πες το στα μοντερεδια να το βαλουνε,στους αρχιγους του σαιτλεο να καταθεσο κι εγο τισ εμπιριεσ απο το σ/κ..
μασ φιλοξενισε ορεο ιδριμα το ονομα του
οποιου δε λεμε για προφανις λογουσ να μι μασ πουνε
διλαδις οτι κανομε κε διαφιμισι αφενοσ κε αφετερου
δε βρισκετε καν στι λιστα του παροντοσ δικτιακου τωπου..
εχο μονο να πο οτι ινε μεροσ καλο για απλουσ
λαϊκουσ ανθροπουσ με ισοσ λιγο παραπανο κασερακι
απο τουσ υπολοιπουσ λαϊκουσ (οχι ομος και παρα πολι)
δεν ινε στεκι πολι μορφομενον και πολιτισμενον ομως
προσ θεου.... αυτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
θα το σκεφτο...πες το στα μοντερεδια να το βαλουνε,στους αρχιγους του σαιτ
Τώρα αν γράφετε ανορθόγραφα , μόνο για να μου ανεβάζετε την πίεση , στην ηλικία μου , αδίκως ματαιοπονείτε !
Δεν σας έχω συμπεριλάβει στη διαθήκη μου
θίε πουρ γιατι το λεσ αφτό?!!!
οταν εγο σε λεο παπουλι στεναχοριεσε,η διαθικι εινε διγμα γερονταματων,σε πιο καπι πας να περασοΤώρα αν γράφετε ανορθόγραφα , μόνο για να μου ανεβάζετε την πίεση , στην ηλικία μου , αδίκως ματαιοπονείτε !
Δεν σας έχω συμπεριλάβει στη διαθήκη μου
ο θιος ινε οκ παππουσ κε με αποψι...οταν εγο σε λεο παπουλι στεναχοριεσε,η διαθικι εινε διγμα γερονταματων,σε πιο καπι πας να περασο
σινιθοσ βρισκετε στο καπι μιχαλακοπουλου
κε περιχορον γονία...
παπους θε να πει,εσιΠοιος είναι ο θείος ?
Ήθελα να ποστάρω αυτό :
Εγώ είμαι ο θείος ?
Εγώ είμαι νεώτατος !
Δεν μοιάζω ούτε 40
Αλλά με το παππούς με αποτελειώσατε !
Πρέπει να πάω επειγόντως σε spa για κούρα !
θα σου τιμασο μια λιμνοδεξαμενη για παρτι σου με φρεσκο πραμα,βουτιρατος σα κε μενα θα γινης μονο μετα θα θες μιστρι για να ξιστις!!!!Ήθελα να ποστάρω αυτό :
Εγώ είμαι ο θείος ?
Εγώ είμαι νεώτατος !
Δεν μοιάζω ούτε 40
Αλλά με το παππούς με αποτελειώσατε !
Πρέπει να πάω επειγόντως σε spa για κούρα !
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
θα σου τιμασο μια λιμνοδεξαμενη για παρτι σου με φρεσκο πραμα,βουτιρατος σα κε μενα θα γινης μονο μετα θα θες μιστρι για να ξιστις!!!!
Oh my God . He is unblieveable ...
What a mess !
you are disgusting
P.S
Ορθογραφία Βόθρου εις την Αγγλική
μη με βριζης παπου,θα σου βαλο μπαγιατικο πραμα τιγκα στο μεθανιο και αμα αναψης το πουρο θα αρπαξης.Oh my God . He is unblieveable ...
What a mess !
you are disgusting
P.S
Ορθογραφία Βόθρου εις την Αγγλική
κανε μια μεταφρασι να καταλαβο
το 70 γενιθις τα ενδοξε χρονια της επαναστασις κολιτε,εσι εισε παπουΠαππούς είσαι και φαίνεσαι άθλιε
Επισκέπτης
nikolaki...άσε την αντιγραφή του στυλ του βοθρούλη....δε σου πάει...κ δεν το κάνεις κ καλά...
ολα τα αντιγραφα ετσι εινε,κατι σα τους κλονουςnikolaki...άσε την αντιγραφή του στυλ του βοθρούλη....δε σου πάει...κ δεν το κάνεις κ καλά...
Επισκέπτης
ολα τα αντιγραφα ετσι εινε,κατι σα τους κλονους
χοντρούλη...άσε τις μαλακίες....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Κ ΘΕΟΣ ΜΟΥ....δεν μπορώ κ δεν αντέχω να σε αντιγράφουν...κ άσχημα μάλιστα...
φιλε δε με αντιγραφουν ,με δουλεβουν ψιλο γαζι,μονο που εγο δε περνο χαμπαρι ,ειμε σα τα ανοξιδοτα τιγανια δε χριαζομε γανομαχοντρούλη...άσε τις μαλακίες....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Κ ΘΕΟΣ ΜΟΥ....δεν μπορώ κ δεν αντέχω να σε αντιγράφουν...κ άσχημα μάλιστα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις