Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.472
- Πόντοι
- 736
Για Μαρινα Σερβα εχουμε κανενα νεο αν δουλευει??
Δουλευει σαν ανεξαρτητη φιλε!
Για Μαρινα Σερβα εχουμε κανενα νεο αν δουλευει??
Έχεις λινκ;Για Μαρινα Σερβα εχουμε κανενα νεο αν δουλευει??
Δουλευει σαν ανεξαρτητη φιλε!
Η Λίλη εκεί είναι. Παίζει απογεύματα κυρίωςΞέρουμε για Κηφισού 30-60; Εκεί έχει μια Λίλυ.
Επίσης το deparis λειτουργεί καθόλου με ραντεβού, έχω δει ανοιχτό το πάρκινγκ;
Δεν υπαρχει τέτοια υποψία....To studio στην νέα Φιλαδέλφεια στην Αντιοχείας είναι ανοικτό;
Φιλε μου αν διαβάσεις πιο πάνω σε άλλο μαγαζί αυτής της αλυσίδας στο 373 έχει γίνει πεσιμο και τη φαγανε και οι πελάτες κανονικότατα.. Η αλήθεια πως από γνωστούς συναγωνιστές δεν έχω ακούσει κάτι άλλο εκτός από 232 και 373 που έχει γίνει τέτοιο σκηνικό.. Το ότι έχουν τσιλιαδορους να ξέρεις οι αστυνομία δεν είναι βλακες πάντως, σε πεσιμο προφανώς θα πάρουν κ αυτούς και εχουν και λόγο αν δουν έναν εκεί τυχαία να του ρίξουν πρόστιμο εφόσον δεν έχει δικαιολογία η κάποιο έγγραφο.. Γενικά θέλει λίγο προσοχή, προσωπικά αυτό το ρίσκο το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, σε παράνομα μαγαζια πηγαίνουμε, μη τρελαθούμε..προσωπικα πηγαινω πολυ ποιο συχνα μπουρδελα παρα στουντιο.Ομως τουτη την περιοδο πηγαινω μονο στουντιο και μπορω μα εκθεσω τις αποψεις μου η και συμβουλες μονο για την περιοδο που διανυουμε.
Οπως ειπα σε παλαιοτερο μυνημα εχω επισκευτει αποιρες φορες τα στουντιο χωρις κανενα προβλημα, χωρις να φαω φολα και ολα μια χαρα.
Παντα μα παντα να πηγαινουμε με ραντεβου και αμα σε ξερει καποια κοπελα της βαρδιας ακομα καλυτερα.
Εχει τυχει να παω στο Λ.Αθηνων και να μη μου ανοιγουν ακομα και με ραντεβου.Ευτυχως τελειωσε γρηργορα η Ατζελινα τον πελατη με ειδε απο το ματακι και μου ανοιξε.Δε ρισκαρουν τιποτα πλεον.
Θα σου πω και μια ιστοριουλα που μου ετυχε προ 12 ημερων στο στουντιο συγγρου 232.
Ειχα ραντεβου ολα καλα περναω δωματιο τελειωνω απο δωματιο παω να φυγω και με σταματα η τσατσα μαζι με την κοπελα.Τι εγινε ρωταω μου απαντανε δε μπορω να φυγω τωρα γιατι εχουν περικυκλωσει το μαγαζι μπατσογουρουνα.(Εγω τους ονομαζω ετσι)
Υπαρχουν τσιλιαδοροι που δεν τους βλεπεις που ειναι και επιβλεπουν την ολη κατασταση.Τελοσπαντων εγω και ενας ακομη συναγωνιστης περιμεναμε 10-15 λεπτα μας κερασαν και καφε αν και εγω ηθελα και λιγο μπουτακι χαχχααχαχαχα.Φυγαμε και ολα καλα.
Η ουσια λοιπον ειναι οτι δεν προκειτε να σε αφησουν να φας προστιμο μεσα στο στουντιο γιατι οχι δεν εισαι εσυ ο ωραιος απλα ειναι ασχημα αρνητικο για το μαγαζι.Μετα δε θα ξαναπαταγε κανεις εκει περα.Οσοι θελετε στουντιο πηγαινετε κανονικα δεν υπαρχει κανενα θεμα.
Προσεξτε μονο το στουντιο Μπουζιανη εκει ειναι λιγο ρουλετα.
Ειπα ενα παραδειγμα που εχει συμβει με την αστυνομια στα ποδια μας ενω ειμασταν μεσα στο στουντιο.Να σου πω την αληθεια μου δεν φοβηθηκα καθολου.Ο αλλος συναγωνιστης ειχε χεστει πανω του.Αφου βλεπω τσατσα και τανα να μην ανοιγουν ενω οι μπατσοι χτυπαγανε κουδουνια πορτες τοτε τι να φοβηθω?Στο κατω κατω της γραφης το πολυ να καθομουνα αλλες δυο ωρες και να πινουμε καφεδακι με τανες αντε μπορει και να μας κερναγανε κανα εξτρα γυρω.Φιλε μου αν διαβάσεις πιο πάνω σε άλλο μαγαζί αυτής της αλυσίδας στο 373 έχει γίνει πεσιμο και τη φαγανε και οι πελάτες κανονικότατα.. Η αλήθεια πως από γνωστούς συναγωνιστές δεν έχω ακούσει κάτι άλλο εκτός από 232 και 373 που έχει γίνει τέτοιο σκηνικό.. Το ότι έχουν τσιλιαδορους να ξέρεις οι αστυνομία δεν είναι βλακες πάντως, σε πεσιμο προφανώς θα πάρουν κ αυτούς και εχουν και λόγο αν δουν έναν εκεί τυχαία να του ρίξουν πρόστιμο εφόσον δεν έχει δικαιολογία η κάποιο έγγραφο.. Γενικά θέλει λίγο προσοχή, προσωπικά αυτό το ρίσκο το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, σε παράνομα μαγαζια πηγαίνουμε, μη τρελαθούμε..