να μάθεις ρωσσικά...θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότες να τα χρησιμοποιήσεις...βάσει πληθυσμού...
τι να τα κάνω τώρα με το γιωργάκη αμερική πάμε θα παρουν δάνεια και οι πετρες σε λίγο
να μάθεις ρωσσικά...θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότες να τα χρησιμοποιήσεις...βάσει πληθυσμού...
3.Για να καταλάβεις...στα παπάρια μου ο χώρος του Ριτόρνο...κ του κάθε Ριτόρνο...σε σχέση με το Λίντο...ναι,το 2ο είναι τεράστιο και γι'αυτούς που πάνε να δουν show κ να κάτσουν με ένα ποτάκι όλο το βράδυ...είναι φοβερός χώρος...απ'τους καλύτερους - αν όχι ο καλύτερος...Αν πάλι πηγαίνεις σε στριπ κλαμπς..για άλλους λόγους..τότε χέστηκες για τον χώρο...το μόνο που ζητάς είναι ένας καναπές ή μια καρέκλα κ ένα τραπέζι...κ λίγο καλό εξαερισμό...(αυτά,όσον αφορά το χώρο)...
Το target group του Ριτόρνο...δεν το ξέρω...φαντάζομαι οτι είναι αυτό που ανέφερα...αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω αυτές τις τιμές...πάντως το τάργκετ γκρουπ - φραγκάτος...προτιμά μαγαζιά με τέτοια διαρρύθμιση...κ πιο πουτανιζέ....παρά χώρους που μαζεύεται λαοθάλασσα....
Και μιας κ έκανες κ σύνοψη...ναι,στο Λιντο...για λογαριασμό ως 100€...είναι μια χαρά...για παιχνίδια απο 500€ και πάνω...δεν ενδείκνυται...είναι πολύ massive για να κάνεις ομορφιές...;)
4.Λάθος συμπέρασμα βγάζεις....αν πάλι με προκαλείς μπορώ να σου βάλω φωτογραφίες απο την κλούβα με τις κυρίες απ'το Ριτόρνο...κ μια παλιότερη με τις κυρίες του Λίντο...τα πεσίματα ήταν αντίστοιχες μέρες...κ με τον ίδιο αριθμό τεμαχίων...αλλά κ πάλι..όταν το Ριτόρνο έχει μουνάρες ως προς το 1/4 του...κ το Λίντο ως προς το 1/8 του...τότε ναι,θα πάω στο Ριτόρνο...που έχει καλύτερη αναλογία...
5.ΟΚ...να πιστεύεις τις καριόλες και όταν σου λένε οτι σ'αγαπάνε....μην κάνεις διαχωρισμούς...όποτε σε βολεύει...
6.Kρίνω και κατακρίνω...γιατί έχω τη δύναμη να το κάνω...
7.Άπορες...άπορες....κακομοίρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..............
8.Έτσι κι αλλιώς έχουμε τεράστια διαφορά...είσαι φτωχομπινές...κ πολύ λίγος...
9.Τότε,δεν βλέπεις καλά...
10.Εμένα μου θυμίζει κάτι μάγκες με αρχίδια...που έχουν για μια ροχάλα τους...κάτι φτωχομπινέδες σαν κ του λόγου σου...
Σιγά ρε πολυάσχολε...κερατά...
Εγώ τόσα κέρατα της έχω φορέσει με τις τρίπερς.
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι.
Οι λαϊκές παροιμίες είναι σοφές.
Όπου ακούς για μάγκα και γαμιά, είναι βέβαιο ότι πρόκειται για κακόμοιρο και μικροτσούτσουνο.
δεν πλακώνεται κανείς...κουβέντα γίνεται...
Οι θαυμαστές σου περιμένουν την απάντησή σου στο θέμα 3 και 7.
Δε σε γαμάω...όσο κ να παρακαλάς !!!
Έχεις δίκαιο, δεν είσαι ικανός να κάνεις διάλογο.
Δε γαμάω πουστράκια λέμεεεεε!!!
δεν είναι πουστράκι...
έχει κυρία με κύρια και δύο δευτερεύουσες....
Δε γαμάω πουστράκια λέμεεεεε!!!
Καλά εσένα βρωμοκουμμούνα δε σε γαμάω με τίποτα...
ασε μας ρε σκατζόχοιρε.....
xa xa xa...πες στο στράκι..οτι δεν τον γαμάω...γιατί μου κωλοτρίβεται καιρό...
να γράφεις σωστά ρωσσικά γιόζικ για να σου κάμω όλα τα χατήρια.....
sorry θείε...αλλά τώρα το διόρθωσα...
ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Καλημέρα κοριτσάρες μου !
Καλημέρα κοριτσάρες μου !