Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εντάξει μωρέ, θα βρεις εκεί παρέα!... ;)
Ρε φιλε σιγουρα κανεις πλακα
Αυτες δεν ειναι παρεα ...... μουργανες ειναι !!!!!!!

Πιο πολυ παω στο Κλεοπατρα που ειναι σχετικα κοντα μου
Αλλα εκει με εχει βαλει στο ματι μια και μου γινεται απιστευτη κολιτσιδα
και εγω δεν μπορω να πω ευκολα οχι και δεν θελω....

ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε σιγουρα κανεις πλακα
Αυτες δεν ειναι παρεα ...... μουργανες ειναι !!!!!!!

Πιο πολυ παω στο Κλεοπατρα που ειναι σχετικα κοντα μου
Αλλα εκει με εχει βαλει στο ματι μια και μου γινεται απιστευτη κολιτσιδα
και εγω δεν μπορω να πω ευκολα οχι και δεν θελω....

ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!

δεν υπαρχει καμια δυσκολια να πεις οχι το ξερουνε και οι τρυπουδες και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια. οσο για την κολιτσιδα που λες μολις σου ερθει στειλτη και καπακι παρε ενα χορο με καποια αλλη θα σταματησει να στα πρηζει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έκτακτος εκδρομή εβδομάδος. Κίνηση μεταξύ Μousses, Anatoli, BG. BG, πήγα Τρίτη 3.00 και βλέπω άδειο, τι γίνεται; Πήρα ένα ωραίο Lousil μόνο για ποτά. 3-4 γκόμενες ατάκτως ερριμένες. Ανατολή, ορυμαδός με ποτά και prive κουρτινάιτις, τα γνωστά υποτονικό αλλά οκ. Mousses, αν και ολίγον ερημικά καθημερινές είχε τα καλά Annita, Alina, Malena και cool περιβάλλον. Με την Alina έτι αποχωρήσεως στο πατρίδα, έγινε της αποχωρήσεως του big brother :cheesy: στο δωμάτιο επικοινωνίας

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Και αυτό ενημέρωση για μαγαζί είναι, αλλά χωρίς κοπέλες (λολ). Το ιστορικό (μην πω θρυλικό Άμαζον-Καλλιρόης) έκλεισε και όχι
απλά δεν ξανά ανοίγει αλλά είδα σήμερα ανοικτή πόρτα και μηχανικούς να το κάνουν γιαπί με κομπρεσέρ κτλ, να προτείνω να μπει έστω ταμπέλα επί τιμή-ανδριάντας κάτι βρε αδερφέ για μακράν το πιο Value for Money στριπτιτζάδικο!! ;) αισθάνθηκα μην σας πω ένα δέος, τόσα ξενύχτια, γέλια, παρέες με τις πρώτες μας ξένες (ανατολικό και μη μπλοκ), συν φυσικά ένα τέλειο υποκατάστατο της κάθε μαλακισμένης ελλειινίδας που θεωρεί χάρη να της πιάσεις το χέρι, εκεί το μωράκια με 10 ευρώ λέγανε και ευχαριστώ (ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
768
Πόντοι
86
καλημερα παιδια τι λεει? καμια πληροφορια για κανα καλο μαγαζι να παω για πρωτη φορα σε στριπ μονοσ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλημερα παιδια τι λεει? καμια πληροφορια για κανα καλο μαγαζι να παω για πρωτη φορα σε στριπ μονοσ?

ναι,μπορείς να πάς στο κινκυ ή στο αλκατραζ.Για πρώτη γνωριμία καλά είναι.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ναι,μπορείς να πάς στο κινκυ ή στο αλκατραζ.Για πρώτη γνωριμία καλά είναι.

Που το στελνεις το παλικαρι ρε Παθε?

Αλκατραζ να κολησει αγαπουλιαση. Η στο Κινκυ που οι μισες καλες λειπουν. Το μουρο μου το στειλαν με αποσπαση στην Ροδο γιατι πλακωσαν τουριστ και χρειαζοντουσαν ενισχυσεις  :(

Εγω προτεινω για πρωτη επαφη ειτε το Star Live (Μεταμορφωση) ειτε το Μουσες.

Στο Σταρ μονο χορους και στο Μουσες πουτα (αν νιωθεις μοναξιες και μιας και εισαι πρωταρης δεν εχεις βαρεθει τον τυπικο διαλογο (Πως σε λενε, εμενα τανα, Τι κανεις, Σε αρεσει το μαγαζι, Ελληνας εισαι?, Πωπω τι ωραιο παιδι, να πιουμε ενα πουτο μωρο μου, κτλ) :jerking: - χορους

Στο Μουσες τα πουτα με ρεγουλο περιμενε να κατσει τουλαχιστον 5λεπτο στεγνη και χωρις να ζητησει πουτο μετα το συζητατε και αν γουσταρεις προχωρας. :dancing:

ε μιας και εισαι νιουφ μονο Μπυριτσα για την παρτυ σου μην αρχισεις να παραγγελνεις Μοχιτο και Καιπιρινιες.  :headbang:

Καλη διασκεδαση.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
768
Πόντοι
86
παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες!  Εν τελει πηγα στο Gran Rittorno (ακριβωσ διπλα, μετα το τοσταδικο παιζει και ενα Rittorno, τι ειναι αυτο αξιζει? ή ειναι απλα κωλομπαρο?). Εκατσα 2 ωρες εκει περιπου και περασα καλα μιας και δεν εχςω εμπειρια. η μαρτινα εκ ρωσιας καλη ( με μικρο βυζι αλλα εμενα ααυτο μου αρεσει). Διαβαστε σχετικη κριτικη οπως και για το Δροσοπουλου 95 για αυτο το λογο κατεληξα στο Γκραν (τωρα γραφω τισ κριτικες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες!  Εν τελει πηγα στο Gran Rittorno (ακριβωσ διπλα, μετα το τοσταδικο παιζει και ενα Rittorno, τι ειναι αυτο αξιζει? ή ειναι απλα κωλομπαρο?). Εκατσα 2 ωρες εκει περιπου και περασα καλα μιας και δεν εχςω εμπειρια. η μαρτινα εκ ρωσιας καλη ( με μικρο βυζι αλλα εμενα ααυτο μου αρεσει). Διαβαστε σχετικη κριτικη οπως και για το Δροσοπουλου 95 για αυτο το λογο κατεληξα στο Γκραν (τωρα γραφω τισ κριτικες.

Vitara - Grand Vitara
Cherokee - Grand Cherokee
Ritorno - Grand Ritorno

You get the point.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είμαι  βαθύτατα  συγκινημένος

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο  Αρμάνδος  Δελαπατρίδης

Υ.Γ.

Δηλαδή  αν  έγραφα  ότι  μετά  την  Επιστροφή  του  Κου Γιώργου , το Μονακό και η  Κυανή  Ακτή  είναι  φτωχές και μόνες  θα  ήταν  καλύτερα ?

Μου  βγήκε  μια  συγκίνηση  ρε  φίλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom