Ας δούμε εμείς οι μικροελάχιστοι τι έγραψε εδώ ο τεραστιομέγιστος:
1.Εγώ επειδή καπνίζω δεν έχω πρόβλημα...αλλά έχεις δίκιο...σε όλα τα μικρά
μαγαζιά υπάρχει θέμα με τον καπνό κλπ...πάντως το Ριτόρνο νομίζω οτι έχει
αρκετά ικανοποιητικό σύστημα εξαερισμού...(κ κλιματισμού όταν λειτουργεί)!
2.Κλείνοντας,να τονίσω οτι όποιος καπνίζει πούρο,πίπα ή απλό τσιγάρο...
μπορεί να το κάνει για την κάβλα του..κ όχι για καμιά γκόμενα...
Όπως κάποιος έχει μια φερράρι για πάρτη του..κ βάζει μόνο το θεό συνοδηγό..
έτσι μπορείς να κάνεις το κέφι σου με οτιδήποτε !!!!
3.Δεν κατάλαβες καλά...τ'ανάποδα έγραψα...
Το λίντο έχει χώρο που μοιάζει με αλάνα...κ το Γκολντ...θείες για γκόμενες!
Επίσης,μια κ έκανες αναφορά...ΟΥΤΕ το Λίντο...ΟΥΤΕ το ΓΚΟΛΝΤ..ούτε φυσικά
το Ριτόρνο...είναι πλέον γεμάτα...καμία μέρα πλην του Σαββάτου...
4.Γνωρίζεις πόσα άτομα χωράει μια κλούβα ? Υπάρχει κλουβα που συνοδεύεται
με ΜΑΤατζήδες...υπάρχει κ αυτή που είναι με τους αξιωματικούς κ 2-3 κ καλά
ανώτερους...@@ μάντολες δλδ...
5.πάμε σήμερα Λίντο να μου δειξεις κ να κεράσουμε τις 50 γκόμενες ?
6.Δεν παραλείπω να κρίνω,όταν με κρίνουν...;)
7.Άπορων κορασίδων ? χαχαχαχα...καλό!!!
8.Όντως με πληρώνουν για να το αβαντάρω...κ όχι μόνο αυτό...πριν με πλήρωναν
απ'το Μούσσες...μετά απ'το Αλκατραζ...τώρα απ'το Ριτορνο...
9.Τέλος και για μένα...σχολιάζεις μόνο όσα σε συμφέρει κ παραλείπεις εντέχνως
κάποια σημεία που κάνουν τη διαφορά...δεν θα σου πω τι κ πως...γιατί δεν ψάχνω
να βρω κάτι που θα με κάνει να σου αποδείξω οτι έχω δίκιο...
10.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ !!!!
1. Κανένα σχόλιο, συμφωνεί.
2. Όποιος βάζει το θεό συνοδηγό σε μια φερράρι, μπορεί να το κάνει σε μια πίστα ταχύτητας (νομίζω είναι μια στη Τρίπολη). Αν το κάνει στη Βασιλίσσης Σοφίας ή στη Κηφισίας, τότε υπάρχει θέμα. Το καταλαβαίνει όποιος έχει κοινή λογική. Mπορεί να γραφτούν σελίδες γι’ αυτό. Φέτος το καλοκαίρι γυρίζοντας από παραλία, στη Λ. Βουλιαγμένης, αντίκρισα την εξής σκηνή (κάποιοι από δω μέσα μπορεί να την είδαν). Μια ολοκαίνουρια μαύρη πόρσε έδωσε τέλος στη πορεία της αφού χώθηκε στο πίσω και κάτω μέρος ενός προπορευόμενου φορτηγού. Ευτυχώς που δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα να πάρει κι’ άλλους στο λαιμό του. Η καταστροφή περιορίστηκε στον οδηγό, την συνοδηγό του (που δεν ήταν ο θεός) και στη πόρσε.
Με την ίδια λογική όποιος θέλει για τη κάβλα του και όχι για να παραστήσει το σπουδαίο, να κάψει ένα πούρο, μπορεί να το κάνει στο σπίτι του ή σε ανοικτό χώρο. Αν όμως σε ένα κλειστό χώρο τυλιχτεί ο ίδιος μέσα στο σύννεφο καπνού και παράλληλα τυλίξει τους διπλανούς και τους παραδιπλανούς, τότε τίθεται θέμα. Κανένας δεν θέλει να αναπνέει το καπνό που βγάζει απ’ τα ρουθούνια του ένας ηλίθιος που αποφάσισε να ανάψει πούρο ή πίπα σ’ ένα κλειστό χώρο.
