pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
εγω ετσι & αλλιως δεν γαμαω πουρουλη..
απο περιεργεια ρωταω..
Σε τσούζει που σου τα πήρανε .
Άστα αυτά ...
εγω ετσι & αλλιως δεν γαμαω πουρουλη..
απο περιεργεια ρωταω..
καλα θα ηταν να μου τα περνανε..Σε τσούζει που σου τα πήρανε .
Άστα αυτά ...
γάμα τα.καλα θα ηταν να μου τα περνανε..
το κακο ειναι οτι ειμαι τοσο μαλακας που τους τα δινω μονος μου..
Μόνο o womanlover έμεινε σε επίπεδο Βόθρου και Βάσου .
Ξυπνάτε ρε που σας τα παίρνουνε παπατζιλίκι οι παπαγάλοι !!!!
σωστός...
Νούλη αυτός είναι ο Σέρβος του Περσόνα , που φθονούνε και 2 τον womanlover που γαμάει με 60 € ?
ενδεχομένως.
Εγω που παω παντως καυλοπερναω, εσεις λετε οτι θελετε, χεστηκα..
Ευχομαι να ζησετε κι εσεις τετοιες στιγμες
που γαμας παιχτη???
στο ανοιχτο απο παντου πριβε???
στο ορθιο στις τουαλετες???
στη φαντασίωσή του στο ανοικτό πριβέ.
Βρε ο Womanlover δεν εχει πηδηξει καλα καλα ακομα στα αλλα μαγαζια θα πηδηξει στο Μoulin?
Με την παλαμη του ισως...
Ασε αγορινα οταν καποιοι απο εμας πηγαινανε εσυ ακομα ερχοσουνα, που μου ευχεσαι να ζησουμε και εμεις τετοιες στιγμες, εσενα περιμεναμε
στο καθιστό στη ζούλα στη τουαλέτα λίγο πριν την ουισκοούρηση.
που γαμας παιχτη???
στο ανοιχτο απο παντου πριβε???
στο ορθιο στις τουαλετες???
η φορτωτικη ειναι αλλο θεμα..
Νούλη αυτός είναι ο Σέρβος του Περσόνα , που φθονούνε και 2 τον womanlover που γαμάει με 60 € ?
ποιος είναι ο "Σέρβος" και ποιος ο "περσόνας" ρε παιδιά?
Αφου ρε παιδια δεν εχει πριβε, εχω πει εγω ποτε οτι γαμαω στα πριβε; Απλα καποιες με ενα 60 ευρω πηδιουνται μετα στο σχολασμα. Για χαρτζηλικι δικο τους. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
στο καθιστό στη ζούλα στη τουαλέτα λίγο πριν την ουισκοούρηση.
Φυσικα και δεν γαμας μεσα γιατι δεν εχει πριβε, οπως αλλα. Απλα υπαρχουν καποιες που με ενα ποσο γυρω στα 60 ευρω μετα ερχονται μαζι σου στο σχολασμα, για πηδημα. πχ στο αυτοκινητο, μην φαντασετιετε χλιδες και ξενοδοχεια.. Αυτο τις συμφερει κιολας αφου τα 60 ευρω πανε στην τσεπη τους ολα, γιατι στους χορους κραταει ποσοστα κ το καθε μαγαζι..
Ονοματα δεν θα σας πω, γιατι λετε μαλακιες... Να μεινετε ολοι με την
Αφου ρε παιδια δεν εχει πριβε, εχω πει εγω ποτε οτι γαμαω στα πριβε; Απλα καποιες με ενα 60 ευρω πηδιουνται μετα στο σχολασμα. Για χαρτζηλικι δικο τους. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
Το τι εχω κανει εγω φιλε μου στα αλλα μαγαζια, ασε να το ξερουν καλυτερα αυτο που πρεπει. Εσυ ουτε στα ονειρα σου,εισαι και μικρος λογικα.. Εχεις μελλον ακομα..
Χαχα, καλα τραγουδα. Ποσο εισαι; σιγουρα σε περναω, οποτε εχω περισσοτερες εμπειριες απο σενα.. Οταν εγω πηαγαινα εσυ και αλλοι πολοι δεν ειχατε βγει ακομα απο το αυγο σας.. Αστο να ευχεσαι να ζησεις οτι εγω, γιατι στο μονο πραγμα που με περνας ειναι σιγουρα στις