στο έχω ξαναπεί και παλαιότερα.
Το προσφερόμενο προιόν είναι πολύ ακριβό και οι υπηρεσίες κάτω του αποδεκτού.
Είναι σα να μου λες πώς όταν με τα ίδια χρήματα αγοράζω φερράρι, θα πάω να πληρώσω εισιτήριο να βλέπω άλλους να την οδηγούν.
Τα στριπτηζάδικα και ο τρόπος που δουλεύουν στην Ελλάδα είναι άλλη μια πατέντα που σε οποιονδήποτε νορμάλ άνθρωπο του εξωτερικού να την πρότεινες ως κερδοφόρα, θα σε έστελνε ξανά για σπουδές οικονομικών.
Σωστό αυτό που λές αλλά ο Borg ρωτάει γιατί αυτοί που -παρά τα όσα γράφεις- εξακολουθούν και πηγαίνουν, δε γράφουν για να ενημερώσουν για το τι είναι καλό και τι να αποφεύγουμε, όπως γίνεται στα άλλα thread.
Προσωπικά για διάφορους λόγους, εδώ και 3 χρόνια, πάω σπάνια και κάθομαι λίγο, αλλά στα άλλα threads, γράφω ότι γνωρίζω και προσπαθώ να βοηθώ όποιον ρωτά κάτι, όπως άλλοι βοηθησαν εμένα .
Αυτό το thread περιορίστηκε πλέον στο ν' ανταλλάσουν μεταξύ τους 2-3 άνθρωποι μηνύματα δημόσια και το σέβομαι αυτό γιατί όλα χρειάζονται, αλλά δεν είναι ενημέρωση όπως αυτή εξελίσσεται στα άλλα threads ή όπως γινόταν παλαιότερα και στα strip.
Προφανώς θα μου πείς να ξεκουβαληθώ, να κάνω ρεπορτάζ και να γράψω, αλλά όπως είπα, αυτό το κάνω σε άλλα threads για ανθρώπους π.χ. που σπάνια έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν πρωί στην Αθήνα και όταν τύχει, θέλουν να έχουν κάποια πληροφόρηση.
Τεσπά, έτσι κι αλλιώς το καημό μας λέμε γιατί μέχρι να εμφανιστεί κάποιος που νάχει το ψώνιο να ενημερώνει, δεν πρόκειται ν' αλλάξει κάτι.