Επισκέπτης
ρε ειναι το απολυτο μουνι ....
ΤΕΛΟΣ....(μαλλον ηταν)
Ήταν μια έξυπνη γκόμενα...για την απόλυτη ποτοθεραπεία...
Τίποτα περισσότερο....
ρε ειναι το απολυτο μουνι ....
ΤΕΛΟΣ....(μαλλον ηταν)
με το χερακι τις φιλε ιτανε πολι ορεα,ιχα τσιχτιροσηκαι με τι θα το επιανε το μονοποντο;;;;
ειχε μαζι της τσιμπιδακι;;;;;
εμενανε δε μου μιλουσε ποτε κιταζε το καμπριο και γο γουργουλιζα και κερναγα μποτοΉταν μια έξυπνη γκόμενα...για την απόλυτη ποτοθεραπεία...
Τίποτα περισσότερο....
Ρίξε μια ματιά στην φωτό μου...κ θα καταλάβεις τι θα πει κώλος στητός κ αξιογάμητος...
εμενανε δε μου μιλουσε ποτε κιταζε το καμπριο και γο γουργουλιζα και κερναγα μποτο
ε μη μου λες μαλακιες ....και η καρλα πριν απο λιγα χρονια τετοια κωλλαρα ειχε....Ήταν μια έξυπνη γκόμενα...για την απόλυτη ποτοθεραπεία...
Τίποτα περισσότερο....
Ρίξε μια ματιά στην φωτό μου...κ θα καταλάβεις τι θα πει κώλος στητός κ αξιογάμητος...
ε μη μου λες μαλακιες ....και η καρλα πριν απο λιγα χρονια τετοια κωλλαρα ειχε....
που δουλεβη η αττικη????Ναι...ναι...η περιφέρειά της...έμοιαζε με της αττικής....xa xa xa xa xa
Ρε μαλάκα η Κάρλα είναι 70 κιλά.....ποιά Κάρλα,της περασμένης 10ετίας ????? xa xa xa....
ειναι μεγαλη καβλα η γυναικα....Την θυμασαι με το στριγκακι στο Gold ? Aπαπα..Παναγια μου βοηθα..!!
μαγκες ποιο στριπτιζαδικο ειναι πειραιως 171?
Baby O Original...
Έχεις τίποτα καλό ??? Γιατί άμα περιμένουμε τον Βοθρούλη να γαμήσουμε....
οχι θα σε απαγοητευσω δεν εχω κατι καλο. Απλα ρωτησα απο περιεργειαγιατι σημερα στο δικαστηριο ητανε κατηγορουμενοι για διευκολυνση σε ακολασια τριτων (ετσι λεγεται το αδικημα) και ητανε εκει ως μαρτυρες και 8-10 κοριτσια.
'ετσι λέγεται και είναι και κακούργημα.....οχι θα σε απαγοητευσω δεν εχω κατι καλο. Απλα ρωτησα απο περιεργειαγιατι σημερα στο δικαστηριο ητανε κατηγορουμενοι για διευκολυνση σε ακολασια τριτων (ετσι λεγεται το αδικημα) και ητανε εκει ως μαρτυρες και 8-10 κοριτσια.
'ετσι λέγεται και είναι και κακούργημα.....
γι αυτό κλάνουν μέντες τα γαμαζατόρια πλέον....
Γι αυτό και ο αλκατράζης το γύρισε στα σόου...........
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Rich and Famous ...........
Κλειστο ΛΟΓΩ ανακαινησεις !!!!!!!!!
Εμεινα "ρομαντικος" και κοιταγα την πινακιδα στην πορτα εθχες το βραδυ !!!!!
Ξερεις καποιος συναδελφος τι ακριβως εχει παίξει ?
Rich and Famous ...........
Κλειστο ΛΟΓΩ ανακαινησεις !!!!!!!!!
Εμεινα "ρομαντικος" και κοιταγα την πινακιδα στην πορτα εθχες το βραδυ !!!!!
Ξερεις καποιος συναδελφος τι ακριβως εχει παίξει ?
ε τους εξιπνουσ δε πρεπι να τους δερνιςΛες να έκλεισε επειδή τα μπραβόνια τουλούμιασαν τον έξυπνο που χόρευε κ έπινε τσάμπα ?