Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τα πραγματα εχουν εξωμαλυνθει προς το καλυτερο.Δεν κανουν πλεον πεσιματα οπως το Σεπτεμβρη.
Δηλαδη αν κυνηγανε να κλεινουν τα στουντιο που ειναι καθαρα με καθαρες κοπελες αλλα και καλο πελατολογιο τοτε τι θα επρεπε να κανουν για το Μεταξουργειο που απο μονο του χωρις τον κουραδοκοβιντ ειναι κινητη μπομπα?Το κλεινουνε η οχι? ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ για ευνοητους λογους.Ο κοσμος πλεον δε μπορει αυτη σβαστικα αυτη τη χουντα και η χουντα τοχει παρει το μυνημα γιαυτο και δε βλεπουμε εκτρωπα.
Παρολα αυτα ναι πρεπει να προσεχουμε να ειμαστε υποψιασμενοι και οχι καθησυχασμενοι.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Καλησπέρα σύντροφοι. Για τη Σιλβύ, που έκανε καριερίτσα και ως Πηνελόπη σε ταινίες του Σειρηνάκη, έχετε ακούσει να δουλεύει ξανα;
Ναι ρε παιδιά, που χάθηκε αυτο το κορίτσι;
Ας ελπίσουμε πως δεν σταμάτησε και μετά την κορονοϊό κατασταση θα μπει ξανά στο πρόγραμμα.
Υπάρχει κανένας που εχει καμιά πληροφορία;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Παιδιά από Δευτέρα ανοίγουν μπουρδέλα και studio?

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836
Το στουντιο κατεχακης παραμενει κλειστο δεν ξερω το ποτε θα ανοιξει.Και εγω σε αυτο πηγαινα με βολευε ειναι κοντα.
Απο τη στιγμη που θα μιλησεις μαζι τους τοτε κλεινεις ραντεβου απλα να εισαι στην ωρα σου εκει ακριβως.Σου ανοιγουν και παιζεις μπαλιτσα.
Κατεχάκη λες το 8;Η το άλλο πάνω από τα σουβλάκια...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κατεχακης και μεσογειων ειναι.Δε συγκρατω νουμερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οταν μιλησα για ραντεβου εννοω γενικα οχι για καποιο συγκεκριμενα

Averol21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0

Βριλλησου 60 που έχεις πάει θέλει ραντεβου;;

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836

Αναφέρεσαι και στα 2 Απλά το 8 είναι κλειστό πολύ καιρό νομίζω...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αναφερομαι για ολα τα στουντιο οτι πρεπει να εχεις κλεισει ραντεβου πρωτα.Μιλας στο τηλ και το μαγειρευεις.Απλο ειναι οποιοδηποτε στουντιο και να ειναι

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836
Αναφερομαι για ολα τα στουντιο οτι πρεπει να εχεις κλεισει ραντεβου πρωτα.Μιλας στο τηλ και το μαγειρευεις.Απλο ειναι οποιοδηποτε στουντιο και να ειναι
Οκ thanks ,φίλε μου

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.870
Πόντοι
46.423

Έφοδος σε δύο οίκους ανοχής – Επ’ αυτοφώρω επαγγελματίες και πελάτες ...​

Έφοδο σε δύο οίκους ανοχής που λειτουργούσαν κανονικά παρά την απαγόρευση λόγω των μέτρων έναντι της πανδημίας, πραγματοποίησαν μέλη της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Απ’ την μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δύο σημεία στην Αττική όχι μόνο εντοπίστηκαν πράγματι οι οίκοι ανοχής να λειτουργούν, αλλά και να προσφέρονται υπηρεσίες σε πελάτες…

Συγκεκριμένα, έγινε επέμβαση των ελεγκτικών δυνάμεων: α) σε studio επί της Λ. Αθηνών 373, όπου συνελήφθησαν 3 κοπέλες και η υπεύθυνη του οίκου ανοχής και β) σε studio επί της Λ. Συγγρού 232, όπου συνελήφθησαν 4 κοπέλες και η υπεύθυνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στις δυο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους, από 5000 ευρώ για τις επιχειρήσεις, από 3000 ευρώ στις υπεύθυνες και από 300 ευρώ στους πελάτες.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν μπορω να πιστεψω αυτες τις ( μπουρδες).Η αστυνομια κανει αραια και που καπια πεσιματα σε συγκεκριμενα μαγαζια που εχουν αλισβεργσει μαζι τους.Τα περισσοτερα ειναι δήθεν για τα ματια του κοσμου οτι κατι γινετε.Εχουν ξανακανει πεσιμο σε αυτα τα μαγαζια.
Αληθεια μονο αυτα υπαρχουν? η ειναι αλλα 10-12?
Το κουτοχωρτο μη το τρωμε ειναι για τους αφελης.
Ουτε προστιμο πηρε καποιος πελατης ουτε τιποτα.
Θ Ε Α Θ Η Ν Α Ι

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Δεν μπορω να πιστεψω αυτες τις ( μπουρδες).Η αστυνομια κανει αραια και που καπια πεσιματα σε συγκεκριμενα μαγαζια που εχουν αλισβεργσει μαζι τους.Τα περισσοτερα ειναι δήθεν για τα ματια του κοσμου οτι κατι γινετε.Εχουν ξανακανει πεσιμο σε αυτα τα μαγαζια.
Αληθεια μονο αυτα υπαρχουν? η ειναι αλλα 10-12?
Το κουτοχωρτο μη το τρωμε ειναι για τους αφελης.
Ουτε προστιμο πηρε καποιος πελατης ουτε τιποτα.
Θ Ε Α Θ Η Ν Α Ι

Καλά δεν ειπε κανένας ότι κάνουν μόνο σε αυτά, απλά το παλικάρι πιο πάνω ανέφερε την ιστορία του ειπα και εγω μια δική μου αλλά τυχαίως αφορούσαν αυτά τα μαγαζια.. Για κάποιο άλλο τον τελευταίο καιρό δεν εχει γραψει κάποιος συναγωνιστής.. Αν πάμε πιο παλιά φυσικά και θα δούμε και άλλες ιστορίες ακόμα και προ κορονοιου.. Το θέμα είναι κάποιος να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και το 300αρι.. Προφανώς δεν τα έχει όλος ο κόσμος εύκολα να τα δώσει τα 300 στους μπάτσους συν ότι έχει δώσει στο μαγαζι. Τα πρόστιμα πάντως εάν πιαστεί μαγαζι το σύνηθες είναι ότι δε τα γλυτώνεις, είναι στην ευχαιρια των αστυνομικών.. Εν τέλει το θέμα είναι βγούμε από αυτή τη κατάσταση να μην έχουμε ενδοιασμούς για κανένα μαγαζί.. Τώρα μερικά σχόλια προμοτορικα που βλέπω για καμιά κωλομαγαζα που ξεφυτρωσαν τα τελευταία 2 3 4 χρόνια και είναι όλες οι απλιτες πρεζουδες πραγματικά με κάνουν και απορώ.. Αχ Ζενια μου σε πιασανε τα όργανα της τάξεως ?

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς αυτή τη Moni που είναι στο Θησέως σήμερα;

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ξέρει κανείς αυτή τη Moni που είναι στο Θησέως σήμερα;
Είναι η Μόνικα που δούλευε στην ίδια αλυσίδα για πολλά χρόνια.
Θα βρεις πολλές κριτικές για αυτήν με το όνομα Μόνικα.

• Like
Αντιδράσεις: ub45

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Έφοδος σε δύο οίκους ανοχής – Επ’ αυτοφώρω επαγγελματίες και πελάτες ...​

Έφοδο σε δύο οίκους ανοχής που λειτουργούσαν κανονικά παρά την απαγόρευση λόγω των μέτρων έναντι της πανδημίας, πραγματοποίησαν μέλη της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Απ’ την μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δύο σημεία στην Αττική όχι μόνο εντοπίστηκαν πράγματι οι οίκοι ανοχής να λειτουργούν, αλλά και να προσφέρονται υπηρεσίες σε πελάτες…

Συγκεκριμένα, έγινε επέμβαση των ελεγκτικών δυνάμεων: α) σε studio επί της Λ. Αθηνών 373, όπου συνελήφθησαν 3 κοπέλες και η υπεύθυνη του οίκου ανοχής και β) σε studio επί της Λ. Συγγρού 232, όπου συνελήφθησαν 4 κοπέλες και η υπεύθυνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στις δυο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους, από 5000 ευρώ για τις επιχειρήσεις, από 3000 ευρώ στις υπεύθυνες και από 300 ευρώ στους πελάτες.
Έγινε η έφοδος πραγματικά ή ήταν Πρωταπριλιάτικη ιστορία;

AndreouK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
8
Like
509
Πόντοι
281
Γνωριζει κάνεις αν δουλεύει κανένα τωρα η γενικά?

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Μου έχουν ζαλίσει τα π@π@ρι@ 3 φορές έχω παει σε μαγαζί και τις 3 μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι κοπέλες στην πόρτα μήπως είμαι μπάτσος. Μήπως είναι ο επόμενος πελάτης μπάτσος. Μήπως είναι αστυνομία και τι θα κάνουμε. Πολύ ντεκαβλε όλο αυτό δεν θα πάρω...

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Καλησπερα, εκανα την απογευματινη μου βολτα και περασα απο το Ιωαννινων 5 και ειδα οτι η λαμπα στην εισοδο του μαγαζιου ηταν αναμμενη... αλλα η σιδερινια πορτα απεξω ηταν κλειστη...προσπαθησα να την ανοιξω... χτυπησα το κουδουνι απεξω αλλα τιποτα... μαλλον ανοιξε και αυτο και δουλευουν με ραντεβου! Οποιος ξερει κατι αλλο ας μας πει!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom