παντου σκατα ειναι,ιδικα καθημερινεςπου?????
σιγγρου 144 λιγο πιο κατω απο το Γκολντ στο ιδιο τετραγονο,εκει θα περασεις καλυτερα
παντου σκατα ειναι,ιδικα καθημερινεςπου?????
στις σκαλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πες του ομως, πως στην ιδια αντρεσα θα βρει 2 εισοδους..
Μια του BG (για παραμυθακια) και μια με κατι σκαλες, που χωρις ψεκαζεις-τελειωνεις-σκουπιζεσαι (χωρις παραμυθακια)..
Αναμεσα περιμενει τους αναποφασιστους η Αγαπη..
εγω παντως που πηγα την κυριακη αλκατραζ ηταν ζορικα....παντου σκατα ειναι,ιδικα καθημερινες
σιγγρου 144 λιγο πιο κατω απο το Γκολντ στο ιδιο τετραγονο,εκει θα περασεις καλυτερα
η μια η τσιγγανα παντως η βουλγαρα ειναι δυναμη....πολυ καλυτερη απο πολλες που ειναι μες στα μαγαζια!!!!!!στις σκαλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οι αναποφασιστοι πιο κατω στη γωνια και πιο πανω στην γωνια πανντειου τσιγανες ελευθερας βοσκης
τι σημαίνει ζόρικα αδερφέ; έπεσε πολύ κλάσιμο;εγω παντως που πηγα την κυριακη αλκατραζ ηταν ζορικα....
οι γνώστες του χώρου συστήνουν αποχή..... Αυτοί .... ξέρουν.....Δηλαδη οι γνωστες του χορου συστηνουν BG?
Κι εγω εκει ημουν..εγω παντως που πηγα την κυριακη αλκατραζ ηταν ζορικα....
αμα τα φας ομα τα κιδονια(φρουτο) στουμποκολιαζειςκυδώνια του κουταλιού εννοάς
Eνημερωση γιοκ σημερα..
Δεν θυμαμαι τον εαυτον μου να εχει περασει τοσο απαισια και βαρετα..
Παιρνω το σαρκιο μου και παω για υπνο..Καληνυκτα σας.
Καλα..μπορω να μαθω που εχεις χαθει εσυ και σχεδον ολοι οι αλλοι ? εε ?
πουθενα βρε νοκια.Απλα είμαστε εν ληθαργω αυτη την περιοδο.Φθινοπωρινη στριποναρκη!Δεν κινειται και κατι στην αγορα του στριπ εξω,δεν μας ακουνε καθολου για να φτιαξουν προς το καλυτερο τα πραγματα,οποτε...?
που ινε ο πριαμος????ψευτοΜακχε χε χε ....
μίλα τώρα μαζί μου ως μακ και τα ξαναλέμε μετά.....
σε περιμένει.......που ινε ο πριαμος????ψευτοΜακ
ελα που δεν εισε ο Μακ....Ξενοδοχειο ινε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!σε περιμένει.......
Aυτό σου λέει: το ξενοδοχείο σε περιμένει....ελα που δεν εισε ο Μακ....Ξενοδοχειο ινε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσις πατε να βγαλετε ενα αξιο και πραγματικο Αντρα και γνοστι του χορου πουστη....καλα κρασια κολλητοι...Aυτό σου λέει: το ξενοδοχείο σε περιμένει....
Aυτό σου λέει: το ξενοδοχείο σε περιμένει....
Δεν το έπιασα;εσις πατε να βγαλετε ενα αξιο και πραγματικο Αντρα και γνοστι του χορου πουστη....καλα κρασια κολλητοι...