Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Κασσάνδρας 6 παίζουν αρκετές αξιόλογες κοπέλες αυτή την
περίοδο και παρατηρώ μικρή ανανέωση. Προφανώς κάποιες
κοπέλες είναι μεταγραφές από τα
διπλανά που παραμένουν κλειστά
με λουκέτο. Για αρχή Σάρα δυνατό
μελαχρινό
πιστόλι κλασική
μπουρναζογκόμενα βέβαια με μεγάλα τατού. Επίσης Μορένα κολομβιανή που την έχω πάρει στον απέναντι οίκο και Λίζα εγγύηση ξανθιά
με τέλειο σώμα και τριάρες βυζάρες, σταθερές αξίες τις έχω πάρει ήδη από
μία φορά μες την καραντίνα και θα ξαναπάω! Καλές επιλογές και οι τρεις

Τυπε σου χω γράψει στο σχόλιο στη κριτική για τη Σελενα αλλά δεν έχει ανέβει ακομα, το βυζι είναι τόσο καλό όσο φαίνεται στις φωτος;

Α οκ είδα μου απάντησες τλκ, οκ ευχαριστώ

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Αυτη ειναι η παλιά Μόνικα φιλε εντάξει μοιάζει μόνο στις βυζαρες ??? κοίτα μέχρι ενός σημείο παρστηρειται πολύ το φαινόμενο fake φωτο, έχω δει και χειρότερα.. Αυτή η Μόνικα είναι αρκετά χρόνια στον αγώνα πολύ εργαλείο, μουναρος στα νιάτα της ίσως και τωρα για όσους γουστάρουν πιασιματακια, εμένα τώρα δε με ψηνει κ τόσο, παλια την ειχα τιμήσει πολλές φορές

Έχει ακόμα κόμπλεξ με το στήθος της και πως θα της το χειριστεί ο άλλος ή ρίχνει καμιά ισπανική αν την ζητήσει ο πελάτης τουλάχιστον;

Πέρασα και την είδα μία από αυτές τις μέρες. Είχα να τη δω κοντά μια διετία (είχα πει δεν ξαναπατάω γιατί φόλιασε μια περίοδο απότομα) και την ξέρω από εποχές που ήταν το Desire στο Γκάζι για τους γνώστες, στην Ιεροφαντών.

Τύποι μου έχει χαλάσει πάαααααρα πολύ. Πλέον ανήκει στην κατηγορία χοντρή. Τόσο απλά. Κοιλιές, ένα κώλος τεράστιος φουλ στην κυτταρίτιδα, το στήθος έχει πάρει την κατιούσα σαν κάτι θείες... Δεν μπορώ να τα πω πιο κατανοητά. Έπαθα σοκ. Παρά την κάβλα μου, δεν πέρασα μαζί της. Ήταν κάποτε από τα πολύ δυνατά χαρτιά, σοκαρίζομαι όταν βλέπω γυναίκες στα 34-35 τους να αφήνονται τόσο πολύ. Που να 45αρίσουν να πούμε.

Ναι φίλε δίκιο έχεις. Παλιά ήταν ένα από το ΤΟΠ της πιάτσας αλλά τώρα κατάντια.. Ιεροφαντων πωρε που το θυμηθηκες, ωραίο μαγαζάκι αλλά δε κράτησε πολύ εκειπερα. Θυμάμαι μετά έγινε μασαζ και πάλι δεν στεριωσε.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Tελικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ανοιχτά. Εγώ πέρασα Δευτέρα μεσημέρι απο Ηλία Ηλιού και ήταν κλειστό...

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.615
Πόντοι
736
Καλησπερα συναγωνιστες, σημερα εκανα την βολτα μου και περασα απο Κασσανδρας μηπως ανοιξε καποιο( εκτος απο το Κασσανδρας6) και ειδα στο Κασσανδρας 4 οτι τα δυο αυτα στουντιο δεν ειχαν λουκετο στην πορτα, χτυπησα την πορτα διακριτικα αλλα τιποτα, ξερει μηπως καποιος συναγωνιστης τη γινεται...? μηπως δουλευουν με ραντεβου?:think:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Φεύγοντας από κασσάνδρας 6 έχω πετύχει τσατσά με
κορασίδα να μπαίνουν στο 4 και να κλειδώνουν...Σίγουρα κάτι παίζεται ανεπίσημα
Καλησπερα συναγωνιστες, σημερα εκανα την βολτα μου και περασα απο Κασσανδρας μηπως ανοιξε καποιο( εκτος απο το Κασσανδρας6) και ειδα στο Κασσανδρας 4 οτι τα δυο αυτα στουντιο δεν ειχαν λουκετο στην πορτα, χτυπησα την πορτα διακριτικα αλλα τιποτα, ξερει μηπως καποιος συναγωνιστης τη γινεται...? μηπως δουλευουν με ραντεβου?:think:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.615
Πόντοι
736

Οποτε λογικα μεσα ηταν! Θυμασαι μηπως σε ποιο απο τα δυο μπηκανε? ( μιλαω για τα δυο στουντιο με τις λευκες πορτες, Κασσανδρας 4):think:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Στο αριστερό
όπως τα κοιτάς

Οποτε λογικα μεσα ηταν! Θυμασαι μηπως σε ποιο απο τα δυο μπηκανε? ( μιλαω για τα δυο στουντιο με τις λευκες πορτες, Κασσανδρας 4):think:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.615
Πόντοι
736
:2funny: Πρεπει να ηταν η κοντοχοντρη γυφτοβουλγαρα τσατσα , και μπηκε με την αδυνατη Λαουριτα ή την ψηλη βυζαρου Λαουρα! Αυτες δπυλευουν στο αριστερο!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Ήταν πολύ κοντές και οι δύο
:2funny: Πρεπει να ηταν η κοντοχοντρη γυφτοβουλγαρα τσατσα , και μπηκε με την αδυνατη Λαουριτα ή την ψηλη βυζαρου Λαουρα! Αυτες δπυλευουν στο αριστερο!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Επίσης να ενημερώσω πως έχουμε μεταγραφή Αλεξάνδρας (μελαχρινό αδύνατο μινιόν καυλάκι) από φυλής 54-56 στο αθηνών 373 ως Βερόνικα πλέον, που έχω την εντύπωση πως είναι το κανονικό της όνομα κιόλας! :glasses:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.615
Πόντοι
736
Την ξερω σαν φυσιογνωμια!!:wink:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.615
Πόντοι
736
Για περισσοτερες πληροφοριες ,θα ενημερωνω εδω!!:wink: :)

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.615
Πόντοι
736
Επίσης να ενημερώσω πως έχουμε μεταγραφή Αλεξάνδρας (μελαχρινό αδύνατο μινιόν καυλάκι) από φυλής 54-56 στο αθηνών 373 ως Βερόνικα πλέον, που έχω την εντύπωση πως είναι το κανονικό της όνομα κιόλας! :glasses:

Φιλε, απο φυλης παιζει τιποτα?

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Φυλής όλα κλειστά! Μόνο κάποιες από κει που ξέρω οτι έγιναν ανεξάρτητες ή πήγαν σε μασατζίδικα

Φιλε, απο φυλης παιζει τιποτα?

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.615
Πόντοι
736
Νομιζω καπου στην αρχη της φωκαιας, η τσατσα εκοβε βολτες να τσεκαρει, και να σε βαλει στο τσαρδι με κοπελα!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Ναι ισχύει μέχρι και αρχές Δεκέμβρη ήταν η Έμυ εκεί στο 9 το ισόγειο.

Jimmy belarino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2020
Κριτικές
4
Like
283
Πόντοι
280
καλησπέρα κύριοι.....έχει δοκιμάσει κανείς στο δωμάτιο την Angela ή τη Natasha από Ηλιού και Βούρβαχη? ....θα με βοηθούσε μία γνώμη....ευχαριστώ!

elvitoras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα, η Λάουρα γνωρίζετε αν είναι ακόμα στα Sensuality, αν ναι, θα χρειαστεί να καλέσω για ραντεβού;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom