Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Kι εγώ το ίδιο παρατηρώ και αναρωτιέμαι πόσο ασφαλές είναι να τα επισκεφτεί κάποιος ή το παίζει κορόνα γράμματα να βρεθεί στο αυτόφωρο;;

Δεν εχει αυτόφωρο λόγο covid μόνο πρόστιμα. Όποιος αντέχει την 500αρα που ανακοίνωσε ο Κουλης ότι θα είναι το νέο πρόστιμο πάει ελεύθερα ??

• Like
Αντιδράσεις: Dim72

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Eλα μου ντε τουλάχιστον να σου λεγανε πως σε περιπτωση προστίματος το studio θα σου παρέχει κάποια free fuck στο μέλλον :P Εκτός κι αν έχουν πάρει κάποια σιωπηρή έγκριση να ανοίξουν !

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
[/quote]
Βλακεία του. Όσο ακριβότερο το πρόστιμο τόσο θα διστάζουν τα όργανα να το επιβάλουν. 500 ευρώ είναι ένα μηνιάτικο. [/quote]

και τόσο περισσότερο θα αποφεύγει ο καταναλωτής να βγει έξω για αγορές. Θα βαράνε μύγες τα καταστήματα.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Για αγορές μπορεί να βγει είναι νόμιμο, στο στούντιο όμως μεγάλο ρίσκο να πάει. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση αυτό το εντελώς φανερό άνοιγμα ορισμένων στούντιο.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Επιστροφή της αγαπημένης μας Σάνυ! Δυνατό γαμήσι ύφος ελαφρώς μπλαζέ, την είχα πάρει πριν χρόνια και σκέφτομαι για επαναληπτικό μιας και είναι κοντά μου το στούντιο.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ο COVID19 είναι θανατηφόρος μόνον όταν κολλήσεις από κάποιον άρρωστο με πυρετό και για αυτό τον λόγο υπάρχουν χιλιάδες νεκροί γιατροί σε όλο τον κόσμο ενώ συγχρόνως καμιά ιερόδουλη που εργαζόταν σε οίκο ανοχής δεν πέθανε από τον κορονοϊό!

SAVOUROPIDIKOULAS

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
220
Πόντοι
0
Τελικα ρε παιδια τι εγινε; Τα μισα ανοιγουν;! Βλεπω δραστηριοτητα σε καποια μαγαζια

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Επιστροφή της αγαπημένης μας Σάνυ! Δυνατό γαμήσι ύφος ελαφρώς μπλαζέ, την είχα πάρει πριν χρόνια και σκέφτομαι για επαναληπτικό μιας και είναι κοντά μου το στούντιο.

Ε έπιασε η καριέρα σαν εσκορτ και γύρισε στα στούντια ??

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

την καρίερα ως έσκορτ την έχει αφήσει προ πολλού... σε στούντιο ήταν και πριν το lockdown απλά σε άλλη αλυσίδα.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1

την καρίερα ως έσκορτ την έχει αφήσει προ πολλού... σε στούντιο ήταν και πριν το lockdown απλά σε άλλη αλυσίδα.

Είχε και ενεργή αγγελία σε διπλανό σαιτ κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έστειλα μήνυμα για χαβαλέ και μου είπε 500 ευρώ ??? γέλαγα μια βδομάδα.. Πριν κάνα 2 βδομαδες της είχε πάρει συνέντευξη κανας καψουρεμενος δημοσιοκαφρος στο Πρώτο θέμα, βρες τη να γελάσεις και θα καταλάβεις γιατί είπα ότι κ καλα έπιασε η καριέρα σαν εσκορτ

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Ρε παιδια παιζουν τπτ φωτο της Moni να δουμε πως ειναι πριν παμε μιας και λεει οτι δουλευει..
Αυτες που εχει ειναι fake..

πολύ fake παίζει πλέον στην συγκεκριμένη αλυσίδα...

Αυτη ειναι η παλιά Μόνικα φιλε εντάξει μοιάζει μόνο στις βυζαρες ??? κοίτα μέχρι ενός σημείο παρστηρειται πολύ το φαινόμενο fake φωτο, έχω δει και χειρότερα.. Αυτή η Μόνικα είναι αρκετά χρόνια στον αγώνα πολύ εργαλείο, μουναρος στα νιάτα της ίσως και τωρα για όσους γουστάρουν πιασιματακια, εμένα τώρα δε με ψηνει κ τόσο, παλια την ειχα τιμήσει πολλές φορές

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Αυτη ειναι η παλιά Μόνικα φιλε εντάξει μοιάζει μόνο στις βυζαρες ??? κοίτα μέχρι ενός σημείο παρστηρειται πολύ το φαινόμενο fake φωτο, έχω δει και χειρότερα.. Αυτή η Μόνικα είναι αρκετά χρόνια στον αγώνα πολύ εργαλείο, μουναρος στα νιάτα της ίσως και τωρα για όσους γουστάρουν πιασιματακια, εμένα τώρα δε με ψηνει κ τόσο, παλια την ειχα τιμήσει πολλές φορές

Έχει ακόμα κόμπλεξ με το στήθος της και πως θα της το χειριστεί ο άλλος ή ρίχνει καμιά ισπανική αν την ζητήσει ο πελάτης τουλάχιστον;

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Κασσάνδρας 6 παίζουν αρκετές αξιόλογες κοπέλες αυτή την
περίοδο και παρατηρώ μικρή ανανέωση. Προφανώς κάποιες
κοπέλες είναι μεταγραφές από τα
διπλανά που παραμένουν κλειστά
με λουκέτο. Για αρχή Σάρα δυνατό
μελαχρινό
πιστόλι κλασική
μπουρναζογκόμενα βέβαια με μεγάλα τατού. Επίσης Μορένα κολομβιανή που την έχω πάρει στον απέναντι οίκο και Λίζα εγγύηση ξανθιά
με τέλειο σώμα και τριάρες βυζάρες, σταθερές αξίες τις έχω πάρει ήδη από
μία φορά μες την καραντίνα και θα ξαναπάω! Καλές επιλογές και οι τρεις

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721

Έχει ακόμα κόμπλεξ με το στήθος της και πως θα της το χειριστεί ο άλλος ή ρίχνει καμιά ισπανική αν την ζητήσει ο πελάτης τουλάχιστον;

Πέρασα και την είδα μία από αυτές τις μέρες. Είχα να τη δω κοντά μια διετία (είχα πει δεν ξαναπατάω γιατί φόλιασε μια περίοδο απότομα) και την ξέρω από εποχές που ήταν το Desire στο Γκάζι για τους γνώστες, στην Ιεροφαντών.

Τύποι μου έχει χαλάσει πάαααααρα πολύ. Πλέον ανήκει στην κατηγορία χοντρή. Τόσο απλά. Κοιλιές, ένα κώλος τεράστιος φουλ στην κυτταρίτιδα, το στήθος έχει πάρει την κατιούσα σαν κάτι θείες... Δεν μπορώ να τα πω πιο κατανοητά. Έπαθα σοκ. Παρά την κάβλα μου, δεν πέρασα μαζί της. Ήταν κάποτε από τα πολύ δυνατά χαρτιά, σοκαρίζομαι όταν βλέπω γυναίκες στα 34-35 τους να αφήνονται τόσο πολύ. Που να 45αρίσουν να πούμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom