Επισκέπτης
Ετσι καυλιάρη μου.....γάνωσέ τους ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......φιλε δε με αντιγραφουν ,με δουλεβουν ψιλο γαζι,μονο που εγο δε περνο χαμπαρι ,ειμε σα τα ανοξιδοτα τιγανια δε χριαζομε γανομα
Ετσι καυλιάρη μου.....γάνωσέ τους ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......φιλε δε με αντιγραφουν ,με δουλεβουν ψιλο γαζι,μονο που εγο δε περνο χαμπαρι ,ειμε σα τα ανοξιδοτα τιγανια δε χριαζομε γανομα
να τους γανοσο με το μονοποντο αποκλιετε,περιμενι το βραδι το μπαζακιΕτσι καυλιάρη μου.....γάνωσέ τους ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......
να τους γανοσο με το μονοποντο αποκλιετε,περιμενι το βραδι το μπαζακι
φιλε δε ειμε μπασκετικος,μονο μπαλαΘα βάλω κι εγώ τους 2 δικούς μου πόντους....κ θα ρίξουμε 3ποντο....
γερουλη ,οσο και να τι προετιμαζης εσι εκι θα σε ανασκελα,οποτεσ αλοι θα κανουμε κουμανταΤη δική μου εκδοχή για την ... κηδεία μου τη δημοσιεύω στο blog μου
γερουλη ,οσο και να τι προετιμαζης εσι εκι θα σε ανασκελα,οποτεσ αλοι θα κανουμε κουμαντα
στι βουλγαρια για καψιμοας ελπίσουμε να μη θέλει να τον θάψουμε....κ να προτιμήσει την αποτέφρωση...μπας κ γλυτώσουμε απ'τα λύμματα...
Φτιάξε μια προτομή σου τώρα που έχεις λεφτά....πριν στα φάνε οι κυρίες κ πας σαν το σκυλί στ'αμπέλι...γιατί τότε...κανείς δεν θα σε σκεφτεί....Αποτέφρωσις ποτέ .
Θα είμαι κούκλος ... μαρμάρινος
θα αναστισουμε το Πικατσο να σε καμι αγαλμα,μονο διαλεξε μαρμαρο...εγο παντος σου προτινο γρανιτι ΜικονουΑποτέφρωσις ποτέ .
Θα είμαι κούκλος ... μαρμάρινος
..εγο παντος σου προτινο γρανιτι Μικονου
ραμολι σε οσα λεσ μεσα ειμεΠροτιμώ Ροζ μάρμαρο ιταλικό
Και για να μην ανησυχεί ο Μακ
Δεν έχω ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο , ενώ σε εκείνους που πρέπει έχω ήδη κλειστούς λογαριασμούς και αποταμιευτικά προγράμματα , εν αγνοία τους βεβαίως .
Τέλος , και πολλοί έφαγαν περιουσίες με ξεκωλιάρες , όσοι δεν έμπλεξαν και με τζόγο , ναρκωτικά και επιχειρήσεις με δαυτες είχαν πάντα έναν αξιοπρεπή τρόπο διαβιώσεως
Τέλος , και πολλοί έφαγαν περιουσίες με ξεκωλιάρες , όσοι δεν έμπλεξαν και με τζόγο , ναρκωτικά και επιχειρήσεις με δαυτες είχαν πάντα έναν αξιοπρεπή τρόπο διαβιώσεως
Προτιμώ Ροζ μάρμαρο ιταλικό
Και για να μην ανησυχεί ο Μακ
Δεν έχω ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο , ενώ σε εκείνους που πρέπει έχω ήδη κλειστούς λογαριασμούς και αποταμιευτικά προγράμματα , εν αγνοία τους βεβαίως .
Στατιστικα αυτο ειναι σωστο..!!
Moυ το εξηγείς λιγάκι...γιατί δεν καταλαβαίνω τη γραφή....
Νταξει...το πιασα....θενξ....Tι ακριβως δεν καταλαβες αγαπητο μου πικολακι ?