Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εχθές, έριξα στην Ανάβυσσο έναν "Λούτσο" μούρλια.Εγώ χτες έφαγα στην Πειραϊκή ένα Λούτσο μούρλια !
Άλλο πράγμα λέμε.
Εχθές, έριξα στην Ανάβυσσο έναν "Λούτσο" μούρλια.Εγώ χτες έφαγα στην Πειραϊκή ένα Λούτσο μούρλια !
Εχθές, έριξα στην Ανάβυσσο έναν "Λούτσο" μούρλια.
Άλλο πράγμα λέμε.
πως με πιανς..Το θρασύτατα σ άρεσε να φανταστώ έ? Κι εμένα ;)
ντρεπομαστε αλλα δεν μπορουμε ουτε καν να προσεγγισουμε την τεχνικη σου στην απομνημονευση των πουτων..καλά δε ντρέπεστε?ενα ρόστερ της προκοπής δεν μπορέσατε να κάνετε αχαίρευτοι?
καλά δε ντρέπεστε?ενα ρόστερ της προκοπής δεν μπορέσατε να κάνετε αχαίρευτοι?
χθεσινοβραδυνη καταδρομικη στο ρασπουτιν με εξαιρετα μελη του site..
το μαγαζι οπως το ειχα αφησει πριν απο 10 χρονια..
παρακμη-καταθλιψη..
15 τεμαχια ολων των ειδων & γουστων..
τζουλια εκ Paramaribo(Σουριναμ)εξ ου & δηλωνει βραζιλιανα,γιατι αντε να σου εξηγησει που ειναι το σουριναμ αμα εισαι τσομπανος..
εντυπωσιακη-ψηλη με τελεια κωλαρα & μικρο βυζακι..
καλη στους δωρεαν χορους που συνοδευουν το μικρο ποτακι(15ευρω)της καθε κοπελλας αλλα πολυ φορτικη για νεο ποτο & πριβε(50 ευρω)..
ναομι εκ τζαμαϊκας(λιντο)..
καλο τεμαχιο που αμα το ταϊσεις μικρο σαμπανακι(100ευρω) σου δινει τηλ & σε γεμιζει υποσχεσεις για απογευματα μαγικα & ονειρεμενα..
& οι δυο απο την ωρα που θα κατσουν μεχρι να τις διωξεις,τριβουν θρασυτατα το καυλι σου..
ουκρανες-ρουμουνες-ρωσιδες το λοιπο παλμαρε..
2-3 α εθνικης,τα λοιπα β & γ εως ερασιτεχνικο 1ης αθηνων,μεχρι & εντελως μπαζακια..
πολυς κοσμος που σκορπαγε αερα-πατερα πολυ χρημα(λειπει η οικογενεια στο χωριο & οι νοικοκυρηδες ξεσπαθωνουν)..
για τις λοιπες πουτες ελπιζω να γραψουν οι συναγωνιστες που τις γνωρισαν εκ του συνεγγυς..
ποτα απο το γνωστο εμφιαλωτηριο του αιγαλεω..
χοροι στην πιστα,κλαφτα χαραλαμπε..
σε 10 χρονια θα ξαναπαω αν υπαρχει ακομη..
μεγαλη σαμπανια 220ευρω,με την υποσχετικη να μεινει 1 ωρα το τεμαχιο μαζι σου χωρις να σου πρηζει τα παπαρια ανα 3λεπτο για νεο πουτακι..
τσιμπησες γαζελοεξαρτημενε???Ο τοξικοεξαρτημένος με μπέρδεψε
Εχθές, έριξα στην Ανάβυσσο έναν "Λούτσο" μούρλια.
Άλλο πράγμα λέμε.
ρε θα το πάρω προσωπικά ,!!!! χαθηκαν άλλα ψάρια , Κανόνισε να συναντηθούμε εκεί γιατί πάω απο παιδί.!!! ;)
Θέλουμε ρόστερ pathos,γράψε ένα καλό μαν κι από μένα ότι θες ;)