3. Ο χώρος του Lido μοιάζει με αλάνα...
Αντέχει άραγε συγκρίσεως ο χώρος του Grand Ritorno με το χώρο του Lido;
Ας το δούμε.
Lido: Μετά την ανακαίνιση όλοι οι πελάτες κάθονται σε καινούριους καναπέδες. Ξεφορτώθηκαν τις απαίσιες ξύλινες καρέκλες. Οι καναπέδες είναι αμφιθεατρικά τοποθετημένοι, η πίστα είναι στο κέντρο και είναι ορατή από παντού. Θα προτιμούσα βέβαια να κρατήσουν τον ανελκυστήρα στη πίστα που υπήρχε πριν την ανακαίνιση. Διαθέτει χώρο για απλούς χορούς και ξεχωριστό πριβέ.
Grand Ritorno: Διάβασα ότι κάποιος το είπε σαλούν. Και μάλλον έτσι είναι. Δύο καναπέδες μπαίνοντας δεξιά με θέα τη κολώνα και άλλοι δύο στο βάθος, εκ των οποίων ο ένας χρησιμοποιείται για χορούς και πριβέ που μόνο πριβέ δεν είναι. Μπροστά στη πίστα όπου υπάρχει λίγος χώρος τοποθετήθηκαν μερικές φτηνιάρικες καρέκλες και μικρά τραπεζάκια. Τα Σάββατα που έχει κόσμο, όποιος προλάβει κάθεται, οι άλλοι μένουν όρθιοι στο μπαρ και γύρω απ’ τη πίστα. Αν κατάλαβα καλά από προηγούμενες αναφορές, το target group των πελατών του μαγαζιού είναι επιχειρηματίες, επιστήμονες, ανώτερα στελέχη κ.λ.π. Έτσι δικαιολογεί και τις τσιμπημένες τιμές. Όμως η εσωτερική διαμόρφωση του χώρου σε στυλ σαλούν κυρίως ορθάδικου, δεν απευθύνεται σ’ αυτό το target group. Στον άνετο χώρο του Lido, με φθηνότερες τιμές, ο επιχειρηματίας, ο επιστήμονας, αλλά και ο εργάτης και ο φοιτητής θα βρει τη θέση του σε ένα καναπέ. Τελικά ο στόχος που είναι να περάσει κανείς μερικές ώρες ευχάριστα και άνετα χωρίς να χρειάζεται να καταθέσει μια μικρή προκαταβολή οικοπέδου, επιτυγχάνεται καλύτερα στο Lido.
Όσο για το αν το Gold έχει θείες για γκόμενες, αφήνω να το σχολιάσουν οι ειδικοί. Εγώ δεν είμαι.
4. Όχι, δεν είχα την ευτυχία να με φιλοξενήσουν ποτέ σε κλούβα. Εξωτερικά τις βλέπω και διαπιστώνω ότι υπάρχουν μεγάλες και μικρές. Η αστυνομία για να μεταφέρει τις κοπέλες του Grand Ritorno, χρησιμοποίησε μια μικρή. Συμπέρασμα, λίγες κοπέλες.
5. Δεν έχω κανένα λόγο να μη πιστέψω μια χορεύτρια που συνάντησα στο Baby O, η οποία μόλις είχε φύγει από Lido, επειδή όπως είπε είχε 50 κοπέλες και δεν μπορούσε να δουλέψει.
6. Άλλο κρίνω και άλλο κατακρίνω.
7. Άπορες είναι. Αν δεν ήταν δεν θα έκαναν αυτή τη δουλειά.
8. Αυτό δεν το σχολιάζω, το αφήνω για να κάνει τη διαφορά.
9. Νομίζω πως δεν παρέλειψα κάτι σημαντικό.
10. Αυτή η φράση με κεφαλαία γράμματα μου θυμίζει το σπαστικό μικρό της γειτόνισσας με τις πάνες όταν κτυπιέται στο πάτωμα και τσιρίζει για να πετύχει αυτό που θέλει.
Αυτά τα λίγα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο.
Άντε γειά.