Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μαύρισμα οικοδόμου δλδ....

Λοιπόν, πάρε κανένα σορτσάκι να μαυρίσουν και τα μπούτια σου (το τραβάς και πάνω όταν αράζεις), γιατί το θέαμα όλος μαύρος και άσπρα μπούτια (λόγω βερμούδας) όταν γαμάς είναι αστείο.

Άσε που σου κάνει και μεγάλα μπούτια όταν είναι άσπρα και ο υπόλοιπος μαύρος και χαλάει η εικόνα σου, κρίμα είναι πρόεδρε.

Αγόρι  μου  είμαι  22  χρόνια  πιο μεγάλος  από σένα 
Και  22  κιλά  ελαφρύτερος .
Μπροστά  στη  δική  σου  περιφέρεια  δείχνω  Ρίκι Μάρτιν .

Και

Εσύ  κατάλαβες  ότι  από  τη  μέση  και κάτω  έχω  ασπρίσει , ή  ... ότι θέλω  να  ασπρίσω ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αγόρι  μου  είμαι  22  χρόνια  πιο μεγάλος  από σένα 
Και  22  κιλά  ελαφρύτερος .
Μπροστά  στη  δική  σου  περιφέρεια  δείχνω  Ρίκι Μάρτιν .

Και

Εσύ  κατάλαβες  ότι  από  τη  μέση  και κάτω  έχω  ασπρίσει , ή  ... ότι θέλω  να  ασπρίσω ?
Τώρα το πιάνω σιγά σιγά.

Βερμούδα nautica...και αλυσίδα στο λαιμό λοιπόν! (χοντρή)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΟΚ 
Παπουτσικό  ?

URL]]

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απ οτι καταλαβαινω νεκρα στα τρυπ ε! κι ελεγα μετα απο μηνες να πιω κανα ποτακι  :tits2:

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
απ οτι καταλαβαινω νεκρα στα τρυπ ε! κι ελεγα μετα απο μηνες να πιω κανα ποτακι  :tits2:

Νέκρα δεν θα πει τίποτα! Και τώρα τον Αύγουστο μάλιστα που οι λιγοστές καλές στρίπερ θα φύγουν σε κάποια επαρχία για να συνδυάσουν το τερπνόν (διακοπές) μετά του ωφελίμου (δουλειά) ούτε απ' έξω δεν θα είναι να περνάς...

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτο κανω καμποση ωρα τωρα αλλα νομιζω πως ειναι ωρα για επιτοπου ερευνα :boobies: :tits:

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1

Στην κριτική του ο Ζερο για το Σταρ γράφει για μια 15αρια κορίτσια και το μαγαζί του φάνηκε ψηλογεμάτο, γιατί είναι και μικρό. Εσύ για το ίδιο μαγαζί κάνεις λόγο για 15 κορίτσια "παρ' την μία και χτύπα την άλλη" όπως γράφεις χαρακτηριστικά και από πελάτες για "3 παρέεες γιδοβοσκών". Όσο για το ποστ του Μακ για το GR γράφει επίσης για 15 κορίτσια και δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Διάβασε και τα πρόσφατα ποστ του Borg που άρχισε περιοδεία... Αυτό εσύ το λες κοσμοσυρροή; Εκτός αν αστειεύεσαι και δεν το 'πιασα.

Επισκέπτης
Στην κριτική του ο Ζερο για το Σταρ γράφει για μια 15αρια κορίτσια και το μαγαζί του φάνηκε ψηλογεμάτο, γιατί είναι και μικρό. Εσύ για το ίδιο μαγαζί κάνεις λόγο για 15 κορίτσια "παρ' την μία και χτύπα την άλλη" όπως γράφεις χαρακτηριστικά και από πελάτες για "3 παρέεες γιδοβοσκών". Όσο για το ποστ του Μακ για το GR γράφει επίσης για 15 κορίτσια και δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Διάβασε και τα πρόσφατα ποστ του Borg που άρχισε περιοδεία... Αυτό εσύ το λες κοσμοσυρροή; Εκτός αν αστειεύεσαι και δεν το 'πιασα.
αλλο την κυριακη που πηγα εγω & αλλο εχτες που πηγαμε με τον ζερο..
σχετικα με τις γκομενες ολα ειναι υποκειμενικα ως γνωστον..
εχτες παντως ηταν τιγκα το μαγαζι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλο την κυριακη που πηγα εγω & αλλο εχτες που πηγαμε με τον ζερο..
σχετικα με τις γκομενες ολα ειναι υποκειμενικα ως γνωστον..
εχτες παντως ηταν τιγκα το μαγαζι..
σου πήραν τα γυαλιά γι αυτό τα βλεπες έτσι

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Παιδιά λέμε απόψε λέμε με ένα κολλητό να πάμε σε κανένα ίδρυμα.Τι έχετε να προτείνετε; Αυτός είναι κολλημένος με το Lido αλλά δεν ξέρω...υπάρχει περίπτωση να περάσουμε κάπου καλύτερα;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε καμία παραλία θα περάσετε σίγουρα καλύτερα τέτοια εποχή.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εχω πολυ καιρο να παω σε στριπ
Το σκεφτομαι ρε γαμωτο