Επισκέπτης
Αμερικάνικο είναι...μαλακία....όλα κουτσά είναι...κ ντοπέ....δε το ξερο αφτο το ιποτροφιο μαλον θα νε αγγκλικο
Αμερικάνικο είναι...μαλακία....όλα κουτσά είναι...κ ντοπέ....δε το ξερο αφτο το ιποτροφιο μαλον θα νε αγγκλικο
ολες ευπροσδεκτες ειναι...δεν ειπα τιποτα....τοτε τραβα στο γκολντ να δεις butt of lydia and katrin και να ξεραθεις...
ρε με τι Καρλα ετρεχε καποτε ο Διμιτσανιςολες ευπροσδεκτες ειναι...δεν ειπα τιποτα....
αλλα αφου χτες πηγα μουσσες για την μονικα ειπα ......
εξαλλου ξερεις καλα την γνωμη μου.....
μετα την Κ Α Ρ Λ Α το χαος !!!!!!!!
ολες ευπροσδεκτες ειναι...δεν ειπα τιποτα....
αλλα αφου χτες πηγα μουσσες για την μονικα ειπα ......
εξαλλου ξερεις καλα την γνωμη μου.....
μετα την Κ Α Ρ Λ Α το χαος !!!!!!!!
και η Καρλα η φοραδα πρι 10 χρονια ιταν ντουζινατηΡε μαλάκα η Κάρλα είναι 70 κιλά.....ποιά Κάρλα,της περασμένης 10ετίας ????? xa xa xa....
Τωρα εχει γινει παλι στυλακι αλλα τι να το κανεις.....Ρε μαλάκα η Κάρλα είναι 70 κιλά.....ποιά Κάρλα,της περασμένης 10ετίας ????? xa xa xa....
και η Καρλα η φοραδα πρι 10 χρονια ιταν ντουζινατη
αμα εινε η γκομενα 70 κιλα οπος λεη ο μακλειν τοτες δε κανη για στριπ α λα για σουβλατσιδικο
Τωρα εχει γινει παλι στυλακι αλλα τι να το κανεις.....
Τωρα εχει γινει παλι στυλακι αλλα τι να το κανεις.....
αμα εινε η γκομενα 70 κιλα οπος λεη ο μακλειν τοτες δε κανη για στριπ α λα για σουβλατσιδικο
εμενανε μια φορα μου χε πιαση το πουλι,εινε καλο αφτοΝαι...ναι....
Πήγαινε να κάνεις τον ψυχαναλυτή.....να σου λέει για το παιδί της...εκεί στο μπαρ....λιάρδα θα γίνεις με 2 ποτάκια....xaxaxaxaxaxa
Άκου Κάρλα.....xa xa xa xa xa
ρε το σαντουιτς με κοτοπουλαδικο διπλα στο Κλεοπατρα εινε ανιχτο????Σε κοτομπιφτεκάδικο την είχαν κλείσει...μετά σε φουρναράδικο την περίοδο με τα μελομακάρονα κ τους κουραμπιέδες....xa xa xa xa
ρε το σαντουιτς με κοτοπουλαδικο διπλα στο Κλεοπατρα εινε ανιχτο????
Πες μου οτι το κυνήγησε μέσα στο μαγαζί για να το πιάσει...εμενανε μια φορα μου χε πιαση το πουλι,εινε καλο αφτο
Πες μου οτι το κυνήγησε μέσα στο μαγαζί για να το πιάσει...
ρε ειναι το απολυτο μουνι ....Ναι...ναι....
Πήγαινε να κάνεις τον ψυχαναλυτή.....να σου λέει για το παιδί της...εκεί στο μπαρ....λιάρδα θα γίνεις με 2 ποτάκια....xaxaxaxaxaxa
Άκου Κάρλα.....xa xa xa xa xa
οχι ρε το μονοπονο ιταν το δικο μου,δε εινε κοτοπουλο που περπαταΠες μου οτι το κυνήγησε μέσα στο μαγαζί για να το πιάσει...
ασε ρε τις μαγκιες με το μωροκαλά την τρομπάρει κανείς και αυξομειώνεται έτσι το βάρος της;
και με τι θα το επιανε το μονοποντο;;;;οχι ρε το μονοπονο ιταν το δικο μου,δε εινε κοτοπουλο που περπατα