Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ειχα παει σε ενα μαγαζι στριπτιτζαδικο πριν λιγο καιρο κ ηταν μια μπαργουμαν φοβερο μουνι ελληνιδα(στυλ μπουρναζι)κ ακουστε να γελασετε...
μου λεει΄΄δεν ειμαι καλα΄΄
της λεω΄΄ανεβα στηνπιστα να χορεψεις΄΄
μου λεει ΄΄θελω νά πιω΄΄
της λεω΄΄πιες΄΄
κ τη γυριζει κ μου λεει΄΄΄θα κερασεις?΄΄
εγω αυτην πρωτη φορα στη ζωη μου την εβλεπα κ νομιζε οτι θα χαλασω λεφτα εγω για να βγαλει λεφτα μια χαζογκομενα
κ της λεω ΄΄εγω δεν πινω΄΄
κ τι γυριζει κ μου λεει΄΄δεν πειραζει κερασε με να πιω εγω΄΄

τι λες μωρη ΚΑΡΙΟΛΑ χαζοπουτανο που θα σου δωσω κ ευρω τι εισαι μωρη καριολα για να σε κερασω εισαι πιο εξυπνη...
Τελικά μερικές φλόμπες νομίζουν ότι το μουνί τους είναι όντως χρυσό :jerking: :jerking:. Μα καλά δεν ξέρουν ότι στην πιάτσα το γαμάς από 15 ευρώ; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τελικά μερικές φλόμπες νομίζουν ότι το μουνί τους είναι όντως χρυσό :jerking: :jerking:. Μα καλά δεν ξέρουν ότι στην πιάτσα το γαμάς από 15 ευρώ; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αλλο να καταλαβεις οτι γινεται παιχνιδι κ οτι νταξει μπορει μια στο εκατομμυριο πραγμα βεβαια πολυ δυσκολο κ αλλο ετσι χωρις λογο να σε πιανει κ να σου λεει κερασε,με θρασσος κ ας μην πεινεις,κ οταν της απαντησα φυσικα κατεβασε την ουρα κατω απο τα σκελια...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αλλο να καταλαβεις οτι γινεται παιχνιδι κ οτι νταξει μπορει μια στο εκατομμυριο πραγμα βεβαια πολυ δυσκολο κ αλλο ετσι χωρις λογο να σε πιανει κ να σου λεει κερασε,με θρασσος κ ας μην πεινεις,κ οταν της απαντησα φυσικα κατεβασε την ουρα κατω απο τα σκελια...
Σωστά. Πέραν αυτού κερνάς όποια και όποτε θες. Όχι το νταβατζιλίκη που γίνεται. Στο baby o original για παράδειγμα έρχεται μία και μου λέει να την κεράσω ποτό. Της λέω δε θέλω παρέα για την ώρα, ευχαριστώ. Σκεφτόμουν να την πάρω για prive βέβαια πιο μετά γιατί είναι ωραίο μουνί. Αλλά ο τρόπος που με κοίταξε και όπως μου μίλησε, είχε ως αποτέλεσμα να πάρει τα @@ μου.

Επισκέπτης
βασικα πιστευω οτι αυτες συντηρουνται απο ατομα 45++κ απο 20--- δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που με τετοιο θρασσος κ τετοιο υφος να ασχολουνται μαζι τους περαν απο το να τις γαμησουν..ερχονται εδω με ενα βρακι κ νομιζουν οτι ειναι κατι εδω στην ελλαδα...γιναν αυτοματα απο το μηδεν κατι...η και αντιστοιχα οι ελληνιδες που επειδη φορεσαν ενα ξωβυζο κ επειδη τους την πεσαν ολοι για να τις γαμησουν νομιζουν οτι η αξια τους ειναι για κατι παραπανω επομενως εχουν κ τουπε....να πανε να κουρευτουνε ολες αυτες απο εμενα θα τρωνε σκονη μονο :badair: :badair: :badair:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ειδικά μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν και άλλες που τιμούν το ευρώ που θα πάρουν.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βασικα πιστευω οτι αυτες συντηρουνται απο ατομα 45++κ απο 20--- δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που με τετοιο θρασσος κ τετοιο υφος να ασχολουνται μαζι τους περαν απο το να τις γαμησουν..ερχονται εδω με ενα βρακι κ νομιζουν οτι ειναι κατι εδω στην ελλαδα...γιναν αυτοματα απο το μηδεν κατι...η και αντιστοιχα οι ελληνιδες που επειδη φορεσαν ενα ξωβυζο κ επειδη τους την πεσαν ολοι για να τις γαμησουν νομιζουν οτι η αξια τους ειναι για κατι παραπανω επομενως εχουν κ τουπε....να πανε να κουρευτουνε ολες αυτες απο εμενα θα τρωνε σκονη μονο :badair: :badair: :badair:

σωστοτατος,αλλα καλο ειναι να γνωριζουν και σε ποια ή ποιες τα δινεις για να δουν τί αντρα χανουν!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σωστοτατος,αλλα καλο ειναι να γνωριζουν και σε ποια ή ποιες τα δινεις για να δουν τί αντρα χανουν!
Κοίτα δεν είναι σπάνιο την ώρα που πληρώνεις 5-6 κάρτες να περνάνε από δίπλα και να μένουν με τη γλύκα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κοίτα δεν είναι σπάνιο την ώρα που πληρώνεις 5-6 κάρτες να περνάνε από δίπλα και να μένουν με τη γλύκα.

λιγο σπανιο εως πολυ σπανιο γυνες του ειδους"ελλεηνιδα" να μπει στη διαδικασια να καταλαβει πού της παν τα τεσσερα......αντιθετως οι αλλοδαπες ξερουν πολυ καλα τί θελουν και ειναι ειλικρινεις με τον εαυτο τους παρουσιαζοντας βεβαια με ενα πολυ ωραιο παραμυθακι την ολη κατασταση...και αν συμβει αυτο στο μελλον σε μεγαλυτερο βαθμο(να σκανε δηλ.τα μπουζουκοκοριτσα στα ιδρυματα) να εισαι σιγουρος οτι θα μας κατηγορησουν και απο πανω για τις πραξεις μας...αντι να σκεφτουν γιατι γινονται ολα αυτα και οτι αποτελουν μια απο τις αιτιες της ορατης αυτης παραγματικοτητας μας!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Κοίτα μέχρι να πάω να ζήσω λίγο καιρό Αγγλία νόμιζα πως εγώ είμαι ο περίεργος που οι γκόμενες είναι δύσκολες σε σημείο αϊδίας. Μερικοί μήνες έξω και το να με καμακώνουν από μικρότερες έως και μεγαλύτερες λες και δεν ήμουν εγώ, με έκαναν να πιστεύω πως τελικά το πρόβλημα δε το έχω εγώ...και δε μιλάω για τις 1-2 εξαιρέσεις που μπορεί να επισημάνει πιθανότατα κάποιο συναγωνιστής αλλά για τις περισσότερες ελλεηνίδες.

Επισκέπτης
κοιταξε εγω πιο πολυ μιλαω για τις νυχτοβιες κ γενικα αυτες που βγαινουν νυχτα κ ψαχνονται υπαρχουν κ καλα κοριτσια ελληνιδες δεν το συζηταω...εαν ψαξεις μερα σιγουρα θα βρεις οτι θελεις...τωρα για τις αλλες να σας πω κατι εαν δεν υπηρχαν αντρες να τα κανουν νομιζετε αυτες θα τα κανανε...απλα υπαρχουν πολλοι που πραγματικα κρεμονται απο το μουνι φοβοντας μην δεν εχουν να γαμησουν κ φοβοντας να μεινουν μονοι τους που πραγματικα δεν εχουν ιχνος αξιοπρεπειας....οσο αναφορα τις ξενες vasos εχεις απολυτο δικιο (αλλα παντα μιλαμε γι αυτες που ερχονται στην ελλαδα)

goaltzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
7
Πόντοι
0
Ασχετο με το θεμα. Ξερει κανεις αν παιζει κανενας ιος στο site? Πολλες φορες που ειμαι μεσα οταν παω να γυρισω σελιδα πισω μου σβηνει ο υπολογιστης. Συμβαινει και σε αλλους η ειναι μονο σε εμενα?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Για το ποιές δουλεύουν τα λεφτά τους και ποιές όχι έχουμε συζητήσει πολύ, αλλά τόσο έντονη διαφορά όση είδα στις Μούσες το Σάββατο δεν έχω ξαναδεί!
Η Μονίκ (λέει ότι είναι Ουγγαρέζα) παρά το ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά, δούλεψε το prive τόσο καλά που της άξιζαν και δύο πουτά (που χειρίστηκε το χρόνο και την παρέα πολύ έξυπνα) ενώ αντίθετα το milf άλογο Σιμόν με τα εντυπωσιακά πόδια θέλει ΜΑΥΡΟ με τα όλα του. Δε φτάνει που μετά από 5' απλού κουνήματος στο prive σταμάτησε, αλλά μου παραπονέθηκε κιόλας : "Εχει παει 2 η ώρα και είναι ο πρώτος μου χορός.."
Τι να πείς!
Η Μαλένα  και η Μόνα τα γνωστά όπως και η (καυ)Λάουρα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για το ποιές δουλεύουν τα λεφτά τους και ποιές όχι έχουμε συζητήσει πολύ, αλλά τόσο έντονη διαφορά όση είδα στις Μούσες το Σάββατο δεν έχω ξαναδεί!
Η Μονίκ (λέει ότι είναι Ουγγαρέζα) παρά το ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά, δούλεψε το prive τόσο καλά που της άξιζαν και δύο πουτά (που χειρίστηκε το χρόνο και την παρέα πολύ έξυπνα) ενώ αντίθετα το milf άλογο Σιμόν με τα εντυπωσιακά πόδια θέλει ΜΑΥΡΟ με τα όλα του. Δε φτάνει που μετά από 5' απλού κουνήματος στο prive σταμάτησε, αλλά μου παραπονέθηκε κιόλας : "Εχει παει 2 η ώρα και είναι ο πρώτος μου χορός.."
Τι να πείς!
Η Μαλένα  και η Μόνα τα γνωστά όπως και η (καυ)Λάουρα.

καβ-λαουρα......αυτο ειναι MILF!

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!!

Μετα απο ενα ποτακι στο Θησειο και μια κρεπα στο Ηρακλειο χτες το βραδυ, ειπαμε με ενα φιλο να παμε σε κανενα μαγαζι και αποφασιασαμε στο STATUS στη Μεταμορφωση.

Στην αρχη μου ηρθε μια Ρουμανα ονοματι Κατερινα αν δεν με απατα η μνημη μου.
22 ετων, πανεμορφη, καταπληκτικο χαμογελο και πολυ ομορφο στηθος.
Στον χορο με αφησε αφωνο. Νομιζω οτι ειναι απο τους καλυτερους χορους που εχω παρει χωρις ομως τιποτα παραπανω (φραπε).

Μετα μου ηρθε μια απο Τσεχια ονοματι Αντρεα. Εξισου πανεμορφη κλπ κλπ αλλα στο χορο ισα ισα που μου τον σηκωσε.

Τελικα ειναι ολες οι Τσεχες ξενερωτες στο χορο??

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Τι ΝΕΚΡΑ ειναι αυτη ρε παιδια???
Δεν επισκεπτεται κανενας στριπ πλεον???
Δεν μας συγκινει καμμια στριπτιτζου?
Βαρεθηκαμε τις ιδιες?
Δεν φτιαχνετια κανενας ουτε γουσταρει παιχνιδια μαζι τους???

Επισκέπτης
Τι ΝΕΚΡΑ ειναι αυτη ρε παιδια???
Δεν επισκεπτεται κανενας στριπ πλεον???
Δεν μας συγκινει καμμια στριπτιτζου?
Βαρεθηκαμε τις ιδιες?
Δεν φτιαχνετια κανενας ουτε γουσταρει παιχνιδια μαζι τους???

καλυερα να ξυπνησουμε να τις κλασουμε ολες....εαν δεν μας στηνουν κωλο με το που πηγαινουμε να μην παταμε στα κωλαδικα... :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πηγα εχτες αλλα δεν μπορω να μιλησω θα βγαλω βρωμα .... / μην με πιεζετε δεν μπορω να μιλησω ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom