doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η κλωνοποιηση δεν πετυχε απολυτααστονα ρε..... οι μετενσαρκώσεις συνεχίζονται.....
θα τον τρελλάνω εγώ αυτόν τον πορτογάλο.
ειμαι καλυτερος
η κλωνοποιηση δεν πετυχε απολυτααστονα ρε..... οι μετενσαρκώσεις συνεχίζονται.....
Κάτσε γιατί θα γίνει της κακομοίρας τώρα!!!! Τι θες να πεις βόθρε;αστονα ρε..... οι μετενσαρκώσεις συνεχίζονται.....
πάντα το πρωτότυπο δεν αντιγράφεται πλήρως.....η κλωνοποιηση δεν πετυχε απολυτα
ειμαι καλυτερος
καπως καλυτερο,δεν πιστευω να μπερδευτει η οχια τωρα?πάντα το πρωτότυπο δεν αντιγράφεται πλήρως.....
καπως καλυτερο,δεν πιστευω να μπερδευτει η οχια τωρα?
καλα οτι καυτο πμ στειλει θα το βγαλω στην φοραη ΟΧΙΑ δίνει πάντα σημασία στη λεπτομέρεια.
της καλομοιρας κολλητε....29 Φλεβαρη του 2009 οσι πιστοι προς ξιλο ραντεβουΚάτσε γιατί θα γίνει της κακομοίρας τώρα!!!! Τι θες να πεις βόθρε;
καλα οτι καυτο πμ στειλει θα το βγαλω στην φορα
Διαθέτουμε και χιούμορτης καλομοιρας κολλητε....29 Φλεβαρη του 2009 οσι πιστοι προς ξιλο ραντεβου
[size=24pt] ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ [/size]ελα που δεν εισε ο Μακ....Ξενοδοχειο ινε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο χρησιμοποιεις το αβαταρ μου δεν θα γραφεις την λεξη απο π..........[size=24pt] ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ [/size]
ουλοι ρε φιλε ψαχνεστε τι να πο ,ολοι αδερφοι του Ζαμπιδη εισαστε,εγο επιδη δεν ιμε γωστις του καρατε αλλα μονο του Μασατε,παω να φαο και αμα τσαντιζεσε ξιδι κολλητε,να σε καλαΔιαθέτουμε και χιούμορ
το βαλε στο γουγλε κε το βρηκε ,μπραβο πηγαινε μια επισκεψη και θα με θιμιθεις[size=24pt] ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ [/size]
Είπα εγώ ότι είμαι ξάδερφος του Ζαμπίδη; Απλά νευρίασα με αυτά που έγραψες.... Τελοσπάντων ας σταματήσει εδώ...ουλοι ρε φιλε ψαχνεστε τι να πο ,ολοι αδερφοι του Ζαμπιδη εισαστε,εγο επιδη δεν ιμε γωστις του καρατε αλλα μονο του Μασατε,παω να φαο και αμα τσαντιζεσε ξιδι κολλητε,να σε καλα
τα παράπονά σου στον δαίμονα που με έχει καταλάβει.....οσο χρησιμοποιεις το αβαταρ μου δεν θα γραφεις την λεξη απο π..........
Διαθέτουμε και χιούμορ
Xούμορ διαθέτετε!
Αίσθηση ότι είστε στο Ημερήσια ενημέρωση για STRIPCLUBS δεν έχετε!!!
Και γράφετε άσχετα....
φιλτατε αμα φιγουν ενεργοι γνοστες του χωρου,να δω πιος θα κανει ενιμερωση,θα μινουμε ολι στο φιεστα φραπε μονοXούμορ διαθέτετε!
Αίσθηση ότι είστε στο Ημερήσια ενημέρωση για STRIPCLUBS δεν έχετε!!!
Και γράφετε άσχετα....
το μαγαζι εινε σε αναμονι ΝΤΟΥ,αλλα και παλι δεν αξιζειΕπέστρεψα νωρίς χθες τα χαράματα
Είχα κουραστεί από την απραξία .
Σκέφθηκα αφού άφησα τις αποσκευές στην οικία μου να επισκεφθώ και κάποιο ίδρυμα . Ο ταρίφας με παρέσυρε στο GR .
Αυτοί σε διακοπές βρίσκονται ακόμη .
Καρακαταθλιπτική ατμόσφαιρα΄, έρμο και σκότεινο το μαγαζί ( no man's land δηλαδή )
Οι παλιές σε άδεια ( είδα μόνο Μπέρτα , Γκαμπριέλλα , Ιζαμπέλλα ) , χοροί δεν εκτελούντο , σόου nothing ( Μήτσος , τρομοκράτης , νοσοκόμες , κλόουν , mask κ.τ.λ.)
Οι συνδρομηταί , προφανώς , επωφελούνται από την άδεια των εργαζομένων και μαζεύουν μαρούλι για το χειμώνα ,
Οι άλλες ελλείψεις ( no frape , no prive ) γνωστές .
Στα θετικά φρέσκο κρέας δροσερό από Ρουμουνία , το οποίο αγνοεί ακόμη και την στοιχειώδη κίνηση στην πίστα .
Έτσι οι χοροί στην πίστα ήσαν αδιάφοροι ( εκτός της γνωστής αερότουμπας της Γκαμπριέλλας ).
Τελικά , όλως ελαφρά ποτοθεραπεία με Γκαμπριέλλα ( Latvia ) ... άνω της βάσεως , ήπιε και ένα ποτό η Μπερτα .
Στα θετικά η πολύ καλή εξυπηρέτηση από τα γκαρσόνια και τα καλά ποτά ( με θυμούνται) .
Αλλά αυτά τί να τα κάνεις , όταν δεν υπάρχουν τα βασικά .
Καλό φθινόπωρο
Ρ.