο μας δείχνει το ταμείο!! Χρονια πολλά, καλή χρονιά κτλ είναι προφανώς πολυτέλεια για  το  προσωπικό!!
Πληρωνουμε τα 15 ευρώ και μπαίνουμε.Με το που μπαίνει κάποιος μέσα δεσπόζει το οβάλ  μπαρ ,στη  συνέχεια  τα  τραπέζια και αριστερά-δεξιά οι καναπέδες..Οι χοροί γίνονται πίσω και δεξιά με χώρισμα κουρτίνας.Η αλήθεια είναι ότι ο καλοκαιρινος χώρος (Ντέρτι) ήταν σαφώς ανώτερος, άνετος,με καλύτερη οπτική.
Καθώς στο μαγαζί δεν υπάρχει μετρ (?) ή αν υπάρχει είναι εξαφανισμένος/άσχετος καθόμαστε μόνοι μας στο μπαρ παρότι παρατήρησα πώς άλλοι έπαιρναν την πρωτοβουλία και κάθονταν όπου ήθελαν..
Στο μπαρ 2 μπαργούμεν, παραγγέλνουμε και μάλλον αγνοούν πώς μαζί με το ποτό κανονικά θα έπρεπε να φέρνουν και νερό..Ποτό ούτε καθαρό,ούτε πυρηνικά βόμβα.
Κορίτσια αρκετά , για  όλα  τα  γούστα με 3-4 όμως πραγματικά ανωτάτου επιπέδου..Οι υπόλοιπες συμπαθητικές, χωρίς να δημιουργούν αποστροφή (σημαντικό έτσι όπως έχουν καταντήσει σήμερα τα στριπτιζάδικα).
Όνόματα ..Ρωξάνη,Βικτώρια,Μόνικα,Μικαέλα
Πέρασαν αρκετές άλλες οι οποίες δεν έκαναν τον κόπο να συστηθούν και φυσικά απορρίφθηκαν (όταν μια κοπέλα δε ξοδεύει 30¨ για να πει το ονομά της πριν ζητήσει οτιδήποτε ,γιατί να ξοδέψω εγώ τα λεφτά μου??).
Χορός  στην πίστα καλός (topless), σόου ικανοποιητικά και προσεγμένα.
Μουσική πολύ καλή και ο Dj ξέρει πότε και πόσο πρέπει να μιλά.
Πήρα έναν απλό χορό ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός , δε θα βαθμολογήσω όμως με βάση αυτόν ,διότι την κοπέλα τη ξέρω και δε θα είμαι αντικειμενικός.Θα βαθμολογήσω με βάση την εμειρία του φίλου μου που πήρε 2 χορούς με διαφορετικές κοπέλες και οι οποίοι ήταν κανονικοί σε διάρκεια χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα αισθησιακοί.
Πριβέ φυσικά δεν πήραμε!
Γενικές παρατηρήσεις..
α)Χόρος καλός αλλά μόνο για καθημερινή.Παρασκευή/Σάββατο και αργίες μόνο αν είστε 18-22 ετών και θέλετε να στριμωχτείτε.Και πάλι βέβαια καλύτερα να πάτε σε κλαμπ.Εκεί θα έχετε την πιθανότητα να γνωρίσετε και κοπέλες.Εδώ αν είστε στο μπαρ δε θα βλέπετε παρά τον μπροστινό σας.
β)Πελάτες περιποιημένοι,μοδάτοι,πολλές γυναικοπαρέες.
γ)Το προσωπικό είναι ανεπαρκές όσον αφορά στα προσόντα.Δε ξέρω αν είχαν πολύ δουλειά τις προηγούμενες ημέρες αλλά ήταν επιεικώς απαράδεκτοι.
δ)Οι κοπέλες είναι όμορφες, πολλές το παίζουν ντίβες,χρειάζεται νέο αίμα.
Συμπερασματικά το Αλκατραζ είναι από τα καλύτερα στριπ όσον αφορά στις κοπέλες/σόου, το προδίδει όμως η ανεπαρκής αίθουσα και το προσωπικό.
Προσωπικά θα ξαναπάω καθημερινή για να βγάλω οριστικά συμπεράσματα

Λεω να κανω και γω μια επισκεψη απο εκει! ενα ξανθομουνο  (attached) που ειχα πετυχει κααααποτε ειναι εκει ακομα? εκτος μαγαζιου προσφερει υπηρεσιες?

Συνημμένα

• alca.jpg
    alca.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 19

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μεγαλη επιστροφη Αρτεμις στο Ερωτικα.Οι λοιπες παραμενουν.

zeugariathens

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
kalispera paidia..protaris sto site kai thelw na rwtisw ti gnwmi sas se kati.leme me tin kopela moy na pame se kanena striptitzadiko to sabbato.theloume na doume wraio theama alla kai na mporei na xorepsei kapia prive kai gia tous dio mas.exete na mou protinete kati?apo oti eida ti megaliteri bathmologia pairnei to erotica live show.apo times ti pazei?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φίλε στο Ερότικα δεν υπάρχει κάτι για την κοπέλλα σου,εννοώ άντρας στρίπερ,τουλάχιστον απότι ξέρω,δεν παίρνω κ όρκο...

Αυτά που σίγουρα έχουν κ άντρα στρίπερ είναι το Αλκατράζ κ το Κίνκυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom