Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Απνέμω  την  απερίφραστο ευαρέσκειά  μου  στον  ακούραστο  καπετάνιο , ο οποίος  , ως  φαίνεται  έκανε  τα  του  ληστού  και  του  πόρνου την περίοδο  του  Αγίου  12ημέρου  διέπραξε  τα  αίσχη  του  ληστού  και του  πόρνου .
Τον  παραδίδω προς  μίμηση .
Εύγε  αρχιμαυροβούνιε  καπετάνιε

Όχι και του ληστού, σε παρακαλώ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
It's a  way  of  speaking  , Oh  captain my captain

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Άδεια η πόλη, που πηγαν όλοι;

Μαύρο μερικοί

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τωρα παιζουν οι δυσκολοι και ζορικοι παιχτες φιλε !!!!!

Οι νεοι απλως μπορουν να βλεπουν και να μαθαινουν.

Respect !!!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δύσκολοι καιρόι για πρίγκιπες μιάς και τους μάγκες τους πάτησε το τραίνο...

Και την ενημέρωση επίσης ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

πεκτεσ ιπαρχουνε απλασ δε γραφουνε ινε μιστικοφορτοτικι

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Kαι γιατί να κάθεσαι να ενημερώνεις όταν όλοι σε χλευάζουν; (μιλάω για εμένα προσωπικά και μόνο). Δε ξενερώνεις;

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Kαι γιατί να κάθεσαι να ενημερώνεις όταν όλοι σε χλευάζουν; (μιλάω για εμένα προσωπικά και μόνο). Δε ξενερώνεις;

Σορυ για την παρεμβαση, αλλα επειδη εχω πιει τον αγλεουρα, ας γραψω και εγω 1-2 αραδες..

1) δεν νομιζω να σε χλεβασε κανεις..

2) το σημερινο αρθρο σου στο blog, ειναι φοβερο..Λες και το εγραψες για μενα.

3) Τελικα η Βανεσα, θα γινει τραγουδιστρια ?

4) η Ευα-Λαουρα, πρεπει να τελειωσε την εκπαιδευση της.. Που δουλευει να την ενισχυσουμε με πριβεδακι ?

Αυτα..(χικ)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Παρακολουθώ και άλλα sections εδώ. ..
Οι ενημερώσεις για CT είναι σε καθημερινή βάση, για μπουρδέλα και studio το ίδιο.
Δηλαδή οι Στριπόφιλοι είμαστε τόσο λίγοι ή τόσο στενόμυαλοι ???

Αν γράψουμε δηλαδή κάτι καλό για την Μαρία στο Χ μαγαζί φοβόμαστε μήπως είναι συνέχεια "αγκαζέ" όταν ξαναπάμε ???

Εγώ έχω δηλώσει μόνιμος του BG για τις 1-2 φορές το μήνα που θα καταφέρω να πάω ... και όταν πάω γράφω...

Τόσος κόσμος που διαβάζει δεν πάει πια ? φταίει η οικονομική κρίση ?

ή μήπως γίναμε τόσο ευαίσθητοι που μας πειράζει ο χλευασμός ? (ποιός χλευασμός ? δεν έχεις χώρο στα @@ σου για μεριά ονόματα ακόμα ??? )

όποιος γουστάρει γράφει, και αν έχει αρκετό μυαλό μπορεί να καταλάβει ποιοί είναι παπαγαλάκια, ποιοί είναι μαλάκες και ποιανών τη γνώμη αξίζει να διαβάσει και να συζητήσει μαζί τους ...

αυτά ...προς το παρόν ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρακολουθώ και άλλα sections εδώ. ..
Οι ενημερώσεις για CT είναι σε καθημερινή βάση, για μπουρδέλα και studio το ίδιο.
Δηλαδή οι Στριπόφιλοι είμαστε τόσο λίγοι ή τόσο στενόμυαλοι ???

Αν γράψουμε δηλαδή κάτι καλό για την Μαρία στο Χ μαγαζί φοβόμαστε μήπως είναι συνέχεια "αγκαζέ" όταν ξαναπάμε ???

Εγώ έχω δηλώσει μόνιμος του BG για τις 1-2 φορές το μήνα που θα καταφέρω να πάω ... και όταν πάω γράφω...

Τόσος κόσμος που διαβάζει δεν πάει πια ? φταίει η οικονομική κρίση ?

ή μήπως γίναμε τόσο ευαίσθητοι που μας πειράζει ο χλευασμός ? (ποιός χλευασμός ? δεν έχεις χώρο στα @@ σου για μεριά ονόματα ακόμα ??? )

όποιος γουστάρει γράφει, και αν έχει αρκετό μυαλό μπορεί να καταλάβει ποιοί είναι παπαγαλάκια, ποιοί είναι μαλάκες και ποιανών τη γνώμη αξίζει να διαβάσει και να συζητήσει μαζί τους ...

αυτά ...προς το παρόν ...

στο έχω ξαναπεί και παλαιότερα.
Το προσφερόμενο προιόν είναι πολύ ακριβό και οι υπηρεσίες κάτω του αποδεκτού.
Είναι σα να μου λες πώς όταν με τα ίδια χρήματα αγοράζω φερράρι, θα πάω να πληρώσω εισιτήριο να βλέπω άλλους να την οδηγούν.

Τα στριπτηζάδικα και ο τρόπος που δουλεύουν στην Ελλάδα είναι άλλη μια πατέντα που σε οποιονδήποτε νορμάλ άνθρωπο του εξωτερικού να την πρότεινες ως κερδοφόρα, θα σε έστελνε ξανά για σπουδές οικονομικών.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είναι σα να μου λες πώς όταν με τα ίδια χρήματα αγοράζω φερράρι, θα πάω να πληρώσω εισιτήριο να βλέπω άλλους να την οδηγούν.

Τα στριπτηζάδικα και ο τρόπος που δουλεύουν στην Ελλάδα είναι άλλη μια πατέντα που σε οποιονδήποτε νορμάλ άνθρωπο του εξωτερικού να την πρότεινες ως κερδοφόρα, θα σε έστελνε ξανά για σπουδές οικονομικών.

Συμφωνώ, αλλά ...

Ναι οι υπηρεσίες είναι υπερεκτιμημένες αλλά ο κόσμος συνεχίζει να πηγαίνει.

Το θέμα είναι ότι οι ενημερώσεις έχουν πέσει κατακόρυφα, σταμάτησαν να πηγαίνουν οι συναγωνιστές ?

ή μήπως βαριόνται/φοβόνται/κάτι άλλο να γράψουν ?

δε ξέρω ... μου φαίνεται κάπως ...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

Σωστό αυτό που λές αλλά ο Borg ρωτάει γιατί αυτοί που -παρά τα όσα γράφεις- εξακολουθούν και πηγαίνουν, δε γράφουν για να ενημερώσουν για το τι είναι καλό και τι να αποφεύγουμε, όπως γίνεται στα άλλα thread.
Προσωπικά για διάφορους λόγους, εδώ και 3 χρόνια, πάω σπάνια και κάθομαι λίγο, αλλά στα άλλα threads, γράφω ότι γνωρίζω και προσπαθώ να βοηθώ όποιον ρωτά κάτι, όπως άλλοι βοηθησαν εμένα .
Αυτό το thread περιορίστηκε πλέον στο ν' ανταλλάσουν μεταξύ τους 2-3 άνθρωποι μηνύματα δημόσια και το σέβομαι αυτό γιατί όλα χρειάζονται, αλλά δεν είναι ενημέρωση όπως αυτή εξελίσσεται στα άλλα threads ή όπως γινόταν παλαιότερα και στα strip.
Προφανώς θα μου πείς να ξεκουβαληθώ, να κάνω ρεπορτάζ και να γράψω, αλλά όπως είπα, αυτό το κάνω σε άλλα threads για ανθρώπους π.χ. που σπάνια έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν πρωί στην Αθήνα και όταν τύχει, θέλουν να έχουν κάποια πληροφόρηση.

Τεσπά, έτσι κι αλλιώς το καημό μας λέμε γιατί μέχρι να εμφανιστεί κάποιος που νάχει το ψώνιο να ενημερώνει, δεν πρόκειται ν' αλλάξει κάτι.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σορυ για την παρεμβαση, αλλα επειδη εχω πιει τον αγλεουρα, ας γραψω και εγω 1-2 αραδες..

1) δεν νομιζω να σε χλεβασε κανεις..

2) το σημερινο αρθρο σου στο blog, ειναι φοβερο..Λες και το εγραψες για μενα.

3) Τελικα η Βανεσα, θα γινει τραγουδιστρια ?

4) η Ευα-Λαουρα, πρεπει να τελειωσε την εκπαιδευση της.. Που δουλευει να την ενισχυσουμε με πριβεδακι ?

Αυτα..(χικ)

1) To αν με χλέυασε κάποιος ή όχι το ξέρω καλύτερα από το καθένα από τα προσωπικά μυνήματα που λμβάνω

2) Thanks

3) Η Βανεσσά αν την αφήσουν μερικοί που την απειλούν (ξερεις) θα γίνει. Η πρόταση έχει ήδη γίνει από γνωστό μαγαζί.

4) Σε όποιο μαγαζί και να πας θα δεις πολλές Εύα-Λάουρα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απο το zougla.gr εμαθα, οτι εχθες την επεσε η Αστυνομια σε γνωστο στριπτηζαδικο του Περιστεριου..

Αυτα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Παραδεισος και 2 λα.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Φωτίστε με λίγο ...

Σήμερα επειδή έχω γενέθλια θέλω να πάω με τον κολλητό σε "strip club"  ξέρει κανείς κανένα καλό..??

Βασικά λέγαμε για το "lido palace" ...

Υ.Γ Σημείωση : έχω πάει baby-o,Erotica,Alcatraz....(αυτά)...

grakkos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μια και έχετε και γεννέθλια θα σας πρότηνα lido. Πρώτο μου ποστ αλλα πρεπει να τα πω. πήγαμε παρεα χθες 4 ατομα και περασαμε πολυ καλα.πολύ καλό σοου με 4 "σπεσιαλ σοουζ" πάνω από 20 κοπέλες χαλαρά εκ των οποίων οι περισσότερες κόματοι. απλός χωρός 10 αρκετή σημετοχή από τα κορίτσια με ελεύθερα πιασήματα σε 5 διαφορετηκές που δοκημάσαμε και στο πριβέ με ενα 100

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Αμεσως επεσες στα βαθεια.. :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα..

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Συναγωνιστές μία ερώτηση. Μία κοπέλα Μπέτυ (κοντή, μελαχρινή) που δούλευε αφροδίτη (Συγγρού-υπόγειο, μέχρι Αύγουστο 2008) μήπως την έχει πετύχει κανείς? κάθε βοήθεια δεκτή

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ημερησια ενημερωση με ερωτησεις...
1. ποια κανει το καλυτερο πριβε στο ανατολη ??
2. ποια γνωστη ελληνιδα στριπερ εκανε μεταγραφη
απο τεσσερα και μπεϊμπι ο ??
3. τί χρωμα εχουν οι ανακαινισμενοι
καμπινεδες και το χοροδωματιο στις μουσσες ??
4. ποιες ειναι οι πλειοψηφουσες
εθνικοτητες των κοριτσιων στο πλατινουμ ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom